Черният козел написа:diplomat написа:Тва ще е все едно да сложат най-лудия пациент да бъде директор на психодиспансера.

Нищо чудно Гришата да ходатайства !!! Та Тео има дископатия заради г-н Ганчев.
Гласувам в аванс за Тео.
Стеува ми се много възпитано и дискретно момче.
Мисля си че ролята му на фен ба ЦСКА е много по-трудна от модераторската, а той се справя чудесно с нея.
Вярно е че напоследък вкарва свръх патос в мненияа си, но обществото ни е доста задрямало, за да бъде провукирано със смислени твърдения.
Абсолютно съм убеден, че ако малко от малко се разсее мракобесието на възприятията във форума Тео ще замени патетиката със смисъл.
Убеден сън че като модератор ще генерира повече участие на регистрираните в форума, без да неглижира правилата.
Тази година форумът беше доста пуст и не малка заслуга за това има модераторската компетентост в предходните години. Като пример ще посоча форума на Лудогорец, лойто беше между най-активните, но заради надрегламенти модераторски страсти, днес напрактика не функционира.
Не знаех, че Стенли е жена, но явно жените са успешен модел в администрирането и модерирането на форума.
Останах с приятни впечатления от дейноста и в форума.
Всъщност, заради ограниченото си участие през годината, нямам претенции към никой от модераторите в форума.
1 Васконти
2......... всички останали.