Отстраниха Местан от ДПС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Отстраниха Местан от ДПС

Мнениеот DANS » 24 дек 2015 17:55

В отговор на копейкаджиите:

Позицията ми спрямо Местан, Доган и Пеевски е била винаги еднакво негативна и принципна, през цялото ми пребиваване в този форум! Всичко друго са рубладжийски спекулации и манипулации!

Аз имам принципи, за разлика от платената тролска сволоч, които са най големите фурнаджийски лопати и гъзолизци!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 24 дек 2015 17:56

Един от предателите, отметнал се от подписа за съдебната реформа, бе опраскан. Да се готвят останалите продажници! :)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 24 дек 2015 17:57

DANS написа:Дали не е дошло времето, когато ДПС ще се разцепи реално, както в Македония, където има лява и дясна албански партии?

Не, не е.
Доган държи всички с железен юмрук.
Днес изглежда е хубав ден за България.
Заклаха турското прасе, Баце е следващия....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 24 дек 2015 17:58

DANS написа:В отговор на копейкаджиите:

Позицията ми спрямо Местан, Доган и Пеевски е била винаги еднакво негативна и принципна, през цялото ми пребиваване в този форум! Всичко друго са рубладжийски спекулации и манипулации!

Аз имам принципи, за разлика от платената тролска сволоч, които са най големите фурнаджийски лопати и гъзолизци!

Аз си русофил по убеждения , а не за пари, както го правят евроатлантиците и ветропоказателите!
Вярвам искрено в православието!

urkoto

Мнениеот urkoto » 24 дек 2015 17:58

diplomat написа:
urkoto написа:
КАН написа:Блядовете задействаха тежката артилерия на петата колона .Боце да изтръска службите , за да не докладват първо на доганя .

Че то това не си ли е факт дори и в момента така или иначе? При това от дълги години?

Иначе бляновете на рубладжиите за възкръсване на Русия меко казано изумяват Уреца. Та нали онзи ден лично другаря Путя каза, че вашта Мат Рус е в криза? По-скоро това ми изглежда на отчаян руски ход и последен опит за запазване на влияние в България, отколкото на гениално държавническо решение на Доганеца.

В тоя ред на мисли, вие сериозни ли сте? Доганеца - политика на прехода? Скандално твърдение

Урец, времето за твоята доктрина наближава, защото родоотстъпниците и предателите се активизират - иска им се да видят България сломена и лижеща любимите им гъзове, но ние, истинските ПАТРИОТИ, наследници на арийската раса и продължителите на Командировото дело, никога няма да позволим на червендалестите петолъчковци да победят! :!:

Това са фактите, колега!
Доктрината Урец гарантира териториалната, моралната и идеологическа цялост на българската държава и нация.
Това е единствената социална и политическа доктрина, която за 1 седмица е способна да трансформира българската нация в страховитата регионална сила, която съдбата ни е отредила да бъдем преди повече от 1300 години.

Напред с доктрината Урец - за да може българската нация гордо да вдигне глава, смело да изпъне ръка и с решителни стъпки да тръгне към светлото бъдеще, достойно за народ, наследник на славни ханове, дал на голяма част от света писменост, религия и култура :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 24 дек 2015 18:00

Не случайно България е на това дередже, и като Ви чета злобните и завистливи изказванията се чудя как я има още. Никаква мисъл а звук издаден без участието на главния мозък. От тази ваша компетентност избягаха умните хора.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 дек 2015 18:02

Падат маските. И лъснаха руско-турските агенти в България. Както казах след сваления самолет, ние само можем да спечелим от това нещо и резултатите са налице. Да се избият всичките турски и руски мекерета тук. От това само ще спечели България и ще загубят русофилите които не знаят, утре на кой ще се кланят и целуват ръка. Днес на ред е Доган очевадно.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 24 дек 2015 18:03

DANS написа:В отговор на копейкаджиите:

Виж си заглавието на темата ? Прилича ми на рев за Местан :lol:

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 24 дек 2015 18:07

DANS написа:Дали не е дошло времето, когато ДПС ще се разцепи реално, както в Македония, където има лява и дясна албански партии?

В БЮРМ, албанците нарочно се разделиха на лява и дясна партия.По този начин са винаги във властта.Противоречие между тях на практика няма,даже целта им е обща.
Не е изключено тук,турците да направят подобен театър,но ще е по-трудно. Албанците в БЮРМ са много повече от турците у нас и само депутатите на едната албанска партия са колкото всички депутати на ДПС в България/като процент а не като абсолютна стойност/.

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 24 дек 2015 18:08

Боце, Боцеее, сопол ненагледен! Да видиш как се управлява партия! Цеко "Невинния" ти се е качил на Тиквата, увиснал е като воденичен камък и ще те довърши ! Ми иди при Доганя, целуни ръка, съвет поискай и се отърви и от Цеко и от Ръбовете! Па се хванете с Гоце Седефчов от Сирищник, че сте си лика прилика ! :)

Върни се в “Свободна зона”