Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот Red Warrior » 19 юни 2016 20:52

Левскар на гей-парада взриви Фейсбук

Изображение

http://7dnifutbol.bg/archives/30490 :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 юни 2016 20:57

Red Warrior написа:
гражданин от село написа:Софийска община трябва ежедневно да бъде заливана от молби за паради - на пчеларите, козарите, филателистите, ононистите и т.н. Ако бъде отказано да се завеждат дела за дискриминация у нас и в Страсбург.

Парада на ононистите ще бъде по-голям от митинга на СДС на Орлов мост 90-та година. :mrgreen:

Ето пример каква огромна част от нашето общество е дискриминирана!Но хората са тихи, скромни и наблягат на ръкоделието, а не на ПР акции. :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 юни 2016 20:58

ogrizko написа:Абе, гледам сега има 2 сайта ..петиция.сом и гражданскапетиция.сом

Там ако пуснем подобна петиция да не се разрешава от градските кметове провеждането на гей-парад ...дали би имало някакъв успех?! Ама лошото е, че нямам фейсбук да популяризирам петицията ако евентуално пусна такава?! И дали всъщност аз мога да пускам такава, или трябва някоя институция да е? :roll:

Човек , водещите държави подкрепят това говно. За поредна година редица посланици лобират за прайда, Белия дом го светват в ЛГБТИ цветовете, педал печели Евровизия и после дори го замъкнаха да пее пред сградата на ЕК... Как се бори световна тенденция, налагана от силните на деня. Веднага ще бъдем посочени като ксенофоби, расисти и т.н. На мен изобщо не ми пука какъв ще ме нарекат, защото просто нема как да обясня на малко дете какво всъщност искат такива и какво точно представляват.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2016 21:00

Те зарад такива Господ е попарил с огън и жупел Содома и Гомора!
За незапознатите-двама Ангели влизат в Содом и отсядат у Лот, който ги приема. Целта им е да проверят верен ли е поплакът против жителите на двата града за техния разврат и поведение. Преди това заедно с Господ Ангелите посещават Авраам, който измолва пощада за града, дори и 10 праведника да има в него.
Привечер обаче жителите хлопат на лотовата порта с искане да им изведе странниците, за да ги познаят.( В Библията понятието "познавам" е недвусмислено-например " Авраам позна жена си"). И докато за жителките на града желанието да познаят Ангелите може да се приеме за нормално, макар и неморално, за мъжката половина звучи доста неестествено. Следва разправия, в разгара на която Ангелите поразяват тълпата с временна слепота и извеждат Лот и семейството му от града, инструктирайки го да не се обръща назад и да се отдалечи максимално бързо. След като стига до отдалечено поселище, от небето се изсипва огън( според някои изследователи-атомен огън), който унищожава градовете. Лотовата жена се обръща да погл;едне и се превръща в солен стълп( според някои-така са описани последствията от проникващата радиация). От мястото се издига огромен черен облак( асоциации с атомна гъба).
Така, според Писанията, се приключва с тези градове. Някои археологически разкопки в зоната имат претенциите, че останките на Содом и Гомор са открити.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2016 21:01

fcb_bg написа:
ogrizko написа:Абе, гледам сега има 2 сайта ..петиция.сом и гражданскапетиция.сом

Там ако пуснем подобна петиция да не се разрешава от градските кметове провеждането на гей-парад ...дали би имало някакъв успех?! Ама лошото е, че нямам фейсбук да популяризирам петицията ако евентуално пусна такава?! И дали всъщност аз мога да пускам такава, или трябва някоя институция да е? :roll:

Човек , водещите държави подкрепят това говно. За поредна година редица посланици лобират за прайда, Белия дом го светват в ЛГБТИ цветовете, педал печели Евровизия и после дори го замъкнаха да пее пред сградата на ЕК... Как се бори световна тенденция, налагана от силните на деня. Веднага ще бъдем посочени като ксенофоби, расисти и т.н. На мен изобщо не ми пука какъв ще ме нарекат, защото просто нема как да обясня на малко дете какво всъщност искат такива и какво точно представляват.

На мен ми е ясно, че се мъчат да го наложат ....ама ми се струва, че прекалено лесно успяват понеже ние нищо не правим! Ако се размърдаме малко и покажем, че не искаме да се провежда такъв парад ...нашите политици ако им държат сметка нещо, ще могат да се позоват на евентуална подписка примерно и да кажат - да, хората са против и затова не искаме да се провежда гей-парад в България! Пък така нашите много лесно клякат наистина някой като им свирне от Запад :evil: :evil: Принципно с някаква подписка има малко по-голям шанс нещо да се промени отколкото без?!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 юни 2016 21:01

Лошото е че медиите показват само по-нормално изглеждащите на прайда, такива журналята не ги закачат за интервюта:

Изображение
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 19 юни 2016 21:10

Повече от 50 души бяха убити при атаката в нощен гей клуб в град Орландо в американския щат Флорида. 53 ранени са били откарани в болница. Стрелецът започнал кървавото си дело в около 2 ч през нощта срещу неделя, като стрелял наред на дансинга на клуба, където се отбелязвала важна за ЛГТБ-обществото годишнина.

Резултат е ясен с тази пропаганда.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 19 юни 2016 21:14

Лично аз нямам нищо против тях, НО въпроса ми е ЗАЩО трябва да си правят парад нали искат равни права? Ние не си правим парад. След като искат да са равни с нас и те не трябва да си правят парад.Това ми е много странно. Но май чернокожите и педалите не искат равни права, а искат повече права от нас.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 19 юни 2016 21:15

1913SS написа:Я ми кажи в коя мюсюманска страна има парад на содомията

В Турция :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2016 21:17

Red Warrior написа:Левскар на гей-парада взриви Фейсбук

Изображение

http://7dnifutbol.bg/archives/30490 :mrgreen:

Айде стига с евтините фотошопчета! Ето оригиналната снимка:
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]