За кого ще гласувате на 26 март?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: За кого ще гласувате на 26 март?
Българският народ е много глупав народ понякога. Той не може да разбере едно нещо, за да е стабилно управлението в една държава вотът не бива да е разнопосочен. Дали ще е за БСП, МПС или НАП, ДАП или ХЕИ то всички трябва да гласуват за една партия. Хем по-малко ще лапат от Европейски субсидии, хем и няма да има с кого да се карат у парламенто, на улицата или във форумче, а защо не и на стадионче, хем га се гласува некъв закон няма кой да ти каже копченце. Държава без партия с пълно мнозинство не е никаква държава. Немало да гласуваме щото едни и същи щели да лапат кебапчетата и кюфтетата, ами че те все си ги лапат едни и същи, дори да не гласуваме.
Бих отишъл да упражня вот само щото народът ни е супер малоумна история - бояджии, бояджии и пак бояджии. У парламенто, на улицата и във форумче, а за мен политиката още като дете разбрах как е - да не си бояджия и никой не може ти каже копченце.
Хубаво, лошо, пак ще съм артилерист, прилепче, драконче, армейче и каталунче. По същия начин разсъждавам и за политиката, макар че ни чета и не гледам дебати и егати. Няма какво да ми кажат чак толкова, някоя партийка каза ли, че народът няма да измира от глад, или пък ще поумнее поне маличко.. Пак ДОСТ, Гост и от прост по-прост и най-прост?
Все ми е тая. Само не бива да ставаме бояджии, а народът е такъв. Появи се нещо друго и веднага хваща четката или боичките! Т.е. в нищо никой не вярва. Съжалявам, че все аз трябва да казвам нещата с истинските им имена, но това съм видял, това трябва и да се каже, за да им е гадно на лошите. Защо само на нас трябва? 
Ще го кажа такачка - ще целя много точни и в политиката, както и във футбола. Ако на някой не му харесва, да дава еднакви резултати, ами това е щото и с футболчето е на вие, но иска да бъде номер едно. Такива са ни и днешните политици - на вие са с политиката, а искат да са номер едно у парламенто. И във футбола, и в политиката са нужни качества за номер едно, иначе ще останеш впечатлен от моите прекрасни много точни. А те са доста, чак не знам как ги правя така. И още нещо - и във футблчето, и в политиката най-силните ги държат умишлено под чертата, затова няма да станат нещата нито в едното, нито в другото. Ем ай мистър Райт?
Ще го кажа такачка - ще целя много точни и в политиката, както и във футбола. Ако на някой не му харесва, да дава еднакви резултати, ами това е щото и с футболчето е на вие, но иска да бъде номер едно. Такива са ни и днешните политици - на вие са с политиката, а искат да са номер едно у парламенто. И във футбола, и в политиката са нужни качества за номер едно, иначе ще останеш впечатлен от моите прекрасни много точни. А те са доста, чак не знам как ги правя така. И още нещо - и във футблчето, и в политиката най-силните ги държат умишлено под чертата, затова няма да станат нещата нито в едното, нито в другото. Ем ай мистър Райт?
Последна промяна от dreben23 на 21 мар 2017 10:14, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Ще гласувам с/у тези които управляваха последните 4 мандата от по 4 г. (общо 16), нищо че бяха 3/4
правителства от различни партии пак си важи че ще е с/у всички тях! За лъжепатриотите и турците няма
как да е така че явно тези за които ще гласувам трудно ще минат 4 %-та!
правителства от различни партии пак си важи че ще е с/у всички тях! За лъжепатриотите и турците няма
как да е така че явно тези за които ще гласувам трудно ще минат 4 %-та!
Все още не съм решил ....
Отдавна съм задраскал с дебелия флумастер БСП, етническите партии и лъжепатрЕотите.
Най-кофти е, че от 15 години няма читава дясна партия.
Отдавна съм задраскал с дебелия флумастер БСП, етническите партии и лъжепатрЕотите.
Най-кофти е, че от 15 години няма читава дясна партия.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Повечето мнения само доказват , че българина още не е узрял за демокрация.
Най-ярък пример за узряла реакция на масите беше референдума във Великобритания.
Масите винаги гласуват против богаташите и политиците.В момента щом всички богаташи и политици взеха да агитират за оставане в ЕС британците прозряха както трябва да направят им зашиха звучен шамар на политиците и богаташите.
