Кашчей написа:GA_ veliki написа:Кашчей написа:GA_ veliki написа:Хванаха ли ги, хванха ги.Защо трябва да вият като девици за...Виталий Смирнов, 81-годишният ръководител на агенцията по съветско време, натоварен от президента Владимир Путин със задачата да реформира антидопинговата система, казва пред "New York Times": "Не искам да говоря за хората, които са отговорни. От моя гледна точка, като бивш министър на спорта и президент на олимпийския комитет, мога да кажа, че ние направихме много грешки".
Как пък все пред Ню Йорк Таймс се изповядват за грешките си тия руснаци..и все след Крим![]()
Ако дадеш отговор на този въпрос ще е супер.Бих попитал девойката защо сега се разприказва, според мен за да смекчи случката.А и познатото "не е имало замесени висши държавници" , мисля казва достатъчно.
Аз отговор нямам, но смея та твърдя, че не приемам всичко за чиста монета и си налагам да разсъждавам и навързвам някои детайли. А детайлите са уникално прости-преди Крим, Украйна и Сирия, където руснаците натриха здраво носовете на САЩ и Западна Европа, с допинг се хващаха сравнително поравно от трите страни. Сега изведнъж се оказа, че цяла Русия се зоби, при това млади и здрави, докато горките западняци са все болни спортисти. Как ти се струва целият отбор по биатлон жени на Германия да е все от асматички съставен? Даже оня якия норвежец Бьорн Дели, дето редовно печелеше златни медали в ски-бягането, особено на дългите разстояния, и той беше асматик.
Аз си имам една консп. теорийка защо сега