ico49 написа:тео да го духаш оранжев ******* ,лапай ми кура
Ти пък - куче с кокал ще плашиш!?...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ico49 написа:тео да го духаш оранжев ******* ,лапай ми кура
sin4ec написа:Mathias_Coureur написа:sin4ec написа:Че кой смята това ловешко менте за ЦСКА?
За мен мачовете между Черно море и ЦСКА са в историята. На 18-ти гостуваме на Литекс в София, така приемам аз този клуб, нищо, че се прекръстил на ЦСКА-София на 02.06.2016г.
Че то така е за всички. Те са си Литекс и толкоз.
jorkataop написа:Наистина кофти се получи цялата история, но си мисля... ако този Литекс(ЦСКА) беше нещо фалшиво то какво прави Стоичков там?
Alkonost написа:sin4ec написа:Mathias_Coureur написа:sin4ec написа:Че кой смята това ловешко менте за ЦСКА?
За мен мачовете между Черно море и ЦСКА са в историята. На 18-ти гостуваме на Литекс в София, така приемам аз този клуб, нищо, че се прекръстил на ЦСКА-София на 02.06.2016г.
Абе то и след преименуването и преместването на "Велбъжд" от Кюстендил в Пловдив за почти всички клубът си е все още "Велбъжд", при това тогава наркомафиотът Георги Илиев действаше много по-безцеремонно от Гришата, което не попречи на БФС-то официално да лепне купената титла към историята на вече несъществуващ отбор. Нещо подобно в края на краищата ще се случи и с "Литекс" - имам предвид не че ще си купи титла с новото име, а че името просто ще си остане и агитката ще припознае всичко, което и се спусне, стига да е подплатено с финансова сигурност, даваща шанс за успехи.
kubik написа:Alkonost написа:sin4ec написа:Mathias_Coureur написа:sin4ec написа:Че кой смята това ловешко менте за ЦСКА?
Абе то и след преименуването и преместването на "Велбъжд" от Кюстендил в Пловдив за почти всички клубът си е все още "Велбъжд", при това тогава наркомафиотът Георги Илиев действаше много по-безцеремонно от Гришата, което не попречи на БФС-то официално да лепне купената титла към историята на вече несъществуващ отбор. Нещо подобно в края на краищата ще се случи и с "Литекс" - имам предвид не че ще си купи титла с новото име, а че името просто ще си остане и агитката ще припознае всичко, което и се спусне, стига да е подплатено с финансова сигурност, даваща шанс за успехи.
Забрави и за твоя Металик Сопот пръкнал се през 2010 като БотевЪ с емблемата на Рапид Виена и играещ в Коматево![]()
Нито името е име,нито емблемата е емблема,нито стадиона е стадион.Случайност
miro_rz написа:В коя тема мога да изкажа моите съболезнования ?
bobo_13 написа:Стоичков отдавна е на червено. Взе много пари от Божков и сега му рекламира залаганията, отделно една бирария и тя помогна, бтв си платиха за правата и т.н........колкото до ГГ само преди 3 години Гришата го прецака и го остави с една червена папка с акции да го чака.......простил му е за пари.
Иначе Чичо Митко и Жеков си вземат заплатки от по 3-4 бона и се показват по медиите. Не е зле за 70 годиншни. Той Жеката си го каза..,"Как няма да да съм за ЦСКА-София след като ще се борят за титли, купи и ЕКТ"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта