Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Мнениеот boabbb » 07 яну 2016 16:27

damyanov1963 написа:
diplomat написа:
damyanov1963 написа:7 години карах това "бижу" на младини. Минавал съм през блата, тресавища, камъни в река и къде ли още не. Обаче ми беше писнало от течове на масло - от датчика на картера, от главините, от диференциалите, а лятото когато беше натоварена зъдължително свалях термостата, за да не прегрява, ама тя пак си прегряваше по баирите....

Ти си капиталист, соросоид и ционист. ;) Сега ще ти кажат експертите, че си измисляш...

Измислям си аз. Що псувни отнесе тогава матушка русия, покрай тая УАЗка :lol:

Те затова им викат Ужаска :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 16:37

boabbb написа:
damyanov1963 написа:
diplomat написа:
damyanov1963 написа:7 години карах това "бижу" на младини. Минавал съм през блата, тресавища, камъни в река и къде ли още не. Обаче ми беше писнало от течове на масло - от датчика на картера, от главините, от диференциалите, а лятото когато беше натоварена зъдължително свалях термостата, за да не прегрява, ама тя пак си прегряваше по баирите....

Ти си капиталист, соросоид и ционист. ;) Сега ще ти кажат експертите, че си измисляш...

Измислям си аз. Що псувни отнесе тогава матушка русия, покрай тая УАЗка :lol:

Те затова им викат Ужаска :lol: :lol:

Абе аз не и се сърдех много, щото си ми беше и като "дойна крава", та компенсираше горе-долу мизерната заплата ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 яну 2016 16:38

Темата е отворена за да се карате руснаци и американци .Напълно ненужна е .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 16:48

ЕМИЛ написа:Темата е отворена за да се карате руснаци и американци .Напълно ненужна е .

А, защо да се караме? Просто изтъкваме положителните и отрицателните страни на УАЗката, та всеки да си направи сам сметката.
Чудно ми е, дали се произвеждат още части за нея и има ли ги в България. не съм карал такова от 95-година. Даже си спомням, че тогава ми се налагаше на няколко пъти да си купувам части сам от магазина на "Константин Величков". Сега мисля, че го няма вече. А веднъж си купих и от битака на черно жило за километража...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 яну 2016 16:48

boabbb написа:
diplomat написа:

То е ясно, че ги има тия работи, ама за тия пари няма по-хубаво :lol:

За проходимост наистина са точните машини, както и Ладата Нива (дядо ми все още си кара неговата). Но вътре се возиш все едно си на война в Сирия. :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 17:08

diplomat написа:
boabbb написа:
diplomat написа:

То е ясно, че ги има тия работи, ама за тия пари няма по-хубаво :lol:

За проходимост наистина са точните машини, както и Ладата Нива (дядо ми все още си кара неговата). Но вътре се возиш все едно си на война в
Сирия. :lol:

А пък зимата трябваше да си с палто и ушанка, понеже вратите така бяха уплътнени, че от течението можеше да хванеш я синузит, я пневмония :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2016 17:13

Виждам, че темата се е изместила от УАЗ-ки към танкове... :lol: Ясно е, че и руснаците, и германците могат да правят такива, но само вторите могат да правят автомобили. ;) Факт е, че сегашният служебен автомобил на Путин е Mercedes Pulmann S600 Guard. Факт е също, че в разработката на "Мономах" участват инженери на Porsche. Все пак, използвам случая да призова руснаците и русофилите във форума да не униват и да ги поздравя с тези няколко стиха от Семьон Слепаков (обърнете внимание на втория):
Купи говно и поддержи Россию,
Кури говно и езди на говне,
Носи говно, плевать, что некрасиво,
Дари говно детишкам и жене.
Купи говно – пойди на этот подвиг
Оно – говно, зато своё оно
Купи говно, страна тебя запомнит,
Не будь говном, скорей купи говно!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 07 яну 2016 17:21

Учудвам се ,че в 21 век може да се води дискусия за това "чудо" на техническата мисъл? Форума на Гонг продължава да ме изненадва с неверуятните теми,а "специалистите по всичко" се включват веднага.Препоръчвам филмът "Специалист по всичко" на всички "капацитети".
Честита Новата 2016 година на всички ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 17:32

Емигрант 45 написа:Учудвам се ,че в 21 век може да се води дискусия за това "чудо" на техническата мисъл? Форума на Гонг продължава да ме изненадва с неверуятните теми,а "специалистите по всичко" се включват веднага.Препоръчвам филмът "Специалист по всичко" на всички "капацитети".
Честита Новата 2016 година на всички ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !

Виж сега колега, не може да се живее само с настоящето. Трябва да се запознават младите и с миналото. Този автомобил дълги години е бил основна част от военната, индустриалната и селскостопанската промишленост на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, така че не може да се отхвърли така изведнъж :idea:
Последна промяна от damyanov1963 на 07 яну 2016 17:36, променено общо 1 път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 яну 2016 17:33

Капитанче, а може ли някоя снимка или остроумна сказка за някой български танк или автомобил? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”