Тест - Каква е политическата ви ориентация

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тест - Каква е политическата ви ориентация

Мнениеот diplomat » 12 дек 2015 01:35

Някой го беше споделил този сайт преди време. Бях получил точен център хоризонтално и супер малко нагоре вертикално. :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 дек 2015 01:40

Corwin написа:И аз като автора си правя теста от време на време и почти винаги съм с една идея по-десен и по-южен от преди.

https://www.politicalcompass.org/yourpo ... &soc=-2.36

Аз си ги събирам в последните 5 години, а иначе в датата беше пуснато още преди това. И аз правя прогресивно движение към дясната страна, но скоро вече няма да има място :lol: Интересното е, че в началото съм почнал малко по високо, след това стигнах около 6.50 височина преди 2 години и в последствие започнах да падам надолу.
То в горната част ме държат основно въпросите за сигурността, смъртното наказание и педераските работи де :lol:

---
пп Интересното е, че и в датата повечето хора отиваха при Ганди. И тук гледам преобладаващите резултати са в тази посока. Дори от хора от които определено не съм го очаквал : ) Както дипломат :)
Последна промяна от Thsmith на 12 дек 2015 01:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 дек 2015 01:47

Thsmith написа:
Corwin написа:И аз като автора си правя теста от време на време и почти винаги съм с една идея по-десен и по-южен от преди.

Аз си ги събирам в последните 5 години, а иначе в датата беше пуснато още преди това. И аз правя прогресивно движение към дясната страна, но скоро вече няма да има място :lol: Интересното е, че в началото съм почнал малко по високо, след това стигнах около 6.50 височина преди 2 години и в последствие започнах да падам надолу.
То в горната част ме държат основно въпросите за сигурността, смъртното наказание и педераските работи де :lol:

пп Метни си резултата

---
пп Интересното е, че и в датата повечето хора отиваха при Ганди. И тук гледам преобладаващите резултати са в тази посока. Дори от хора от които определено не съм го очаквал : ) Както дипломат :)

Лично при мен проблемът беше, че на някои от зададените въпроси бих имал различно мнение според ситуацията и не става дума за принцип. Ако имаше средна опция, може би резултатът би бил различен.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 12 дек 2015 01:58

diplomat написа:
Thsmith написа:

пп Метни си резултата

---

Лично при мен проблемът беше, че на някои от зададените въпроси бих имал различно мнение според ситуацията и не става дума за принцип. Ако имаше средна опция, може би резултатът би бил различен.

Да, аз на такив давам отговор agree/disagree в зависимост от позицията в преобладаващата част от случаите.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 12 дек 2015 03:21

Изображение

Принципно нормалния Европеец е много по-ляв от Американците. Те са направо дебилни в някои отношения. За тях всяка намеса на държавата е комунизъм, дори армията е частна и тн. Това което е център тук за тях е крайно ляво :)
Понеже видях да се говори за Русофили. Аз това не мога да го разбера. Как може да си българин ама и да си Русофил, Франкофил, Германофил или каквото и да било друго. Всяка една държава чужда на България под един аршин. Всеки си им собствени интереси, понякога съвпадат с нашите, понякога напротив. Ама да се кланят някои на чужди идоли, това е толкова жалко. Изобщо такова нещо Русофил не бива да съществува. И понеже същите Русофили обикнавено скачат и казват... ами Американците... :mrgreen:

САЩ и Русия са недемократични с неправилна външна политика империи това е. аз не обичам едните за разлика от другите, но се чудя от къде на къде някои са толкова привързани. А иначе разликата е една между двете публичността. За да почнат война в САЩ трябва да си измислят причина , ако нямат ида си излъжат народа. Така и правят често. Но това е до някъде има лимит , който не могат да прекрачат. В същото време Путин може да прави каквото си иска без да се отчита на никого. Може да е добро или лошо няма значение, но граница няма и това е единствения недостатък. Иначе разлика, а и дори да са едни много добри държави дето всичко им е наред, не виждам защо някой толкова трябва да ги обича.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 12 дек 2015 04:29

Your Political Compass

Economic Left/Right: -0.88
Social Libertarian/Authoritarian: -2.36

Изображение

Доста интересен тест.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 12 дек 2015 09:11

Няма нужда да правя теста, за да знам, че съм надолу и наляво, но не прекалено :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 дек 2015 09:30

Да се запиша и аз ... Преди съм правил подобни, все с такъв резултат :roll: Гледам, има още 2-3-ма в моята лига - може да си направиме екстремистко движение :mrgreen: :mrgreen:

Your Political Compass

Economic Left/Right: -5.75
Social Libertarian/Authoritarian: 0.62

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 дек 2015 09:57

Shaka написа:Понеже видях да се говори за Русофили. Аз това не мога да го разбера. Как може да си българин ама и да си Русофил, Франкофил, Германофил или каквото и да било друго. Всяка една държава чужда на България под един аршин. Всеки си им собствени интереси, понякога съвпадат с нашите, понякога напротив. Ама да се кланят някои на чужди идоли, това е толкова жалко. Изобщо такова нещо Русофил не бива да съществува. И понеже същите Русофили обикнавено скачат и казват... ами Американците... :mrgreen:

По принцип нищо лошо няма да харесваш някого - да си "фил", така както и не е особено хубаво да си "фоб", т.е. да те води омразата. Тук изобщо не става дума за чуждопоклонничество и за сравнение със собственото. Поставянето на първо място на родното и собствените национални интереси се подразбира. Направо си е аксиома, поне за всеки, който определя себе си като патриот, националист или иска държавният апарат да е силен. Тези, които поставят личните си егоистични интереси на първо място и издигат в култ свободните пазари могат да правят изключение, но това си е тяхна работа. Ако на някои русофилите им се струват по-активни, отколкото е необходимо, то е защото и русофобите са такива и което е по-лошото - превърнали са русофобството в държавна политика, нещо което нито един нормален, адекватен и образован българин не може да понесе.

Интересно ми е по принцип Путин къде точно се намира в тази координатна система, търсих в Интернет, но не можах да намеря.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”