Класация - "Потребител на годината"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Класация - "Потребител на годината"

Мнениеот Цецо Чука » 24 дек 2015 15:01

Цецо Чука написа:
GOLEADOR написа:[center]Изображение[/center]
След "Трол на годината" дойде време да изберем и "Потребител на годината" във форума на gong.bg.Правилата в класацията са свободни (стига да не нарушават тези на форума),единствено трябва да се обоснове номинацията.И така ,моят избор за потребител на форум gong.bg е ........ Синчец.

Категорично ЗА Синчец!
Пича кефи,нищо че е подуенец.

P.S. Още като видях заглавието на темата и вече знаех за кого ще гласувам, изобщо не съм чел коментарите по-надолу в темата..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 дек 2015 15:35

И аз гласувам за синчеца 8-) Аргументът ми е, че е наше момче 8-) По-голям аргумент от този, здраве му кажи 8-) Строг, но справедлив! Левскар и русофил :!: Какво повече му трябва на човек, за да прецени че има нужните качества да стане потребител на годината 8-) Другата награда също я спечели наше момче (Александров), за това и тук подкрепям другото наше момче. Трябва да има някакъв баланс. Въобще тенденциите са обнадеждаващи 8-) Имало надежда за тази държава 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 дек 2015 15:46

На второ място бих сложил Удоджи. Най-готиния цесекар във форума, който дори беше споменавал, че подкрепя Левски в Европа. В интерес на истината, аз съм един от малкото пък, които също съм подкрепял ЦСКА в Европа, а и като цяло всички БГ участници.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 дек 2015 15:53

Soulen написа:На второ място бих сложил Удоджи. Най-готиния цесекар във форума, който дори беше споменавал, че подкрепя Левски в Европа. В интерес на истината, аз съм един от малкото пък, които също съм подкрепял ЦСКА в Европа, а и като цяло всички БГ участници.

Е, аз съм подкрепял и Лудогорец в Европа, дай и аз да съм готин 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 дек 2015 15:57

CTAHKO написа:
Soulen написа:На второ място бих сложил Удоджи. Най-готиния цесекар във форума, който дори беше споменавал, че подкрепя Левски в Европа. В интерес на истината, аз съм един от малкото пък, които също съм подкрепял ЦСКА в Европа, а и като цяло всички БГ участници.

Е, аз съм подкрепял и Лудогорец в Европа, дай и аз да съм готин 8-)

Бори се с Александров при троловете :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 дек 2015 16:12

Най-сърдечно благодаря на колегата Дидо за номинацията, но си правя отвод, защото не смятам, че заслужавам да бъда потребител на годината (честно казано и не ме интересува). :) Доста хора (те се сещат кои са) съм „хранил” в този форум – с повече или с по-малко основание, за което не съжалявам. Не държа да се харесвам на никого, не възнамерявам и да се извинявам на никого. Запазвам си правото да прилагам своя принцип „за око – две, за зъб – чене” и през следващата година... 8-)
По темата: За потребител на годината предлагам Странджата – един човек, който пише сравнително рядко в този форум (разбирам го), но който казва много неща, които си заслужава да се прочетат и осмислят (от тези които могат, разбира се).
Използвам случая да пожелая на всички съфорумци весели празници! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 дек 2015 16:28

Аз бих искал да номинирам honda, който винаги се изказва умерено и аргументирано, подкрепя твърденията си с добри и правдиви примери, структурира коментарите си така, че да бъдат разбрани от и от най-големите тъпанари, но в същото време не пести подробности, показва завидна спортна култура, особено що се касае до футболната такава на любимия Левски.

Весели празници на всички колеги от спортен форум ГОНГ! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 дек 2015 17:18

Капитане,
в интерес на истината ти, Странджата и Кашчей сте ми първите резерви за номинацията на Синчец.
Но за разлика от вас тримата(Синчец, Капитана и Кашчей), които сте способни да "опраскате" всеки и навсякъде с ФАКТИ, то словото на Странджата е едно такова възвишено, че е трудно смилаемо за доста лапетии тук. Той си е моралният стожер на форума ни.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 дек 2015 17:43

Удоджи. Когато и да попадна на негово мнение то е премислено и се опитва да е максимално обективен.
Другия ми фаворит е синчеца, също почти по всяка тема обективен и с обмислени коментари.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 дек 2015 17:52

Аз също гласувам за Синчец. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”