Залеза на А футболна група-факт или не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Залеза на А футболна група-факт или не?

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 20:26

ham3r написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Цялата огромна машинация и далавера е, за да бъде набутан прекръстен на ЦСКА отбор на Литекс, или новото Фк"ФК"ФК"ФК"ЦСКА"ЦСКА"ЦСКА""ЦСКА", или там каквото създаде боклукът и престъпник от Микре.

Всички останали глупости за нови правила и тинтири-минтири, не хващат дикиш и пред тримесечно бебе.

Прекръстването на "Литекс" никога няма да го направи ЦСКА за пред ФИФА и УЕФА. ЦСКА се е прекръствал поне 13 пъти, но никога не е ставал друг отбор, различен от този, създаден през 1948-а.

Прекръстването от Металик на Ботев Пд. е напълно нормално според уефа.Също и Тетевен които станаха Берое.

Те не се прекръстиха, а обедениха, но за теб това надали е различно?!
С това показваш, че и историята на ЦСКА не познаваш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 апр 2016 20:30

Не са се обединявали, Ботев беше закрит, а Металик беше преместен в Пловдив и прекръстен на Ботев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 20:35

1982 написа:Не са се обединявали, Ботев беше закрит, а Металик беше преместен в Пловдив и прекръстен на Ботев.

Айде без такива, става ли? Все едно, че не съм бил свидетел на нещата, които станаха тогава. Досега не съм чувал в историята един клуб с промяна на името си да се е превърнал в друг. Ако сега прекръстите ПФК ЦСКА на Лудогорец, ще ви отпаднат ли дълговете?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 04 апр 2016 20:44

Много си е хубава А група. Пичка му ленина на който не му харесва ДА НЕ ГЛЕДА.Трябвало разни отборчета като ЦСКА ЛОКО СФ и други да ми влизат по вторият начин откъде на къде .Който не спазва законите и наредбите аут.Има си изисквания и компромиси с мярка.Започваш да плащаш влизаш спираш излизаш ТОЧНО и ЯСНО :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 20:47

mimi29 написа:Много си е хубава А група. Пичка му ленина на който не му харесва ДА НЕ ГЛЕДА.Трябвало разни отборчета като ЦСКА ЛОКО СФ и други да ми влизат по вторият начин откъде на къде .Който не спазва законите и наредбите аут.Има си изисквания и компромиси с мярка.Започваш да плащаш влизаш спираш излизаш ТОЧНО и ЯСНО :mrgreen:

При теб плащане и спиране сигурно са в рамките на 2-3 секунди :mrgreen:
Иначе, някои плащат, на други им ги плащат.... 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2016 20:47

icko65 написа:Днес е 4.04 а все още няма яснота кои са кандидатствали за лиценз през новия сезон.Ще го има ли сезон 2016/17 като А група или всичко ще започне по нови правила и срокове след утрешната среща в БФС?Пълна мъгла е поне за мен.Ако имате достоверна информация-споделете.Въртят се из медиите сапунени новини а за лицензи ни дума ни стон...

Кога за последните 25 години това нещо е обявявано публично чрез медиите или чрез клубните сайтове на отборите, че сега да се е случило нещо извънредно?

Това, което обявяват е, когато получат лиценз с цел да се похвалят.

До 31.03 е срока за подаване на документите за лиценз за ЕКТ, то ест за такъв документи трябва да са подали Лудогорец, Левски, Славия, Берое, Монтана и Литекс.

За "А" група крайният срок е 31.05
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 апр 2016 20:50

Кашчей написа:
1982 написа:Не са се обединявали, Ботев беше закрит, а Металик беше преместен в Пловдив и прекръстен на Ботев.

Айде без такива, става ли? Все едно, че не съм бил свидетел на нещата, които станаха тогава. Досега не съм чувал в историята един клуб с промяна на името си да се е превърнал в друг. Ако сега прекръстите ПФК ЦСКА на Лудогорец, ще ви отпаднат ли дълговете?!

И какво стана тогава, припомни ни ?? Ботев, някакъв уж незакрит Ботев, от 1999-а, възкръсна и замести Металик във В група ли ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 апр 2016 20:51

mimi29 написа:Много си е хубава А група. Пичка му ленина на който не му харесва ДА НЕ ГЛЕДА.Трябвало разни отборчета като ЦСКА ЛОКО СФ и други да ми влизат по вторият начин откъде на къде .Който не спазва законите и наредбите аут.Има си изисквания и компромиси с мярка.Започваш да плащаш влизаш спираш излизаш ТОЧНО и ЯСНО :mrgreen:
Ама не я!Айси...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 04 апр 2016 20:52

Не че нещо , ама Левски имат 2-3 победи срещу Лудогорец за разлика от ЦСКА. За какво създаване на интрига говорим ?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 апр 2016 20:54

PFC Litex написа:
icko65 написа:Днес е 4.04 а все още няма яснота кои са кандидатствали за лиценз през новия сезон.Ще го има ли сезон 2016/17 като А група или всичко ще започне по нови правила и срокове след утрешната среща в БФС?Пълна мъгла е поне за мен.Ако имате достоверна информация-споделете.Въртят се из медиите сапунени новини а за лицензи ни дума ни стон...

Кога за последните 25 години това нещо е обявявано публично чрез медиите или чрез клубните сайтове на отборите, че сега да се е случило нещо извънредно?

Това, което обявяват е, когато получат лиценз с цел да се похвалят.

До 31.03 е срока за подаване на документите за лиценз за ЕКТ, то ест за такъв документи трябва да са подали Лудогорец, Левски, Славия, Берое, Монтана и Литекс.

За "А" група крайният срок е 31.05

Миналата година!Покрай фиестите с ЦСКА писаха кой е готов кой не и кой закъснява.И лиценза е един.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”