River Plate написа:Само в Русия има мъже бе
Ти от опит ли знаеш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
River Plate написа:Само в Русия има мъже бе
hellios написа:Не мога да повярвам, че нация водила две световни войни, направила толкова поразии, ще се оставя да се подиграват с жените им.Скиновете и неонацистите къде са ? Със сигурност ако беше станало тук, маймуните щяха да ядат доста бой, пък за Русия не ми се мисли какво щяха да ги направят мужиците.Тия германски мъже да не са меки п.ишки, да се посъберат, да понатупат някоя черна кратуна и нещата се се кротнат.Баба Меркел вместо тия рязани бургии, да беше поканила нас, по-рахат щяха да са сега.Колко много ограничения ни налагаха, а сега се наведоха пред арабите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

Player написа:Щеше да е интересно, ако това се беше случило в Мексико. Убеден съм, че до сега щеше да има много брадати, които да висят с мексикански вратовръзки някъде .

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Thurman Murman написа:Player написа:Щеше да е интересно, ако това се беше случило в Мексико. Убеден съм, че до сега щеше да има много брадати, които да висят с мексикански вратовръзки някъде .
Те много добре знаят къде могат да ходят и къде не. В Мехико направо режат глави и трошат ташаци в менгемета и за далеч по-малки неща
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта