Днес се навършват 71 г. от престъплението "Народен съд"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Re: Днес се навършват 71 г. от престъплението "Народен съд"

Мнениеот Вал » 01 фев 2016 13:48

Странджата написа:Позорно е да се правят каквито и да е уговорки за клането на българи от българи по политически причини! Т.н. Народен съд е само предвестник на всичко онова,което беше наречено народно до републиката ни (което всъщност е една тавтология, родена от неграмотност, а не само от демагогия, днес наричана популизъм). И търсейки оправдание на Народния съд, т.е. мислейки отново релативистично, с какви очи днес искаме справедливост, смяна на системата по законен начин и какво ли не още? Явно или не искаме, или не искат тези, за които Народният съд има някакво оправдание.

Не трябва да иставяме войната между фашисти и комунисти да разруши държавата ни. На тях това им е номерът в живота.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 фев 2016 13:50

Нека да почетем паметта на загиналите...
Извън темата ще си позволя да отбележа: Добре е, че руснаци като fcb и други открито и брутално се намесват в тази политическа тема, така както Кремъл години наред дирижираше политиката и се намесваше, и продължава да прави опити да се намесва в политиката и във вътрешните работи на България. Явно нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено, имперските амбиции и желанието да даваш акъл и да командваш другите - "малките" народи още са налице, иначе казано - маските са свалени. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров! :lol: Курица не птица, Болгария - уже заграница, а такие как fcb и его товарищи продолжают забивать мячь в собственные ворота!... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 01 фев 2016 13:55, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 фев 2016 13:53

Не може да става и дума за оправдаване на Народния съд. Но има факти, които трябва да се споменат. Факт е, че Народния съд е едно приетите условия, подписани в примирието от 28 октомври 1944 година между страната ни и Коалицията. Факт е, че Народния съд не е дело на БКП, а на партиите в ОФ, като в Указа за създаването му на второ място е подписа на Никола Петков Погледнете съставите на Народния съд и ще видите пъстра политическа палитра. Факт е, че едно от изискванията на проеврейското лоби в САЩ и Великобритания е прогерманският политически елит, управлявал в страната до 9 септември 1944 година, да бъде жестоко наказан. Факт е, че евреите в България са били обрани и унизени, а не са и малко жертвите. Факт са и насилията на Българската армия в някои от окупираните територии. Опасявайки се от евентуални териториални ампутации на страната и желаейки по–добър статут на бъдещи мирни преговори, управляващите в България просто се престарават. Това са народни представители, много военни участвали в операции срещу партизаните, изпълнявайки дълга си. Това са фактите, другото е политика.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 01 фев 2016 14:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 13:54

Captain Stottlemeyer написа:Нека да почетем паметта на загиналите...
Извън темата ще си позволя да отбележа: Хубаво е, че руснаци като fcb и други открито и брутално се намесват в тази политическа тема, така както Кремъл години наред дирижираше политиката и се намесваше, и продължава да прави опити да се намесва в политиката и във вътрешните работи на България. Явно нищо старо не е забравено, имперските амбиции и желанието да даваш акъл на другите - "малките" народи са налице, иначе казано - маските са свалени. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров! :lol: Курица не птица, Болгария - уже заграница, а такие как fcb и его товарищи продолжают забивать мячь в собственные ворота!... 8-)

Кат пребориш злите сенки на комунизма, можеш да се ориентираш към либералите.

Софиянецът Красимир Калушев описва във фейсбук случка от изминалата нощ в София:

„Връщам се от дискотека в Студентски град. Решавам преди това да отида в Subway да си взема нещо за ядене. Влизам и виждам в заведението около 20-тина имигранти. Седят на две големи маси. Отивам и си поръчвам сандвич. В момента, в който касиерът почва да ми прави сандвича, идва зад мен един от имигрантите. Касиерът го пита какво иска, защото по принцип като е сам продавач, прави по два-три сандвича наведнъж. Отзад имигрантът сопнато му вика на английски, че ще ме изчака да се махна от касата. Касиерът го пита защо и онзи само му клати глава и му вика – „ще чакам“. Платил съм си сандвича и сядам на маса до касата. В този момент чувам как имигранта вика на продавача на перфектен английски: „Махай си ръкавиците!“ Продавачът, младо момче, се притеснява страшно много и го пита: „Защо?“. Имигрантът му вика: „Защото аз не ям свинско, а ти си пипал с тия ръкавици свинско месо за човека преди мен!“ Продавачът казва, че едното няма общо с другото и че няма значение, че е пипал свинско с ръкавиците, при положение, че в неговия сандвич няма да има свинско“. Тръгва да му прави сандвича и имигрантът се разкрещява като ненормален: „Бързо махай ръкавиците, барал си с тях свинско месо!“ В това време останалите 15 човека отиват и те на касата, и почват да викат като обезумели! Момчето от Subway е супер стреснато и се чуди какво да прави, поглежда ме. В това време един от имигрантите му се провиква на английски: „Бързо махай ръкавиците!“ Момчето уплашено си маха ръкавиците и ги сменя с нови. В този момент имигрантът му казва: „Не, не, преди това си измий ръцете!“ Момчето вече е още по-уплашено, отива, мие си ръцете, и си слага трети чифт ръкавици!“ Прави сандвич, а на главата му стоят 15 имигранти, които демонстративно викат и говорят на висок тон. Момчето дава сандвича и се чуди къде да се скрие.

