Защо Бойко Борисов излъга?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Защо Тиквата излъга?

Мнениеот iliev72 » 07 ное 2016 13:19

Южният парк отново цепи мрака с проникновения :lol: :lol: :lol:
Гласувал или негласувал който стане ще е президент на всички българи.
Виж ако ти не си българин наистина не е твой президент ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 ное 2016 13:29

iliev72 написа:Южният парк отново цепи мрака с проникновения :lol: :lol: :lol:
Гласувал или негласувал който стане ще е президент на всички българи.
Виж ако ти не си българин наистина не е твой президент ;)

И как ще ми е президент , след като НЕ съм го упълномощавал чрез гласът си ? Значи гласувал,не гласувал - ще те командват , тогава какъв е смисълът от изборите , като и в двата случая си преебан ?
В първият повече , тъй като се блъскаш на опашка 8-)

"Целта на изборите е формиране на органите на изпълнителната и законодателната власт и делегиране на пълномощия на длъжностните лица посредством свободно и пряко волеизявление на гражданите. - чрез негласуването си не съм делегирал пълномощия на длъжностните лица и единственото което ще спазвам е конституцията 8-)

Процедурата на изборите се прилага в системата на държавното и местно управление и в тези организации, според уставите на които лицата на ръководни длъжности се посочват по изборен път."
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: k_oleto

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2016 13:43

Странджата написа:Ами сбъркал си форума, приятел. Това е място, където се ругае, където премиерът се нарича тиква, защото останалите са нобелисти. Няма място за такива, които са против статуквото - или тиква, или орех, но винаги със сокол в ръка.
П.С. Не бих гласувал за г-н Борисов - не може да ме спечели с нарцисизма си и с интелигентността си - огледален образ на един нов обединителна на нацията - г-н Трифонов.

Радан може в ефир рано сутринта да му вика бай ***, аз не мога да му викам тиква в тоя форум ли? И що?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 ное 2016 13:51

Много си забавен паркче , но това е реалността освен ако не си създадеш своя реалност :mrgreen:
Гласувал , негласувал който избере мнозинство е президент на всички на българи.
Като не искаш да е твой президент се отказваш от българско гражданство и оставаш без гражданство.
Избора е твой :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 ное 2016 14:16

Той и льотчика ИЗЛЪГА, като каза, че всеки ден рискувал живота си за каузата на НАТО!

Айде сега да смятаме, льотчика има само 3(три) летателни часа за 2014 г. един полет е средно 30-40 мин., тоест да е летял максимум шест дни в годината, та на това ли льотчика вика "всеки ден"! :mrgreen: Явно в неговия календар, годината има 6 дни! :)
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 ное 2016 14:21

South_Park написа:
k_oleto написа:Като ще има политически теми в спортен форум, да рекна и аз нещо.

Изключително съм разочарован. Моят кандидат: НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО я събере 6 % я не. Очаквах повече, очаквах наказателен вот срещу всички тези, които трупат парици на мой гръб, крадейки от мен.

Обаче не сме народ, а мърша.

Не разбирам как може да се гласува за жената мъж или за най-голямата коза виреела в политиката до сега: вицето на генерала. Точно вицето му издигна КОЙ и схемите са ясни.

Ако не си гласувал - имаш моите поздравления.
Който е гласувал е дал легитимност на властта и няма право да се оплаква, тъй като ДОБРОВОЛНО е дал власт на паразитите си.
Който и да стане президент ,ще е ВАШ президент , а не мой, тъй като не съм го упълномощавал , чрез гласът си да ме управлява и представлява - факт. 8-)

Относно кандидатите ВИ за президент :
Цецка Цачева - бивша комунистка(няма бивши комунистки)
Румен Радев - американски агент , избягал от почти всички дебати за президентската кампания, лансиран от американските медии като БТВ за алтернатива на Ц.Ц 8-)
Извод : малко зло и голямо зло имат един и същ корен.

Напротив гласувах за НЕ подкрепям. Така моя глас, за разлика от твоя няма да бъде откраднат

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 07 ное 2016 14:23

Thunderheart написа:Защо според вас Тиквата излъга, че ще си хвърли оставката при загуба на първи тур, а не го направи? Защо реши да чака и втори тур, при положение, че ако няма фалшификации е ясно, че ще загуби дори още по-лошо тогава? Или може би точно там е "заровено кучето" и ще гледаме пореден епизод на сериала "Костинброд"?!!

Изображение

Той е политик, ти наистина ли си очаквал нещо различно?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 ное 2016 14:51

Страхотен автогол ! Тоя човек или е много тъп или е изгубил елементарна представа, какво се случва и какво прави..

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 ное 2016 14:52

DANS написа:Той и льотчика ИЗЛЪГА, като каза, че всеки ден рискувал живота си за каузата на НАТО!

Айде сега да смятаме, льотчика има само 3(три) летателни часа за 2014 г. един полет е средно 30-40 мин., тоест да е летял максимум шест дни в годината, та на това ли льотчика вика "всеки ден"! :mrgreen: Явно в неговия календар, годината има 6 дни! :)

Асен що налива вода в руската мелница? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 ное 2016 14:54

Казах ви преди първия тур, казвам ви и преди втория: Кой гласува за Цачка Травестита, отбора му титла и купа да не види в следващите сто години!
Казах!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Свободна зона”