Левски ще дари пари за бащата на играч на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Левски ще дари пари за бащата на играч на ЦСКА

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 22:30

1982 написа:Да си заврат Пеевските пари отзад.

Нима? Дори тия пари да са на Пеевски кое е по-добре според теб - да ги изяде дебелян или да опитат да спасят живот с тях?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 яну 2016 23:06

Дано се оправи човека .Успех му желая .А част от червените фенове за пореден път показаха колко са нереално тъпи .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 яну 2016 23:57

Много болни хора има на тоя свят, а най-тъжното е, че не асимилират колко са болни. Елементарните нещица от живота не ги асимилират за съжаление - а те са: Нема никой човешкото и морално право да си прави рекламата на гърба на нечие чуждо страдание. И като ви каже добър човек като мен, че сте кретени, малко се замислете дали не е истина, защото си е така. Не мога да ви помогна, колкото ми е по силите давам, но няма то не асимилира и това си е. И пак да кажа, благодаря за жеста, но сте си кретени, че се хвалите публично с това! Нито ще ви обръщам внимание, нито ще ви отговарям на личните съобщения, аз с кретени не се занимавам.

Един пикльо ми вика, че българите сме втора ръка хора, защо, защото обичаме справедливостта ли и се борим за нея? Един нормален левскар ли няма да е асимилирал същността на моето изказване и да не е като кон с капаци като другите си колеги ненормалници? Ако е така, има ли смисъл да разговарям с вас. Говорете си с огледалото вкъщи и без това сте достатъчно луди и способни на това. Не виждам как ще се степца, когато умствено болни дават пари на това момче. Мислите, че сте добри по душа, но не е така и отстрани неслучайно си ви и личи. Нямам намерение да се подигравам на никого заради недъзите му, ще чукна на дърво и ще благодаря на Господ, че ми е дал нещо в главата. Вие го нямате това нещо, а ви се иска. Говорете си квото си искате, аз знам кое е редно и кое не е и няма да мълча ако виждам грозни и нередни неща. Никога не е било, няма и да бъде, ще ви се ама няма да стане. А за тези, които твърдят, че съм болен ще им задам най-уместния възможен въпрос- аз съм с един профил, момчета, а вие с колко сте тук? И защо най-болните винаги мислят здравите за болни? Вие сте едни заядливи малки болни келешчета, нищо повече.

А колкото до жеста, ок, добър е, но да ми се правите на най-добрите и хрисимите и аз да знам какво представлявате всички всъщност, няма кой нормален да ви повярва. Куковци до девето коляно сте, чак Амин на лични ми викат. Дали ще ви се степца добрината като сте кухи като плоски червеи преди процеса на делене?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 22 яну 2016 00:12

dreben23 написа:Нагла работа, безочлива, ами дарете колкото искате, ама защо трябва си правите ПР на жалкия отбор с трагедията на момчето? :cry: Виждате ли кви идиоти сте си дявол да го вземе. :cry:

Един човек, отбор или каквото и да е ако иска да направи добро, нема защо да се хвали и да си прави ПР-а! Пуска парите по сметката щом е решил и не пуска теми със заглавие "Левски дарява пари на цесекари" Паднахте ми още повече в очите честно казано. Пълни кретени сте, дори не знаете как се прави добро дело. :cry: :oops: Нямате никаква връзка с главните мозъци и тва си е.

За жеста иначе респект за първи път ще ви кажа , но не е това начинът. Пак по кретенската линия го направихте, глупчовци. :cry:

Ти си уникално тъпо парче.
Колкото по високо е камбанарията,толкова по бързо вятъра я продухва!
Явно у твоята отдавна няма нищо.

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 22 яну 2016 01:38

dreben23 написа: В момента, в който някой от ЦСКА се похвали публично, че еди кой си е дал пари евентуално за болен левскар, аз ще се откажа от тоя отбор завинаги

http://pik.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB% ... 81525.html

Отказвай се.

Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 яну 2016 03:52

dreben23 написа:Много болни хора има на тоя свят, а най-тъжното е, че не асимилират колко са болни. Елементарните нещица от живота не ги асимилират за съжаление - а те са: Нема никой човешкото и морално право да си прави рекламата на гърба на нечие чуждо страдание. И като ви каже добър човек като мен, че сте кретени, малко се замислете дали не е истина, защото си е така. Не мога да ви помогна, колкото ми е по силите давам, но няма то не асимилира и това си е. И пак да кажа, благодаря за жеста, но сте си кретени, че се хвалите публично с това! Нито ще ви обръщам внимание, нито ще ви отговарям на личните съобщения, аз с кретени не се занимавам.

Един пикльо ми вика, че българите сме втора ръка хора, защо, защото обичаме справедливостта ли и се борим за нея? Един нормален левскар ли няма да е асимилирал същността на моето изказване и да не е като кон с капаци като другите си колеги ненормалници? Ако е така, има ли смисъл да разговарям с вас. Говорете си с огледалото вкъщи и без това сте достатъчно луди и способни на това. Не виждам как ще се степца, когато умствено болни дават пари на това момче. Мислите, че сте добри по душа, но не е така и отстрани неслучайно си ви и личи. Нямам намерение да се подигравам на никого заради недъзите му, ще чукна на дърво и ще благодаря на Господ, че ми е дал нещо в главата. Вие го нямате това нещо, а ви се иска. Говорете си квото си искате, аз знам кое е редно и кое не е и няма да мълча ако виждам грозни и нередни неща. Никога не е било, няма и да бъде, ще ви се ама няма да стане. А за тези, които твърдят, че съм болен ще им задам най-уместния възможен въпрос- аз съм с един профил, момчета, а вие с колко сте тук? И защо най-болните винаги мислят здравите за болни? Вие сте едни заядливи малки болни келешчета, нищо повече.

А колкото до жеста, ок, добър е, но да ми се правите на най-добрите и хрисимите и аз да знам какво представлявате всички всъщност, няма кой нормален да ви повярва. Куковци до девето коляно сте, чак Амин на лични ми викат. Дали ще ви се степца добрината като сте кухи като плоски червеи преди процеса на делене?

Дори и да не се бяха ''похвалили'',то със сигурност нашето ръководство щеше да ги ''похвали''.Или поне нашият юноша щеше да каже нещо в някое интервю и пак щеше да стане новина.Замисли се.Това нещо няма как да бъде скрито.А и няма за какво да бъде крито.Дава се добър пример просто.За разлика от 90% от случаите в които ''хваленето'' на привържениците на ЦСКА и Левски ни е тип ''счупване на нещо''. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 яну 2016 08:37

Браво. Дано се оправи човека. Преди всичко трябва да сме хора да се обичаме и уважаваме.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 22 яну 2016 09:09

dreben23 написа:Много болни хора има на тоя свят, а най-тъжното е, че не асимилират колко са болни. Елементарните нещица от живота не ги асимилират за съжаление - а те са: Нема никой човешкото и морално право да си прави рекламата на гърба на нечие чуждо страдание. И като ви каже добър човек като мен, че сте кретени, малко се замислете дали не е истина, защото си е така. Не мога да ви помогна, колкото ми е по силите давам, но няма то не асимилира и това си е. И пак да кажа, благодаря за жеста, но сте си кретени, че се хвалите публично с това! Нито ще ви обръщам внимание, нито ще ви отговарям на личните съобщения, аз с кретени не се занимавам.

Мисля, че nick-a много ти отива, "дребен".... Хахахахаха

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 яну 2016 09:57

Похвална постъпка :!: Нашите да не изопачават нещата - тука нещата се свеждат до най-основното - живота и здравето на един човек :!: :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 22 яну 2016 10:18

Dreben 23, дано не ти се налага да събираш пари за болен роднина. Главното в случая, е че Левски, като обществена институция(каквито са и ЦСКА, Ботев, Пирин и др.), се опитва да активизира своите фенове, за да се помогне на даден ЧОВЕК!!! Дали трябва да се отразява публично или не - това всеки си преценява. Но като гледам, ръководството на ЦСКА също се е обърнало към привържениците си за помощ, поради което не трябва да се пенявиш толкова.
Пожелавам успех на кампанията по събирането на необходимите средства, кураж на момчето и късмет на бащата!

Върни се в “Свободна зона”