Пресен е случаят от Бургаския автобус - там 16 срещу 64.
Във Враца 18 срещу 32+36.
Математиката показва, а и случаите показват, че 32+36>64.
Сега сериозно - липса на Комсомол или Православни ценности.
Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Player написа:
Обществото ни е егоистично и кретенско. Една позната ми каза, че видяла, жена да лежи на улицата и видимо да има проблем. Пита хората наоколо какво и е, а и казват, че е наркоманка и я подминават. Тя обаче и помага да стане и се оказва, че жената просто е бременна....
Извинявай, кое общество?
Българите не сме общност, общество , народ, ....
Подобен случай-миналата година в сумрак , една баба е блъсната от кола, която не спира.Следващата спира, момчето в един момент разбира ,че може да бъде обвинено , че е извършител.В този момент минава жена ми и една нейна приятелка , които са видели , че това момче не е извършителят, убеждават го да остане, звънят на полиция, бърза помощ, които идват след ...найсе минути.През това време минават десетки, които извръщат глава и продължават.
Общество?!

Мистри написа:Player написа:
Обществото ни е егоистично и кретенско. Една позната ми каза, че видяла, жена да лежи на улицата и видимо да има проблем. Пита хората наоколо какво и е, а и казват, че е наркоманка и я подминават. Тя обаче и помага да стане и се оказва, че жената просто е бременна....
Извинявай, кое общество?
Подобен случай-миналата година в сумрак , една баба е блъсната от кола, която не спира.Следващата спира, момчето в един момент разбира ,че може да бъде обвинено , че е извършител.В този момент минава жена ми и една нейна приятелка , които са видели , че това момче не е извършителят, убеждават го да остане, звънят на полиция, бърза помощ, които идват след ...найсе минути.През това време минават десетки, които извръщат глава и продължават.
Общество?!
Общество сме, какво да сме? Може и най-скапаното да сме, но по дефиниция сме общество.
Player написа:Мистри написа:Player написа:
Извинявай, кое общество?
Общество?!
Общество сме, какво да сме? Може и най-скапаното да сме, но по дефиниция сме общество.
"Обществото или човешкото общество е голяма група от хора, общност, това е поредицата от отношения, включително социален статус и роли. В друг смисъл, това може да означава и хората в даден регион или страна, понякога и света, например като в "глобалното общество", като цяло. В него индивидуалните личности взаимодействат най-вече с останалите членове на групата. Обществото е взаимозависима мрежа от човешки отношения."

Идиотите пледират убииство по непредпазливост.......лаинарите са го блъскали и ритали и това е без да искат.Тъпа държава ...тъпи закони.
и с какъв акъл скачаш на двама , двойно по-едри от тебе. Пък и каква е причината да го направиш.... Ако защитаваш , гаджето, майка си, дъщеря си или който и да е ОК, скачай срещу 10, но в този случай...
- Der Führer
- Контакти:
Вълчан написа:Идиотите пледират убииство по непредпазливост.......лаинарите са го блъскали и ритали и това е без да искат.Тъпа държава ...тъпи закони.
Ако какво според теб да трябва да е обвинението . Имай предвид , че каквото и да е то , същото трябва да се докаже от прокурора .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Виновни са десетките врачани, които са гледали сеир, снимали са с телефоните си разправата и не са се намесили!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Не мога да се съглася, че всичките българи сме за сметта. Но със сигурност усещам и аз, като вас ОГРОМНАТА разлика във възпитанието и ценностите която има между нас, младото поколение и това, да го наречем - подрастващото. Ние нямаме нищо общо. Винаги съм се притеснявал, че сме по-зле от по-старото поколение българи - 50 - 70+ годишни.....но това, което виждам след нас да идва, това поколение 10-20 годишни е наистина без каквито и да е ценности. Една истинска измет в 90% от същността си. За случката в автобуса....аз не мога да си представя да реагирам така, да ударя пенсионер защото ми направил забележка и то съвсем уместна...или дори да вляза в някаква полемика там с него. Може би идва от възпитанието. Аз не мога да си представя такъв акт по 2 причини, първата я споделих - просто съм възпитан така, да уважавам по-възрастните от мен....а втората е проста - ако бях направил такова нещо, то по-добре да не се бях връщал у нас - дъртия щеше да ме спука от бой, съвсем сериозно. Направо щеше да ми разкове дъските от шамари, а докато дядо ми беше жив и здрав - и той щеше да ми пропищи ушичките с плесници. Само да си се представя аз в такава ситуация за мене е невъзможно, не, и да идва дъртия с колата пред РПУ-то, да ме прибира?! О,не, още на улицата щеше да ми спре тока. Като дете дори оплакване от съседи - дядовци и баби, че съм им пречел да спят на обяд беше причина за някакви санкции, и децата около мен бяха третирани от техните бащи по същия начин....А на 16 да ударя пенсионер?! Да му счупя зъби....пак ще се повторя - дъртия щеше да ме смачка, а тъй като и дядото беше тогава ОК - пердаха щеше да е на 2 порции....Абе просто НЕВЪЗМОЖНА ситуация беше това 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Лошото е, че е отнет човешки живот, а а кой крив и кой прав - мнения много.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!