България-Русия,истини и лъжи...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: България-Русия,истини и лъжи...

Мнениеот petko.h.markov » 04 ное 2015 10:57

А истината е, че трябва да цицаме до откат и от руснаци, и от американци, и от ЕС, че даже и от евреи. За жалост, това не се получава...
sin4ec написа:Както е споменал колегата Вал, аман от комунисти, вдигащи антикомунистически лозуннги. Малко са ни ГЕРБ, РБ, Костов и компания, та сега и тука. Да не забравим и агент Ивайло.
Темата е дъвкана многократно. А истината е, че трябва да цицаме до откат и от руснаци, и от американци, и от ЕС, че даже и от евреи. За жалост, това не се получава...

Като юнака що бозал 25г.Те всичките са правени "у дупе"и се бият да си предлагат циците."На вълкът врата му е дебел,защото сам си върши работата"

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 04 ное 2015 11:03

Тази статия е всичко друго, но не и пряк анализ на отношенията България - Русия! Да се поставя знак за равенство между руския народ и един режим, който се провали е абсурдно! Ние страдахме от БКП, но руснаците страдаха от КПСС не по-малко. Този режим отмина и двата народа оцеляха. Ние, по стара традиция веднага си намерихме нов господар, но и неговото време изтича. Няма вечни империи, няма и да има. Мостовете с останалия свят, ги горим по-бързо от всякога. Това ше доведе до поредната национална катастрофа, при това в нашия живот! А прагматични народи като сърби, румънци и унгарци пак ще спечелат. И така до последния българин ...
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 ное 2015 11:04

petko.h.markov написа:
Captain Stottlemeyer написа:
THE G.A.M.E написа:...СССР и приемникът на тази структура - Русия, определено са навредили на България в дадени моменти.
Ние също не сме били цвете, но така или иначе, едва ли някой ще има полза от това, да ръчкаме стари скелети.
Отношенията ни с Русия трябва да се базират от настоящето, не от миналото.

+1 :) И не само с Русия. ;) България няма вечни приятели и вечни врагове. България има вечни интереси.

Според мен,лошото е че,личните интереси на някои хора,се разминават с тези на България.

Това са разумни мнения. Няма смисъл да се зъбим на тоя и на оня. Трябва да търгуваме с другите държави, а не да се караме.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 04 ное 2015 11:30

Cicero написа:Тази статия е всичко друго, но не и пряк анализ на отношенията България - Русия! Да се поставя знак за равенство между руския народ и един режим, който се провали е абсурдно! Ние страдахме от БКП, но руснаците страдаха от КПСС не по-малко. Този режим отмина и двата народа оцеляха. Ние, по стара традиция веднага си намерихме нов господар, но и неговото време изтича. Няма вечни империи, няма и да има. Мостовете с останалия свят, ги горим по-бързо от всякога. Това ше доведе до поредната национална катастрофа, при това в нашия живот! А прагматични народи като сърби, румънци и унгарци пак ще спечелат. И така до последния българин ...

Много точно мнение , което подкрепям на на 100%. Винаги се оказваме за жалост на губещата страна, защото винаги избираме силните на деня , които се оказват в последствие губещите на века! Защо пък този път не се ориентирахме навреме и да изберем печеливата страна или поне да имаме по-умерена позиция като една Унгария например?!?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 ное 2015 11:42

Messi_fan написа:Авторчето за пореден път се прояви като тролче. Каквото всички знаем, че е. Да видим само дали ще пише и от другите си никове. Забележете кога е пусната темата. Тролчко отново съвсем умишлено засяга баналната темичка русофили/русофоби. Кога ? 10 минути преди началото на Шампионска лига. Понеже знае, че всеки е заседнал пред телевизора и няма да го сигнализират, а темичката му ще остане поне известно време.10 минути преди началото на Шмапионска лига. Хммм, доста удобно, не мислите ли? Дори, прекалено удобно. Първи страйк. Да видим заглавието на темичката. Такаааа.... "България-Русия бля бля бля". Охоо, явно ще ни запознае с някакви случки и събития и отношения между България и Русия. Но, започваме с 1944 година. Хммм, интересно. Тогава в международните отношения не е имало Русия, а СССР. Тоест заглавието на темичката е зададено умишлено при това некоректно и подвеждащо. Съгласно правилата на форума, за това се наказва с бан. Втори страйк. Като източник е цитиран, иначе изключително достоверният и престижен сай фактор бе ге, разбираш ли. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Трети страйк. Ами честито на авторчето и всеизвестно тролче, скоро да очаква баннване. Честито. 8-)

