Red_Neck написа:ivan56 написа:Станко, тя тая новина има няма от 3 години бе.![]()
![]()
Колегата явно не си е обновявал базата данни .... или заданието му е старо
Оставил съм линк, вижте кога е постнато
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:ivan56 написа:Станко, тя тая новина има няма от 3 години бе.![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:PFC Litex написа:Във Великобритания има ли ресторанти на въпросната верига?
Ако нямаше, щеше да има бомби

ivan56 написа:CTAHKO написа:ivan56 написа:Станко, тя тая новина има няма от 3 години бе.![]()
![]()
Пусни по-добре тема за връщането на казармата, ще стане по приятна дискусия с малчуганите във форума.![]()
По темата.Тия лайна не ги ям, хапвам си вратни пържолки
Публикувано е преди 2-3 дена
http://www.webcafe.bg/id_1787087040
Тук я има от 2013![]()
Явно в някои сайтове, новините идват по бавно.

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
CTAHKO написа:Red_Neck написа:ivan56 написа:Станко, тя тая новина има няма от 3 години бе.![]()
![]()
Оставил съм линк, вижте кога е постнатоКоето пък от своя страна показва в какво информационно затъмнение живеем в нашата държава
Еврейчетата не си поплюват и плащат яко, само и само важните новини да мнат като незначителни и тихомълком
То по татово време нямаше такова информационно затъмнение
daduradam написа:Прекрасно , ама в кой макдоналдс, в коя държава ? Ако поискам и аз мога да си отворя макдоналдс, дали ще имам нещо общо с американския такъв, примерно ? В Бразилия и Германия има био храни в макдоналдс, сигурно и те са вредни ?
Джейми Оливър е големец, но темата е непълна.Погрижи се да я допълниш![]()
Cicero написа:Хубава тема, но едва ли мястото и е в спортен форум! Надали има сред потребителите някой, който да посещава МакДоналдс. По-добре би било, това да се залепи на всеки вход в Студентски град и на всичките чалготеки в страната.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта