http://7dnifutbol.bg/archives/30490
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:гражданин от село написа:Софийска община трябва ежедневно да бъде заливана от молби за паради - на пчеларите, козарите, филателистите, ононистите и т.н. Ако бъде отказано да се завеждат дела за дискриминация у нас и в Страсбург.
Парада на ононистите ще бъде по-голям от митинга на СДС на Орлов мост 90-та година.
ogrizko написа:Абе, гледам сега има 2 сайта ..петиция.сом и гражданскапетиция.сом
Там ако пуснем подобна петиция да не се разрешава от градските кметове провеждането на гей-парад ...дали би имало някакъв успех?! Ама лошото е, че нямам фейсбук да популяризирам петицията ако евентуално пусна такава?! И дали всъщност аз мога да пускам такава, или трябва някоя институция да е?
fcb_bg написа:ogrizko написа:Абе, гледам сега има 2 сайта ..петиция.сом и гражданскапетиция.сом
Там ако пуснем подобна петиция да не се разрешава от градските кметове провеждането на гей-парад ...дали би имало някакъв успех?! Ама лошото е, че нямам фейсбук да популяризирам петицията ако евентуално пусна такава?! И дали всъщност аз мога да пускам такава, или трябва някоя институция да е?
Човек , водещите държави подкрепят това говно. За поредна година редица посланици лобират за прайда, Белия дом го светват в ЛГБТИ цветовете, педал печели Евровизия и после дори го замъкнаха да пее пред сградата на ЕК... Как се бори световна тенденция, налагана от силните на деня. Веднага ще бъдем посочени като ксенофоби, расисти и т.н. На мен изобщо не ми пука какъв ще ме нарекат, защото просто нема как да обясня на малко дете какво всъщност искат такива и какво точно представляват.

1913SS написа:Я ми кажи в коя мюсюманска страна има парад на содомията

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта