kiril.a.d написа:toristo написа:kiril.a.d написа:toristo написа:Aко ни предложат стари F-16 на цената на ремонта на сегашните МиГ-ове, пак ще е по-добре. Руските бангии се развалят през 2 месеца, онези поне са по-надеждни.
А това, че били с малко по-лоши показатели не е от значение. И без това тези изтребители са само за охрана от единични нарушители. То е ясно, че ако тръгне да ни атакува някой от двата ни големи неприятели Русия или Турция, нямаме ресурс сами да се защитаваме.
изборния турист, ако местоположението ти е в Турция, тогава наистина може да те атакува Русия
Иначе нас, за какво да ни атакува Русия?...дори на хибрида Роско не обръщаха внимание, въпреки неговите големи мераци да го "атакува" и някой руснак...та си отнесе само турския...такоз
![]()
![]()
Чети история бе промит русофилски мозък, и ще рабереш колко пъти са ни нападали руснаците.
историята, ама Българската, че и световната, съм я изчел от А до Я, турчине и поради това, сега не чета "новата Българска история" писана в Турция!!!
Та се сещам за два пъти, когато ние сме "нападали" руснаците, а после естествено сме яли бой! - виж, колко пъти руснаците са нападали Турция...не знам! - само се сещам как Турция нападала и Русия щото...нали целия свят трябвало да стане мюслимански...И пак сте яли бой!
Та такива ми ти работи, турчине...а аз, не съм русофил, а обикновен болгарофил!!! -. само че, ти , като не знаеш реалната история и не знаеш, че от Урал до Триест, всичко е болгари!!!
и те така ефендимис...
Турчин ще викаш на този, който е опънал майка ти, преди да те роди.
Изтъркахте се тролчетата с тази опорна точка, че ако си българофил а не русофил, значи си турчин, или соросоид.