Гласувал или негласувал който стане ще е президент на всички българи.
Виж ако ти не си българин наистина не е твой президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:Южният парк отново цепи мрака с проникновения![]()
![]()
![]()
Гласувал или негласувал който стане ще е президент на всички българи.
Виж ако ти не си българин наистина не е твой президент
Странджата написа:Ами сбъркал си форума, приятел. Това е място, където се ругае, където премиерът се нарича тиква, защото останалите са нобелисти. Няма място за такива, които са против статуквото - или тиква, или орех, но винаги със сокол в ръка.
П.С. Не бих гласувал за г-н Борисов - не може да ме спечели с нарцисизма си и с интелигентността си - огледален образ на един нов обединителна на нацията - г-н Трифонов.
South_Park написа:k_oleto написа:Като ще има политически теми в спортен форум, да рекна и аз нещо.
Изключително съм разочарован. Моят кандидат: НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО я събере 6 % я не. Очаквах повече, очаквах наказателен вот срещу всички тези, които трупат парици на мой гръб, крадейки от мен.
Обаче не сме народ, а мърша.
Не разбирам как може да се гласува за жената мъж или за най-голямата коза виреела в политиката до сега: вицето на генерала. Точно вицето му издигна КОЙ и схемите са ясни.
Ако не си гласувал - имаш моите поздравления.
Който е гласувал е дал легитимност на властта и няма право да се оплаква, тъй като ДОБРОВОЛНО е дал власт на паразитите си.
Който и да стане президент ,ще е ВАШ президент , а не мой, тъй като не съм го упълномощавал , чрез гласът си да ме управлява и представлява - факт.
Относно кандидатите ВИ за президент :
Цецка Цачева - бивша комунистка(няма бивши комунистки)
Румен Радев - американски агент , избягал от почти всички дебати за президентската кампания, лансиран от американските медии като БТВ за алтернатива на Ц.Ц![]()
Извод : малко зло и голямо зло имат един и същ корен.
Thunderheart написа:Защо според вас Тиквата излъга, че ще си хвърли оставката при загуба на първи тур, а не го направи? Защо реши да чака и втори тур, при положение, че ако няма фалшификации е ясно, че ще загуби дори още по-лошо тогава? Или може би точно там е "заровено кучето" и ще гледаме пореден епизод на сериала "Костинброд"?!!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
DANS написа:Той и льотчика ИЗЛЪГА, като каза, че всеки ден рискувал живота си за каузата на НАТО!
Айде сега да смятаме, льотчика има само 3(три) летателни часа за 2014 г. един полет е средно 30-40 мин., тоест да е летял максимум шест дни в годината, та на това ли льотчика вика "всеки ден"!Явно в неговия календар, годината има 6 дни!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта