Северна Корея или България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Северна Корея или България?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 сеп 2016 23:16

ico49 написа:тео да го духаш оранжев ******* ,лапай ми кура

Ти пък - куче с кокал ще плашиш!?... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 12 сеп 2016 23:17

sin4ec написа:
Mathias_Coureur написа:
sin4ec написа:Че кой смята това ловешко менте за ЦСКА?

За мен мачовете между Черно море и ЦСКА са в историята. На 18-ти гостуваме на Литекс в София, така приемам аз този клуб, нищо, че се прекръстил на ЦСКА-София на 02.06.2016г.

Че то така е за всички. Те са си Литекс и толкоз.

Абе то и след преименуването и преместването на "Велбъжд" от Кюстендил в Пловдив за почти всички клубът си е все още "Велбъжд", при това тогава наркомафиотът Георги Илиев действаше много по-безцеремонно от Гришата, което не попречи на БФС-то официално да лепне купената титла към историята на вече несъществуващ отбор. Нещо подобно в края на краищата ще се случи и с "Литекс" - имам предвид не че ще си купи титла с новото име, а че името просто ще си остане и агитката ще припознае всичко, което и се спусне, стига да е подплатено с финансова сигурност, даваща шанс за успехи.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 сеп 2016 23:20

CTAHKO, недей така бе, братко – само за «картофа, гела и джуджето" вече щеше да си прибран на място тихо и заупокойно. По-кротко ;)
Последна промяна от Странджата на 12 сеп 2016 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 сеп 2016 23:20

В коя тема мога да изкажа моите съболезнования ? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 сеп 2016 23:21

jorkataop написа:Наистина кофти се получи цялата история, но си мисля... ако този Литекс(ЦСКА) беше нещо фалшиво то какво прави Стоичков там?

Стоичков отдавна е на червено. Взе много пари от Божков и сега му рекламира залаганията, отделно една бирария и тя помогна, бтв си платиха за правата и т.н........колкото до ГГ само преди 3 години Гришата го прецака и го остави с една червена папка с акции да го чака.......простил му е за пари.
Иначе Чичо Митко и Жеков си вземат заплатки от по 3-4 бона и се показват по медиите. Не е зле за 70 годиншни. Той Жеката си го каза..,"Как няма да да съм за ЦСКА-София след като ще се борят за титли, купи и ЕКТ"
Интериорни врати - Врати хармоника

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 12 сеп 2016 23:27

Alkonost написа:
sin4ec написа:
Mathias_Coureur написа:

За мен мачовете между Черно море и ЦСКА са в историята. На 18-ти гостуваме на Литекс в София, така приемам аз този клуб, нищо, че се прекръстил на ЦСКА-София на 02.06.2016г.

Абе то и след преименуването и преместването на "Велбъжд" от Кюстендил в Пловдив за почти всички клубът си е все още "Велбъжд", при това тогава наркомафиотът Георги Илиев действаше много по-безцеремонно от Гришата, което не попречи на БФС-то официално да лепне купената титла към историята на вече несъществуващ отбор. Нещо подобно в края на краищата ще се случи и с "Литекс" - имам предвид не че ще си купи титла с новото име, а че името просто ще си остане и агитката ще припознае всичко, което и се спусне, стига да е подплатено с финансова сигурност, даваща шанс за успехи.

Забрави и за твоя Металик Сопот пръкнал се през 2010 като БотевЪ с емблемата на Рапид Виена и играещ в Коматево 8-)
Нито името е име,нито емблемата е емблема,нито стадиона е стадион.Случайност :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 12 сеп 2016 23:32

kubik написа:
Alkonost написа:
sin4ec написа:
Mathias_Coureur написа:

Забрави и за твоя Металик Сопот пръкнал се през 2010 като БотевЪ с емблемата на Рапид Виена и играещ в Коматево 8-)
Нито името е име,нито емблемата е емблема,нито стадиона е стадион.Случайност :lol:

Купуването на чужд лиценз с цел да се прескочи едно ниво си е законова практика и до ден днешен - то нито закрива клуба, нито променя името или историята му. Не е като да се ликвидира със съдебно решение един клуб, да се прекръсти и премести друг, а драматичното припознаване, което сега наблюдаваме в София, тогава си мина по мед и масло в Пловдив.
"Литекс" и ЦСКА не са първопроходци!
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 сеп 2016 23:35

miro_rz написа:В коя тема мога да изкажа моите съболезнования ? :lol:

Утре на гробището в Разград !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 сеп 2016 23:37

Много грешен ход на Микрето ... поредният !
Война с медиите никой не е спечелил ... друг е въпроса , че Убавците от Бонг и Диемите са стимулирани с ... :geek:

Навремето всички щяха да скочат заради СВОБОДАТА НА СЛОВОТО , а сега ....

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 сеп 2016 23:38

bobo_13 написа:Стоичков отдавна е на червено. Взе много пари от Божков и сега му рекламира залаганията, отделно една бирария и тя помогна, бтв си платиха за правата и т.н........колкото до ГГ само преди 3 години Гришата го прецака и го остави с една червена папка с акции да го чака.......простил му е за пари.
Иначе Чичо Митко и Жеков си вземат заплатки от по 3-4 бона и се показват по медиите. Не е зле за 70 годиншни. Той Жеката си го каза..,"Как няма да да съм за ЦСКА-София след като ще се борят за титли, купи и ЕКТ"

Ма ти знаеш и приказваш много работи тука, дето не са за казване.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”