А специално за задълженията към бивши играчи и треньори, ако това е спънката пред УЕФА, Гришата би могъл да ги плати - преди плащаше дори повече на звездите си. Но едва ли ще го направи, ако преди това не е опекъл работатата си, тоест не е спечелил безапелационно борбата за името ЦСКА.
Очаквам обаче подмолни спънки от Домусчиев. "Литекс" му бяха пряк конкурент, по-сериозен дори от софийските бивши грандове. Въобще по-интересно става около футбола ни, отколкото вътре в него.
Прави ли Гриша Ганчев нещо различно от Георги Илиев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Прави ли Гриша Ганчев нещо различно от Георги Илиев?
Believe in her, if you are able...
И двамата са от едно котило.Разликата е само в това че единия успя да направи своя отбор шампион а левента от Микре и строителя на къщички за пиленца няма да успеее

Гришата продължи святото дело на Лупи и Неустойчо като нанесе последния фатален удар. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Само тъпаняри от ДС ИЗИСКВАТ правопис у нетъ!
За да псевдоизпъкват в незначителна среда, да роемат дистанзионен контрол над пишещите и да НАСАЖДАТ КОМПУЕКСИ.....
МОЖЕ ДА МЕ ТРИАТ, но не може да ме спрът да пишем НЕТНОИЗЧАНЧЕНО.
Иуи си мисуите, че ако пишете грамотно сте по-добри от масата. Ха познай от един път коя интернет школа ше надделее. И НАДДЕЛЯВА.
За да псевдоизпъкват в незначителна среда, да роемат дистанзионен контрол над пишещите и да НАСАЖДАТ КОМПУЕКСИ.....
Иуи си мисуите, че ако пишете грамотно сте по-добри от масата. Ха познай от един път коя интернет школа ше надделее. И НАДДЕЛЯВА.
lans22 написа:Само тъпаняри от ДС ИЗИСКВАТ правопис у нетъ!
Ти от коя циганска махала си ? Кефи ли те как мангалите говорят Български, а? Защото и твоето писане е точно същото! Имаш ли акъл да проумееш какво ти пиша?
Така става, когато не е работила тоягата по предназначение, отглеждат се малоумници!
БОТЕВ Пловдив
lans22 написа:то са ени дискусии, ено ломотене. писал съм мнооого пъти:
ИСТИНСКОТО ЦСКА ПОБЕЖДАВА ЛЕВСКИ НА ФУТБОЛНИА ТЕРЕН. АКО БИЕ У 10-ТИ КРЪГ, НАЧИ КЛУБЧЕТО Е ЦСКА. АКО ПАДНЕ-РАВЕН Е ХИБРИД.
ПО ТОВА ШЕ СЕ ПОЗНАЕ, има ли клубъ 31 титли нема ли. ше го бъдел ли натам с футболот, ше задълбае у далаверките ли......
НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО.
Като пиете шест ракии, защо се обаждате по форумите? Алкохолът убива мозъчните клетки, разсъжденията ти са просто уникални

И не забравяй да пребоядисаш в червено Пирин или Черно Море, защото е много по-вероятно те да ни бият, отколкото ЦСКА минус София в София, а не се предвижда този сезон да гостуваме в Ловеч
. Веднага си коригирам нението има вероятност ( и то голяма Стойкас Стоилас да си извади отбора ако певедем в резултата или съдията ни даде корнер ), тогава няма 3 точки за нас и тогава Литекс автоматично става автентичния ЦСКА.

Alkonost написа:olympic teteven написа:За Велбъжд предполагам иде реч...
Не само. И за "Литекс". А най-вече за паралела в действията на бизнесмена и мафиота (по случайност и двамата - бивши борци от "Олимпийски надежди").
Ама те и двамата са мафиот-бизнесмени! Разликата е, че помачето още не са го гръмнали.

Alkonost написа:А специално за задълженията към бивши играчи и треньори, ако това е спънката пред УЕФА, Гришата би могъл да ги плати - преди плащаше дори повече на звездите си. Но едва ли ще го направи, ако преди това не е опекъл работатата си, тоест не е спечелил безапелационно борбата за името ЦСКА.
Очаквам обаче подмолни спънки от Домусчиев. "Литекс" му бяха пряк конкурент, по-сериозен дори от софийските бивши грандове. Въобще по-интересно става около футбола ни, отколкото вътре в него.
???? Литекс никога не е бил конкурент за титлата на Лц. Еле пък сега да са им. Откакто са в А група Лц, Литекс само 1 сезон завърши 2-ри и 1 3-ти, през останалите 4 години в 3-ката не може да влезе.Какъв конкурент? Да Лц губеше мачовете си с Литекс, но какво от това?
И да спечели борбата за името ЦСКА какво? Името(марката ЦСКА) ти дава право само да продаваш фланелки и фен артикули с това име. Нищо повече.
Аз като частно лице или чрез някоя фирма мога в момента да отида в НАП и ако имам 3 милиона да си купя емблемата на ЦСКА....и? Това ще направили мен или фирмата носител на 31 титли?
Интериорни врати - Врати хармоника
Лошото е, че този модел на управление стана модерен сред нашите бизнесмени и много отбори ги грози същата опасност. Дори и аз имах съмнения че реалния план на Чандъров бе да влее отборчето си в Ботев с някаква подобна схема, но явно нещата не се получиха по план, но и нашето бъдеще в момента е неясно.
Случващото се с ЦСКА не бих казал, че е повод за радост, доста клубове се закриват, а това означава затриване на традициите във футбола в България, качеството пада със всеки сезон освен ако не се купуват чужденци.
Но тая година много приятна изненада за мен са Дунав, които частично опровергават мнението, че без много чужденци футбол няма.
Спортът в България като цяло замира, от това най ме боли.
Случващото се с ЦСКА не бих казал, че е повод за радост, доста клубове се закриват, а това означава затриване на традициите във футбола в България, качеството пада със всеки сезон освен ако не се купуват чужденци.
Но тая година много приятна изненада за мен са Дунав, които частично опровергават мнението, че без много чужденци футбол няма.
Спортът в България като цяло замира, от това най ме боли.
БОТЕВ Пловдив