Новогодишни частушки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Новогодишни частушки!

Мнениеот 1982 » 01 яну 2016 19:26

anihilator написа:Качвайте неща на Български бе хора как да ви разберем частушките.Българи ли сте не сте ли все пак в България живеете общувайте на Български .

Русофилите не са българи, те са московски слуги.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 яну 2016 19:33

Кашчей написа:
shumkar_44 написа:Това, че пишете на български, не значи, че непременно Ви разбирам.

Да си Шумкар на Рожен не е лесно
живее в апартаментче тесно.
Докато се сутрин той протяга
костенурката му бързо бяга.

Може да е "тесно", но се чисти лесно. Освен нужник, умивалник, дървено корито с човешки размер, един долап и малка дървена печка, не ми е нужно нищо друго. Даже съм побрал всичко това в едно помещение, в кръг, като в центъра има телевизионен приемник. Така се освобождава клозетното и в него може да се държи зимнина, лимони и дърва за огрев.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 яну 2016 19:56

1982 написа:
anihilator написа:Качвайте неща на Български бе хора как да ви разберем частушките.Българи ли сте не сте ли все пак в България живеете общувайте на Български .

Стига бе, верно ли да харесваш руския език, музика, литература, означава, че си слуга на Москва? А на кого са слуги тия, дето пускат кайтинки само на ингилизки?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 яну 2016 19:58

shumkar_44 написа:
Кашчей написа:
shumkar_44 написа:Това, че пишете на български, не значи, че непременно Ви разбирам.

Да си Шумкар на Рожен не е лесно
живее в апартаментче тесно.
Докато се сутрин той протяга
костенурката му бързо бяга.

Може да е "тесно", но се чисти лесно. Освен нужник, умивалник, дървено корито с човешки размер, един долап и малка дървена печка, не ми е нужно нищо друго. Даже съм побрал всичко това в едно помещение, в кръг, като в центъра има телевизионен приемник. Така се освобождава клозетното и в него може да се държи зимнина, лимони и дърва за огрев.

Не съм срещал досега дървена печка-тя с какво работи :roll:

ПП- темата е за частушки все пак :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

годе

Мнениеот годе » 01 яну 2016 20:42

1982 написа:

Брато,ЧНГ! Иначе,очертаваш се като доста тъпо парче в тоя форум!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 яну 2016 21:52

Кашчей написа:
1982 написа:

Стига бе, верно ли да харесваш руския език, музика, литература, означава, че си слуга на Москва? А на кого са слуги тия, дето пускат кайтинки само на ингилизки?!

Тема за новогодишни честитки на английски не съм видял.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 яну 2016 21:53

годе написа:
1982 написа:

Боли ме хуя за мнението ти. Дори, като се замисля, радвам се, че не допадам на подобни като теб.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 яну 2016 23:09

Alkonost, поздравления! По принцип тези неща не са за всеки, не са за бг форум( не са на български), но пък предвидливо си ги сложил в офтопик. Искрено се забавлявах, повечето не ги знаех. А че някой се издразнил-ами случва се.
Както е казано:
[offtopic]Глаза без души слепы, уши без сердца глухи.[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

годе

Мнениеот годе » 02 яну 2016 04:34

1982 написа:
годе написа:
1982 написа:

Боли ме хуя за мнението ти. Дори, като се замисля, радвам се, че не допадам на подобни като теб.

Не се замисляй, може да се увредиш,па и не ти се отдава!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 яну 2016 08:56

Alkonost написа:
Кашчей написа:
Alkonost написа:
Кашчей написа:Добра идея! Посмях се от сърце, но колко от тук четящите братя ще ги разберат :roll:

Е, това си е въпрос на интелект! Или както още е казал същият този народен гений:

[offtopic]Умом России не понять,
пока не выпито ноль пять!
А если выпито ноль пять,
то дело кажется нехитрым.
Попытка глубже понимать
уже попахивает литром![/offtopic]

Не бих го твърдял това. Дали знаеш или не руски не е въпрос на интелект, а на желание да научиш езика. За съжаление твърде много люде свързват езика на даден народ с историята, неприятното настояще или минало и не се вълнуват от културата и възможностите, които им дава.
Нямам предвид приетият за световен език английски.

Да научиш руски си е точно въпрос на интелект - не съм го измислил аз. Сложната му падежна система си има своя абсолютна вътрешна логика и е факт, че най-вече хора с математическо мислене го овладяват добре, точно както хора с музикален слух успяват много по-лесно да се преборят с мяукащите дифтонги, дифтонгоиди и трифтонги на ингилизкия.
Е, а то без желание нищо не става.

Да учиш руски си е като да караш ЛАДА . И при нея трябва да си завършил училище за автомонтьори.

Върни се в “Свободна зона”