И айде моля ви се, спрете с тия митове, че сте най-големите патриоти и го правите само и единствено, за да служите на хората и държавата. Всички много добре знаем защо го правят огромната част от хората - държавна работа и сигурни доходи! Иронията е, че ако не ви беше раздут изкуствено щата, до няколко пъти по-голям от този на армията, и средствата, които така любимите ви на всички комунисти отпускаха се харчеха разумно и по предназначение, сега базата ви нямаше да е в това плачевно състояние и социалните ви придобивки щяха да са си в адекватните норми.
Но не... давай яко пари за бонуси, назначавай ненужни хора и после се чуди защо няма пари в бюджета. Такива коне с капаци сте, че чак сте смешни.
Другата страна на протеста
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Другата страна на протеста
Последна промяна от Vincenzo на 05 ное 2015 11:23, променено общо 1 път.

- Заклет Левскар
Жълто-черен Пловдив написа:fcb_bg написа:Жълто-черен Пловдив написа:Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.
Тоз нож е много як - след изборите ти казват, че това, което ти по договор ще ти го вземат половината, а ти трябва да си вършиш работата без да мънкаш. Защо след изборите? Защо винетките след изборите? Защо намаление на учебни часове в профилирани гимназии и изобщо премахване на "История" след 10-ти клас от учебната програма също беше оставено за след изборите?
Такова драстично орязване на нищо не прилича. Това е все едно да кажат на работещите - от 2016-та прагът за пенсиониране става 66г.
Ами не става така.
Имам двама-трима полицаи приятели канари, за които няма как да кажа нещо лошо, но прекалено често се сблъсквам с келемета в униформи, които си избиват комплексите не за сметка на престъпниците, а на обикновените хора, които им плащат заплатите. Бързам да уточня: не съм ултрас, и никога не съм участвал в мелета по стадионите. Просто преди 2 години полицаите се държахте като еничари, бихте младежи, момичета, майки с деца пак заради тези 20 заплати накуп и ревахте, че ви смущавали спокойствието. Няма как да ви съчувства народът.
Според мен, най-справедливо би било да се съкрати наполовина раздутия ви щат, да ви осигурят техника и обучение по западни стандарти - и който работи, да получава двойно по-висока заплата; който го хванат да изнудва и взима пари под масата - директно при военната прокуратура и в пандиза!
Там също ще могат да протестират - затова, че много малко ги шибат и не гълтат достатъчно.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
[quote="fcb_bg"]Същите такива са началници на тези, които протестират сега на улицата.
Когато правителството на Орешарски нямаше средства да изплаща разходите на болниците - следствие от малоумната здравна политика на кабинета на Борисов, кой ли се сети, че не са виновни тогавашните управляващи?[/quote]
А тези, които сега са на улицата, нямат ли мозък да погледнат нещата малко по-глобално, а не да слушат само какво им казват ония тъпанари от синдикатите?
пс. Аз няма да тръгна да защитавам Боко. И аз не го харесвам. Това ви е всеобщата заблуда на путинистите, че щом не сме на вашето мнение, значи сме "герберасти".
Когато правителството на Орешарски нямаше средства да изплаща разходите на болниците - следствие от малоумната здравна политика на кабинета на Борисов, кой ли се сети, че не са виновни тогавашните управляващи?[/quote]
А тези, които сега са на улицата, нямат ли мозък да погледнат нещата малко по-глобално, а не да слушат само какво им казват ония тъпанари от синдикатите?
пс. Аз няма да тръгна да защитавам Боко. И аз не го харесвам. Това ви е всеобщата заблуда на путинистите, че щом не сме на вашето мнение, значи сме "герберасти".