А тук се вижда , че политиците не искат хората да гласуват , а това задължително е само прах в очите.
Ако политиците наистина им пукаше за всеки глас и искаха всеки от нас да гласуват задължителното гласуване щеше да бъде обвързано със сериозно глоби.Можеха да гласуват за всеки който не е гласувал да бъде глобен % от брутният си доход и тези пари да влязат в хазната.Само , че те искат точно обратното и хората като Живко дори не го разбират.Единственият начин да накажеш политиците е като се гласува без значение за кой.Всеки има право на избор и трябва да го упражни и това ще обърка съвсем сметките на политиците.Който се смята за пълноценен гражданин нека гласува и да накаже тези които не харесва
Най-ярък пример за узряла реакция на масите беше референдума във Великобритания.
Масите винаги гласуват против богаташите и политиците.В момента щом всички богаташи и политици взеха да агитират за оставане в ЕС британците прозряха както трябва да направят им зашиха звучен шамар на политиците и богаташите.
А тук се вижда , че политиците не искат хората да гласуват , а това задължително е само прах в очите.
Ако политиците наистина им пукаше за всеки глас и искаха всеки от нас да гласуват задължителното гласуване щеше да бъде обвързано със сериозно глоби.Можеха да гласуват за всеки който не е гласувал да бъде глобен % от брутният си доход и тези пари да влязат в хазната.Само , че те искат точно обратното и хората като Живко дори не го разбират.Единственият начин да накажеш политиците е като се гласува без значение за кой.Всеки има право на избор и трябва да го упражни и това ще обърка съвсем сметките на политиците.Който се смята за пълноценен гражданин нека гласува и да накаже тези които не харесва
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
NOMER14 написа:За кого ще гласувате на 26 март?
Винаги съм казвал тук, че футболните фенове, особено в този форум, са най-ерудираната част на нашето общество и са политически отговорни за съдбата на България.
Предлагам на админите да пуснат анкета със следните опции:
- ГЕРБ
- БСП
– ДПС
- Обединени патриоти
- Реформаторски блок
- АБВ-Движение21
– Воля
- Да,България
- Нова Република
- ДОСТ
- Не подкрепям никого
- Няма да гласувам
Моля, придържайте се към добрия тон.
Първо, изпуснал си много от партиите, които ще се явят на изборите и ни предлагаш само "държавно рекламираните" партии, за които "трябва" да се гласува, тъй като са разклонения и отрочета на БКП, което обезсмисля гласуването, поради липса на промяна на статуквото!
Второ, изпуснал си че има и независими кандидати!
И трето, бих гласувал за себе си...роднина...приятел, изобщо човек на когото имам доверие!
НО, за да се помъча да съборя статуквото на Бойчо и ГЕРБ, смятам да отида да гласувам за някой от независимите кандидати, за да не отиде "не подкрепящия ми" или не гласувал глас, за същите тези, от статуквото!!!
ВНИМАНИЕ! - напомням, че при пропорционални избори, гласуване с "Не подкрепям никого" се разпределя в квотата на избрания НС!!! - т.е. пак си гласува за тези, които не подкрепяш...
А аз съм за Мажоритарни избори!!! - дори за да ги няма горепосочените случаи, да не подкрепиш, или не гласуваш, а де факто да си подкрепил!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
- Daniel Levski
- Контакти:
ГЕРБ с номер 11 
- Kris_men2000
Ще гласувам за бай Гроздан от Кочево.Прави много хубава ракия на казана.След употреба става супер мега патриот.Ето това са патриотите и политиците след като се нашмъркат и видят камера.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Daniel Levski написа:ГЕРБ с номер 11
Тия гробари след като бяха направили фафли ГЕРБ, сега направиха и бонбонки ГЕРБ.
Деа уродите за какви глупости харчат народната субсидия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
veni__85 написа:Единствената причина поради която ще отида да гласувам е пасмината от дост и дпс , да получат по-малък процент.
Още не съм решил за кои , но със сигурност ще бъде за някои, които със сигурност няма да минат прага от 4%. Не искам да вкарвам в парламента, никой от боклуците , които ни се предлагат.
E, гласът ти теоретично може да не бъде преразпределен точно за ДПС или ДОСТ, ама шансът не е за пренебрегване. Все пак е възможно да удариш едно рамо и на някой друг от тия, дето им викаш боклуци.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.