Доналд Тръмп е новия президент на САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДОНАЛД ТРЪМП Е НОВИЯ US ПРЕЗИДЕНТ !!!
В кръга на шегата, има една поговорка- "На нов началник и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква
свиня ще излезе от тях".
свиня ще излезе от тях".
Една хубава българска поговорка: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Днес може да следите световните финансови пазари, за да видите какво означава учебникарски пример за неовладяема пазарна паника.
Ефектът ще е няколко пъти по-силен от Брекзит примерно. 
Днес може да следите световните финансови пазари, за да видите какво означава учебникарски пример за неовладяема пазарна паника.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Една хубава българска поговорка: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Днес може да следите световните финансови пазари, за да видите какво означава учебникарски пример за неовладяема пазарна паника.Ефектът ще е няколко пъти по-силен от Брекзит примерно.
Все пак хората избират президент и не мисля, че трябва да се съобразяват с борсите, тъй като не борсите трябва да определят кой трябва да е президент и кой не.
Дано да има някакви добри новини и за нас от този избор в щатите щом толкова много хора се радвате.
kiril.a.d написа:НО, не забравяйте че типичния американец (от едно време) има себе си за...янки! А като такъв, всички са под него и...са му индианци!
Кажи го това на някой на юг от Вашингтон, или в югозападните щати и най-вероятно ще си изядеш боя.
Ще видим какви ще ги свърши Тръмп. Надявам се, че има топките да поразчупи тая политика на коректност, че вече не се трае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Артилериста
- Контакти:
Въпреки всичко си мисля, че Тръмп е по-добрият избор.

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
-
petko.h.markov
- Контакти:
NOMER14 написа:Браво!!!
Нека Америка и Русия се разберат и светът да стане по-мирен. Аман от чаршафи.
Те почти винаги се разбират.Но не знам дали искат силна и спокойна Европа.
v.r.s. написа:Tommi написа:Една хубава българска поговорка: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Днес може да следите световните финансови пазари, за да видите какво означава учебникарски пример за неовладяема пазарна паника.Ефектът ще е няколко пъти по-силен от Брекзит примерно.
Все пак хората избират президент и не мисля, че трябва да се съобразяват с борсите, тъй като не борсите трябва да определят кой трябва да е президент и кой не.
Затова започнах с поговорката.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
rhaegar написа:kiril.a.d написа:НО, не забравяйте че типичния американец (от едно време) има себе си за...янки! А като такъв, всички са под него и...са му индианци!
Кажи го това на някой на юг от Вашингтон, или в югозападните щати и най-вероятно ще си изядеш боя.
Ще видим какви ще ги свърши Тръмп. Надявам се, че има топките да поразчупи тая политика на коректност, че вече не се трае.
Е, винаги има изключения...и до днес.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?