-
petko.h.markov
- Контакти:
fcb_bg написа:Жълто-черен Пловдив написа:Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.
Тоз нож е много як - след изборите ти казват, че това, което ти по договор ще ти го вземат половината, а ти трябва да си вършиш работата без да мънкаш. Защо след изборите? Защо винетките след изборите? Защо намаление на учебни часове в профилирани гимназии и изобщо премахване на "История" след 10-ти клас от учебната програма също беше оставено за след изборите?
Такова драстично орязване на нищо не прилича. Това е все едно да кажат на работещите - от 2016-та прагът за пенсиониране става 66г.
Ами не става така.
Пътните полицаи от полицията ли са?Ти кола имаш ли и пътуваш ли?През лятото са спрели под дебела орехова сянка,с бинокъл гледат за видят от далеч
тирове и ги спират.Имаш ли представа от личния им автопарк и как се купува скъп автомобил с такава заплата.
Жълто-черен Пловдив написа:fcb_bg написа:Жълто-черен Пловдив написа:Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.
Ами не става така.
Имам двама-трима полицаи приятели канари, за които няма как да кажа нещо лошо, но прекалено често се сблъсквам с келемета в униформи, които си избиват комплексите не за сметка на престъпниците, а на обикновените хора, които им плащат заплатите. Бързам да уточня: не съм ултрас, и никога не съм участвал в мелета по стадионите. Просто преди 2 години полицаите се държахте като еничари, бихте младежи, момичета, майки с деца пак заради тези 20 заплати накуп и ревахте, че ви смущавали спокойствието. Няма как да ви съчувства народът.
Според мен, най-справедливо би било да се съкрати наполовина раздутия ви щат, да ви осигурят техника и обучение по западни стандарти - и който работи, да получава двойно по-висока заплата; който го хванат да изнудва и взима пари под масата - директно при военната прокуратура и в пандиза!
Моя щат? Ви? Бъркаш, приятел, аз съм руснак и няма как да съм набутан на държавна хранилка.
Мен ако питаш, най-малкото ГДПБЗН трябва да е самостоятелна структура, а не да обременява допълнително системата на МВР. Но това го мисля аз. Какво мисли шефката им социоложка, само тя си знае.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
След като можеше безнаказано не два дни, а месеци наред 2-3 000 човека, баращи се за умни и красиви, да блокират целия център на София, значи може и сега.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Vincenzo написа:[quote="fcb_bg"]Същите такива са началници на тези, които протестират сега на улицата.
Когато правителството на Орешарски нямаше средства да изплаща разходите на болниците - следствие от малоумната здравна политика на кабинета на Борисов, кой ли се сети, че не са виновни тогавашните управляващи?
пс. Аз няма да тръгна да защитавам Боко. И аз не го харесвам. Това ви е всеобщата заблуда на путинистите, че щом не сме на вашето мнение, значи сме "герберасти".[/quote]
Някои имат да погледнат, но нямат сили сами да преобърнат системата, защото това означава преобръщане на цялата държава. А лично аз нов Васил Левски не виждам в обществото.
petko.h.markov написа:fcb_bg написа:Жълто-черен Пловдив написа:Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.
Ами не става така.
Пътните полицаи от полицията ли са?Ти кола имаш ли и пътуваш ли?През лятото са спрели под дебела орехова сянка,с бинокъл гледат за видят от далеч
тирове и ги спират.Имаш ли представа от личния им автопарк и как се купува скъп автомобил с такава заплата.
Да, имам, пътувам и съм го виждал. И ако ги снимам и пратя информацията на мин. Бъчварова, мислиш ли, че тя ще промени това? Или си викаш, корупцията и безделниченето е само на ниво фуржки под ореха летоска? Или може би митничарите не действат по схема и не се отчитат нагоре? Ти как мислиш, прост митничар сам покрива нелегалния трафик или му се нарежда/препоръчва еди-кой си тир или еди-кои си контейнери е добре да не ги проверява в неговата смяна?
fcb_bg написа:Vincenzo написа:[quote="fcb_bg"]Същите такива са началници на тези, които протестират сега на улицата.
Когато правителството на Орешарски нямаше средства да изплаща разходите на болниците - следствие от малоумната здравна политика на кабинета на Борисов, кой ли се сети, че не са виновни тогавашните управляващи?
Някои имат да погледнат, но нямат сили сами да преобърнат системата, защото това означава преобръщане на цялата държава. А лично аз нов Васил Левски не виждам в обществото.[/quote]
Не става все с революции. Става с реформи. Дали са приятни - не! Но след като са допускани грешки в миналото /включително от сегашните управляващи/ друг вариант няма. Аз лично бих искал държавата да намали цялостния щат не само на служителите на МВР, но и на всички държавни работници, за да може да се грижи добре за тези, които са останали, с подходящите условия.

Къде е сега дъртата мастия Баташка да организира феновете ? За да може както се изказа един по напред в темата да видиме заглавието "Футболни фенове биха протестиращи полицаи" 
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]