Доналд Тръмп е новия президент на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiselec
Контакти:

Re: ДОНАЛД ТРЪМП Е НОВИЯ US ПРЕЗИДЕНТ !!!

Мнениеот kiselec » 09 ное 2016 11:20

Честито господин президент!
有普罗夫迪夫球迷

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 ное 2016 11:23

В кръга на шегата, има една поговорка- "На нов началник и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква
свиня ще излезе от тях".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 ное 2016 11:23

Една хубава българска поговорка: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Днес може да следите световните финансови пазари, за да видите какво означава учебникарски пример за неовладяема пазарна паника. ;) Ефектът ще е няколко пъти по-силен от Брекзит примерно. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 ное 2016 11:26

Tommi написа:Една хубава българска поговорка: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Днес може да следите световните финансови пазари, за да видите какво означава учебникарски пример за неовладяема пазарна паника. ;) Ефектът ще е няколко пъти по-силен от Брекзит примерно. ;)

Все пак хората избират президент и не мисля, че трябва да се съобразяват с борсите, тъй като не борсите трябва да определят кой трябва да е президент и кой не.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 ное 2016 11:31

Дано да има някакви добри новини и за нас от този избор в щатите щом толкова много хора се радвате.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 ное 2016 11:31

kiril.a.d написа:НО, не забравяйте че типичния американец (от едно време) има себе си за...янки! А като такъв, всички са под него и...са му индианци! ;)

Кажи го това на някой на юг от Вашингтон, или в югозападните щати и най-вероятно ще си изядеш боя.

Ще видим какви ще ги свърши Тръмп. Надявам се, че има топките да поразчупи тая политика на коректност, че вече не се трае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 09 ное 2016 11:32

Въпреки всичко си мисля, че Тръмп е по-добрият избор. :lol: :lol: :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 ное 2016 11:39

NOMER14 написа:Браво!!!
Нека Америка и Русия се разберат и светът да стане по-мирен. Аман от чаршафи.

Те почти винаги се разбират.Но не знам дали искат силна и спокойна Европа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 ное 2016 11:40

v.r.s. написа:
Tommi написа:Една хубава българска поговорка: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

Все пак хората избират президент и не мисля, че трябва да се съобразяват с борсите, тъй като не борсите трябва да определят кой трябва да е президент и кой не.

Затова започнах с поговорката. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 ное 2016 11:42

rhaegar написа:
kiril.a.d написа:НО, не забравяйте че типичния американец (от едно време) има себе си за...янки! А като такъв, всички са под него и...са му индианци! ;)

Кажи го това на някой на юг от Вашингтон, или в югозападните щати и най-вероятно ще си изядеш боя.

Ще видим какви ще ги свърши Тръмп. Надявам се, че има топките да поразчупи тая политика на коректност, че вече не се трае.

:) да, предполагах че ще получа такава забележка, но тези времена отминаха! Бяха да речем до към...50-те години на миналия век, а иначе, достатъчно системно се работи там, всички да са янкита ;) А защо 50-те години? - ми МакКартизма обедини американците, пред заплаха от външен враг! - старо като света, нали? ;)
Е, винаги има изключения...и до днес.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Свободна зона”