Камерън: България е пример как се охранява външна ЕС граница

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Камерън: България е пример как се охранява външна ЕС гра

Мнениеот DANS » 04 дек 2015 23:00

fcb_bg написа:
Captain Stottlemeyer написа:Очевидно, когато България е похвалена за нещо (дори похвалата да е просто израз на дипломатическа учтивост), това е много лошо за руските подлоги във форума, защото похвалата е направена от англичанин. Съвсем друга частушка щяха да запеят те, ако похвалата беше дошла от Кремъл. ;) Ясно е, че още има какво да се желае по охраната на държавната ни граница, но също така е ясно, че у някои нашенци не е изкоренен робският дух на крепостни селяни от Задунайска губерния. А петата руска колона в България – fcb и неговите сънародници могат да бъдат доволни – потомците на предатели като генерал Заимов са на тяхно разположение, в партер, с разтворени бузки... :lol: Боже, пази България от вътрешни врагове, от външните има кой да ни пази!... 8-)

Ебаси убитака, аз ти казвам факта, който така упорито се избягваше да се коментира от властта, а именно че застреляният е бил застрелян на километри в българска територия, ти пак хибридно-плевнелиеви оргазми бичиш.

А бе "умник", точно по твоя "факт", групата е била от "огромната" бройка 56 човека, в същото време през Гърция към Сърбия и Унгария минаваха по 10 000 на ден, правиш ли разликата "умникоо"?!!!

С такива глупави доводи и аргументи няма да си заработиш жалките копейки! :mrgreen: :lol: :)
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 04 дек 2015 23:27

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:А Баце разказа ли на Дейвид, застреляният афганистанец (от групата от 54 човека), всъщност де е гръмнат?

Е, то едно германче пък преди време кацна със самолет "Чесна" насред Червения площад и то баш на Деня на съветския граничар... :lol: :lol: :lol:

Е, то едни пещерняци пък преди време кацнаха с два самолета насред СТЦ. И дори в Пентагона, една от най-силно охраняваните сгради в света.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 04 дек 2015 23:30

Путин уловил Златната рибка. Тя го замолила (на руски, иначе как):
- Пусни ме, Господарю! Върни ми свободата, Другарю!
Ама Путин това най-го мразел - Свободата, че и да я връща след като веднъж я е отнел. Може да е Путин, но не е чак толкова изкрейзил като европейците. И отворил торбата да прибере новия трофей.
Тогава Златната рибка му излязла с конструктивно предложение:
- Ако ме пуснеш ще ти изпълня три желания, каквито и да са!
Замислил се товарищ Путин - да продаде Свободата, така става:
- Добре, от мен да мине, не съм чак толкова лош колкото говорят. Но направи така, че нефтът да стане по 120 долара за барел, Запада да свали всички санкции и трето - всички пак да уважават Русия!
- Готово, Вова! Погребението ти ще е утре в 12 часа по обяд! :) :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 04 дек 2015 23:34

sin4ec написа:
Балкански Орел написа:Але, тоя получи оргазъм от тази новина, сигурно си е набил една на снимката.

Той още лъска, такъв матриял за онанизъм не излиза всеки ден...а на агента в сайтовете е групов фистинг, страпонинг и федерос, заеви!

Прав си. Очакваме включване и от останалите тролове във форума, оня там капитана, 1982 с всичките си профили, да не забравяме и оня индианеца. :lol: :lol: И тяхната не е лесна. Да предават майка България за някой цент повече. Не им е лесно на доларджиите. :roll: :|

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 04 дек 2015 23:36

Messi_fan написа:
sin4ec написа:
Балкански Орел написа:Але, тоя получи оргазъм от тази новина, сигурно си е набил една на снимката.

Той още лъска, такъв матриял за онанизъм не излиза всеки ден...а на агента в сайтовете е групов фистинг, страпонинг и федерос, заеви!

Прав си. Очакваме включване и от останалите тролове във форума, оня там капитана, 1982 с всичките си профили, да не забравяме и оня индианеца. :lol: :lol: И тяхната не е лесна. Да предават майка България за някой цент повече. Не им е лесно на доларджиите. :roll: :|

Олигофрени има навсякъде, но само в България има такива получовеци, които обичат Русия повече от Родината си. Може би трябва да се направи някакво такова изследване: Дали някъде по света идиоти обичат друга държава повече от своята и те са такъв голям процент. Вероятно това ще бъде и едно българско предложение за Гинес. :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 04 дек 2015 23:40

sin4ec написа:
korteneca написа:Според мен го е казал от любезност и уважение като гост в нашата страна. А реално предполагам, че се е хванал за главата като е видял как се охранява и колко сме изостанали. 8-)

Имам подозрението, че си изключително близо до истината... :)

Хахахах прав си, Хахахах факт. :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 04 дек 2015 23:42

irradeum написа:Путин уловил Златната рибка. Тя го замолила (на руски, иначе как):
- Пусни ме, Господарю! Върни ми свободата, Другарю!
Ама Путин това най-го мразел - Свободата, че и да я връща след като веднъж я е отнел. Може да е Путин, но не е чак толкова изкрейзил като европейците. И отворил торбата да прибере новия трофей.
Тогава Златната рибка му излязла с конструктивно предложение:
- Ако ме пуснеш ще ти изпълня три желания, каквито и да са!
Замислил се товарищ Путин - да продаде Свободата, така става:
- Добре, от мен да мине, не съм чак толкова лош колкото говорят. Но направи така, че нефтът да стане по 120 долара за барел, Запада да свали всички санкции и трето - всички пак да уважават Русия!
- Готово, Вова! Погребението ти ще е утре в 12 часа по обяд! :) :) :)

Този виц явно е от серията "тъпизми". :lol: Както САЩ, така и Русия си гледа националните цели, но явно наистина поради този факт Путин е толкова недолюбван - не позволява да му налагат чужди интереси.

Лошото е, че от двете страни има едни и същи тролове, които в крайна сметка пречат на хората да стигат до допирни точки, за да бъдем винаги разделени - така по-лесно ни владеят и се разпореждат с благата ни. ;)

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 05 дек 2015 00:09

Messi_fan написа:
sin4ec написа:

Мдаа, мнението ми, изказано по-горе, се потвърждава - "не сме народ, а мърша"! Нищо свято не ни остана. Никой не обръща внимание на опасностите за България. Явно форумът е за избиване на комплекси - руски, американски.... Само дето после всички ще сърбаме попарата. Обаче скритите в гардероба шапки с петолъчки няма да вървят - който е "спастрил" чалма, "пичели"!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 дек 2015 00:14

Възрастен написа:
Messi_fan написа:
sin4ec написа:

Мдаа, мнението ми, изказано по-горе, се потвърждава - "не сме народ, а мърша"! Нищо свято не ни остана. Никой не обръща внимание на опасностите за България. Явно форумът е за избиване на комплекси - руски, американски.... Само дето после всички ще сърбаме попарата. Обаче скритите в гардероба шапки с петолъчки няма да вървят - който е "спастрил" чалма, "пичели"!

Това момче, което цитираш, е с психични отклонения и явно не си взима редовно хапчетата, така че не му обръщай внимание. Както виждаш, никой не влиза в диалог с него, просто му съчувстваме за тежката участ и го оставяме да живее в своята измислена реалност. :)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 05 дек 2015 00:17

.
Последна промяна от Messi_fan на 05 дек 2015 00:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”