И такива неща… Да живее полит-коректната прогресивна интелектуална диаспора. Това е специален поздрав за тях!“
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 13:57

Оставям това тук:

Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров заяви пред "Фокус", че Народният съд в България от 1944 г. не е дело на комунистите, а на евреите в САЩ.

"Дори указът за създаването на Народен съд е подписан от Никола Петков, който две години по-късно сам увисва на бесилото, но тогава той е член на своята партия в правителството на Отечественият фронт".

Според него Народният съд е едно от приетите условия, подписани в примирието от 28 октомври 1944 година между страната ни и САЩ, Великобритания и СССР

„Едно от изискванията на проеврейското лоби в САЩ и Великобритания е прогерманският политически елит, управлявал в страната до 9 септември 1944 година, да бъде жестоко наказан. Това изискване се е отнасяло за всички страни, като например Франция по отношение на т. нар. колаборационисти”, казва историкът.

Така се стига до осъждането на смърт на прогерманския български елит.

„Опасявайки се от евентуални териториални ампутации на страната и желаейки по–добър статут на бъдещи мирни преговори, управляващите в България просто се престарават, като избиват над 2200 души, осъдени на смърт. Това са почти всички членове на 25-то Народно събрание, много военни участвали в операции срещу партизаните, изпълнявайки дълга си. Но тези събития се случват в цяла Европа”, смята Димитров.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 фев 2016 14:01

DANS написа:Ето за тези неудобни истини говори в обръщението си Президентът

Националните предателства на Българската комунистическа партия

След като през 1960 г. докарва България до първия таен фалит по време на своето управление Тодор Живков ...

Аз не знам до какъв фалит е докарал България Т.Живков,но първата национална катастрофа я докараха КАПИТАЛИСТИТЕ. Факт!!! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 фев 2016 14:03

fcb_bg написа:...Кат пребориш злите сенки на комунизма, можеш да се ориентираш към либералите...

А не пошëл бы ты на х*й!?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 14:04

Директорът на НИМ е мръсен руски троль, платен от Путлер предводител на тролските кремълски орди, повел ги в руски хибриден джихад срещу България!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 14:06

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:...Кат пребориш злите сенки на комунизма, можеш да се ориентираш към либералите...

А не пошëл бы ты на х*й!?... :roll: 8-)

Шшшш, кептън, не се нерви тъй за едното нищо. Инак е доста силен аргумент от твоя страна това изречение. ;)

Божо Димитров може и да има право. Одеве като гледах списъците на автора н атемата в началото, бая евреин имаше там.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 фев 2016 14:07

fcb_bg написа:
Captain Stottlemeyer написа:Нека да почетем паметта на загиналите...
Извън темата ще си позволя да отбележа: Хубаво е, че руснаци като fcb и други открито и брутално се намесват в тази политическа тема, така както Кремъл години наред дирижираше политиката и се намесваше, и продължава да прави опити да се намесва в политиката и във вътрешните работи на България. Явно нищо старо не е забравено, имперските амбиции и желанието да даваш акъл на другите - "малките" народи са налице, иначе казано - маските са свалени. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров! :lol: Курица не птица, Болгария - уже заграница, а такие как fcb и его товарищи продолжают забивать мячь в собственные ворота!... 8-)

Кат пребориш злите сенки на комунизма, можеш да се ориентираш към либералите.

Софиянецът Красимир Калушев описва във фейсбук случка от изминалата нощ в София:

„Връщам се от дискотека в Студентски град. Решавам преди това да отида в Subway да си взема нещо за ядене. Влизам и виждам в заведението около 20-тина имигранти. Седят на две големи маси. Отивам и си поръчвам сандвич. В момента, в който касиерът почва да ми прави сандвича, идва зад мен един от имигрантите. Касиерът го пита какво иска, защото по принцип като е сам продавач, прави по два-три сандвича наведнъж. Отзад имигрантът сопнато му вика на английски, че ще ме изчака да се махна от касата. Касиерът го пита защо и онзи само му клати глава и му вика – „ще чакам“. Платил съм си сандвича и сядам на маса до касата. В този момент чувам как имигранта вика на продавача на перфектен английски: „Махай си ръкавиците!“ Продавачът, младо момче, се притеснява страшно много и го пита: „Защо?“. Имигрантът му вика: „Защото аз не ям свинско, а ти си пипал с тия ръкавици свинско месо за човека преди мен!“ Продавачът казва, че едното няма общо с другото и че няма значение, че е пипал свинско с ръкавиците, при положение, че в неговия сандвич няма да има свинско“. Тръгва да му прави сандвича и имигрантът се разкрещява като ненормален: „Бързо махай ръкавиците, барал си с тях свинско месо!“ В това време останалите 15 човека отиват и те на касата, и почват да викат като обезумели! Момчето от Subway е супер стреснато и се чуди какво да прави, поглежда ме. В това време един от имигрантите му се провиква на английски: „Бързо махай ръкавиците!“ Момчето уплашено си маха ръкавиците и ги сменя с нови. В този момент имигрантът му казва: „Не, не, преди това си измий ръцете!“ Момчето вече е още по-уплашено, отива, мие си ръцете, и си слага трети чифт ръкавици!“ Прави сандвич, а на главата му стоят 15 имигранти, които демонстративно викат и говорят на висок тон. Момчето дава сандвича и се чуди къде да се скрие.

И такива неща… Да живее полит-коректната прогресивна интелектуална диаспора. Това е специален поздрав за тях!“

Ако беше в щатите щеше да изкара "помпата" зад шанда и после щеше да има няколко мангала по-малко. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”