Иво Инджев или Соломон Паси - това е въпросът!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Иво Инджев или Соломон Паси - това е въпросът!

Мнениеот Messi_fan » 12 юли 2016 18:40

gabriel написа:автора е някакъв трол идиотизиран,всеки ден пуска по някаква подобна тема и не виждам причина да се толерира,има достатъчно политически форуми за подобни глупави теми! :)

Автора е Unlсe_Sam. Просто си е направил нов провил, защото старият му го баннаха. Не без моето участие все пак. :roll:

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Мнениеот Astronom » 12 юли 2016 22:32

UNKLE_BREEZE написа:Доскоро най-цитираният зад океана български журналист беше безспорен фаворит за престижният пост на национален обединител, но последните дни издигнаха над хоризонта едно неочаквано, макар и много познато име - това на председателя на Атлантическия клуб Соломон Паси. Но който и от двамата да спечели надпреварата, все ще е от полза за държавата ни, защото и единия, и другия ще бъдат достойни последователи на най-успешният досега български президент. Все пак не е зле да проверим нагласите на обществото ни, затова ви предлагам да гласувате тук за единия или другия. А изоставащия във вота може да бъде подготвен за мястото на Б.Б., който напоследък рязко сдава фронта и явно е време да бъде отпратен в заслужена пенсия.
Микрофона е ваш!!!

Чиче,или яко си се напушил или не си си пил хапчетата от доста време.И на кой "най-успешен" президент ще бъдат последователи?За съжаление в момента,не се вижда човекът който достойно би заел президентския пост.Човекът който би защитил интересите на България,било то пред ЕС или Русия.А пред тези два индивида,бих предпочел Динко от Ямбол.Поне показа че е патриот, и че има кураж за нещо което ние тук пишещите едва ли имаме дързостта да направим.

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Мнениеот Astronom » 12 юли 2016 22:42

Messi_fan написа:
gabriel написа:автора е някакъв трол идиотизиран,всеки ден пуска по някаква подобна тема и не виждам причина да се толерира,има достатъчно политически форуми за подобни глупави теми! :)

Автора е Unlсe_Sam. Просто си е направил нов провил, защото старият му го баннаха. Не без моето участие все пак. :roll:

То автора - Чичо сам ли е,не знам.По може да е Чичо с много(гласове)в главата.А дали случайно не е протестъра Асан Генов?Той ги говори едни такива налудничави.Знае ли човек?Много гмеж се навъди в последните 20-25 години в България.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 юли 2016 22:42

Тоя Динко не ми го хвали. Човек, който си няма работа ходи по горите да се прави на Робин Худ. Пълен селяк.

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Мнениеот Astronom » 12 юли 2016 22:52

Jürgen написа:Тоя Динко не ми го хвали. Човек, който си няма работа ходи по горите да се прави на Робин Худ. Пълен селяк.

Ами добре,иди ти тогава щом си пълен гражданин на границата.Иди да видиш за какво става въпрос.При среща с първия талибан ще си чупиш краката да бягаш.А Динко го дадох за пример - не че има изобщо някаква вероятност,дори и минимален промисъл че ще има нещо общо с президентският пост.Но пред онези два прошляка.....

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 юли 2016 23:07

Astronom написа:
Jürgen написа:Тоя Динко не ми го хвали. Човек, който си няма работа ходи по горите да се прави на Робин Худ. Пълен селяк.

Ами добре,иди ти тогава щом си пълен гражданин на границата.Иди да видиш за какво става въпрос.При среща с първия талибан ще си чупиш краката да бягаш.А Динко го дадох за пример - не че има изобщо някаква вероятност,дори и минимален промисъл че ще има нещо общо с президентският пост.Но пред онези два прошляка.....

Още утре съм там...по-важна работа си нямам 8-) .
Той и Динко е прошляк, разбиранията му са на ниво квартална батка. Нищо лично към теб ;) , просто ме дразни такива хора да се дават за пример.

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Мнениеот Astronom » 12 юли 2016 23:31

Jürgen написа:
Astronom написа:

Още утре съм там...по-важна работа си нямам 8-) .
Той и Динко е прошляк, разбиранията му са на ниво квартална батка. Нищо лично към теб ;) , просто ме дразни такива хора да се дават за пример.

Явно не си разбрал какво искам да кажа с това "Динко", но нищо.Но като толкова държиш на имена,ето ти едно - доцент Иво Христов.Ще намериш достатъчно материали за него чрез чичко гугъл.Жалкото е че такъв човек като него няма да бъде допуснат от управляващата самозабравила се върхушка.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 юли 2016 23:45

Разбрах те, просто не съм съгласен, че този, защото ходел на границата да лови бежанци, трябва да го превъзнасяме.
Както и да е, лека!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 юли 2016 08:25

Динко, откровен до безобразие, в ефира на БТВ към 7,30:

"БХК са путьовци и ако бяха на моето място, щяха да бъдат наебани ей там, на границата"

:lol:

Тия повече няма да се объркат да му дават думата на живо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 13 юли 2016 10:42

Ако има 10-ка на най-противните Българи - те са вътре, въпреки че не е сигурно каква националност имат. После защо имало език на омразата. Защото някакъв задник се изтъпанил на стълбите на храм построен от Българи и Руси и показва среден пръст на Българи и Руси.

Върни се в “Свободна зона”