Captain Stottlemeyer написа:Нека да почетем паметта на загиналите...
Извън темата ще си позволя да отбележа: Хубаво е, че руснаци като fcb и други открито и брутално се намесват в тази политическа тема, така както Кремъл години наред дирижираше политиката и се намесваше, и
продължава да прави опити да се намесва в политиката и във вътрешните работи на България. Явно нищо старо не е забравено, имперските амбиции и желанието да даваш акъл на другите - "малките" народи са налице, иначе казано -
маските са свалени. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров!

Курица не птица, Болгария - уже заграница, а такие как fcb и его товарищи продолжают забивать мячь в собственные ворота!...

Кат пребориш злите сенки на комунизма, можеш да се ориентираш към либералите.
Софиянецът Красимир Калушев описва във фейсбук случка от изминалата нощ в София:
„Връщам се от дискотека в Студентски град. Решавам преди това да отида в Subway да си взема нещо за ядене. Влизам и виждам в заведението около 20-тина имигранти. Седят на две големи маси. Отивам и си поръчвам сандвич. В момента, в който касиерът почва да ми прави сандвича, идва зад мен един от имигрантите. Касиерът го пита какво иска, защото по принцип като е сам продавач, прави по два-три сандвича наведнъж. Отзад имигрантът сопнато му вика на английски, че ще ме изчака да се махна от касата. Касиерът го пита защо и онзи само му клати глава и му вика – „ще чакам“. Платил съм си сандвича и сядам на маса до касата. В този момент чувам как имигранта вика на продавача на перфектен английски: „Махай си ръкавиците!“ Продавачът, младо момче, се притеснява страшно много и го пита: „Защо?“. Имигрантът му вика: „Защото аз не ям свинско, а ти си пипал с тия ръкавици свинско месо за човека преди мен!“ Продавачът казва, че едното няма общо с другото и че няма значение, че е пипал свинско с ръкавиците, при положение, че в неговия сандвич няма да има свинско“. Тръгва да му прави сандвича и имигрантът се разкрещява като ненормален: „Бързо махай ръкавиците, барал си с тях свинско месо!“ В това време останалите 15 човека отиват и те на касата, и почват да викат като обезумели! Момчето от Subway е супер стреснато и се чуди какво да прави, поглежда ме. В това време един от имигрантите му се провиква на английски: „Бързо махай ръкавиците!“ Момчето уплашено си маха ръкавиците и ги сменя с нови. В този момент имигрантът му казва: „Не, не, преди това си измий ръцете!“ Момчето вече е още по-уплашено, отива, мие си ръцете, и си слага трети чифт ръкавици!“ Прави сандвич, а на главата му стоят 15 имигранти, които демонстративно викат и говорят на висок тон. Момчето дава сандвича и се чуди къде да се скрие.
И такива неща… Да живее полит-коректната прогресивна интелектуална диаспора. Това е специален поздрав за тях!“
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.