В голяма конспирация си ме вкарал,темата я пуснах тогава защото прочетох коментара преди ШЛ,за мене Фактор е един добър сайт с обективна информация и добри коментари,особено тези на бившия депутат от Пловдив Христо Марков.Дали съм трол питай Кашчей и Капитана те ще ти кажат,наистина имам още един ник,който преди доста години беше блокиран за 1месец и започнах да коментирам с този,другият не съм го ползвал,Кашчей го знае ,ако го питаш ще ти каже да го провериш от колко години не е ползван.С едно мога да се съглася ,може би по-удачното заглавие е България-Кремъл,истини и лъжи.А иначе се радвам че няколко човека тук са наясно с начина по който Русия постепенно обсебва икономически България и по този начин създава зависимости.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 ное 2015 11:45

peliforewer написа:
Messi_fan написа:Авторчето за пореден път се прояви като тролче. Каквото всички знаем, че е. Да видим само дали ще пише и от другите си никове. Забележете кога е пусната темата. Тролчко отново съвсем умишлено засяга баналната темичка русофили/русофоби. Кога ? 10 минути преди началото на Шампионска лига. Понеже знае, че всеки е заседнал пред телевизора и няма да го сигнализират, а темичката му ще остане поне известно време.10 минути преди началото на Шмапионска лига. Хммм, доста удобно, не мислите ли? Дори, прекалено удобно. Първи страйк. Да видим заглавието на темичката. Такаааа.... "България-Русия бля бля бля". Охоо, явно ще ни запознае с някакви случки и събития и отношения между България и Русия. Но, започваме с 1944 година. Хммм, интересно. Тогава в международните отношения не е имало Русия, а СССР. Тоест заглавието на темичката е зададено умишлено при това некоректно и подвеждащо. Съгласно правилата на форума, за това се наказва с бан. Втори страйк. Като източник е цитиран, иначе изключително достоверният и престижен сай фактор бе ге, разбираш ли. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Трети страйк. Ами честито на авторчето и всеизвестно тролче, скоро да очаква баннване. Честито. 8-)

В голяма конспирация си ме вкарал,темата я пуснах тогава защото прочетох коментара преди ШЛ,за мене Фактор е един добър сайт с обективна информация и добри коментари,особено тези на бившия депутат от Пловдив Христо Марков.Дали съм трол питай Кашчей и Капитана те ще ти кажат,наистина имам още един ник,който преди доста години беше блокиран за 1месец и започнах да коментирам с този,другият не съм го ползвал,Кашчей го знае ,ако го питаш ще ти каже да го провериш от колко години не е ползван.С едно мога да се съглася ,може би по-удачното заглавие е България-Кремъл,истини и лъжи.А иначе се радвам че няколко човека тук са наясно с начина по който Русия постепенно обсебва икономически България и по този начин създава зависимости.

[offtopic]Ти си вече докладван, с прокурорско предложение за бан, от този потребител, чиято единствена наслада във форума е да провокира и след това да топи в модераторската, а понякога и без да провокира топи :evil:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 ное 2015 11:59

Кашчей написа:
peliforewer написа:

[offtopic]Ти си вече докладван, с прокурорско предложение за бан, от този потребител, чиято единствена наслада във форума е да провокира и след това да топи в модераторската, а понякога и без да провокира топи :evil:[/offtopic]

[offtopic]Няма проблем,ще изтърсим от праха другия ник,а не е и проблем да сменя IP адреса.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 04 ное 2015 13:10

Всички комунисти трябва да пукнете. Трябва да има мъст за всичките, над 120 милиона жертви на тоя проклет, античовешки режим.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 ное 2015 13:22

Achtung_Juden написа:Всички комунисти трябва да пукнете. Трябва да има мъст за всичките, над 120 милиона жертви на тоя проклет, античовешки режим.

Не бъди по-глупав от ника си!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 04 ное 2015 18:31

Captain Stottlemeyer написа:
THE G.A.M.E написа:...СССР и приемникът на тази структура - Русия, определено са навредили на България в дадени моменти.
Ние също не сме били цвете, но така или иначе, едва ли някой ще има полза от това, да ръчкаме стари скелети.
Отношенията ни с Русия трябва да се базират от настоящето, не от миналото.

+1 :) И не само с Русия. ;) България няма вечни приятели и вечни врагове. България има вечни интереси.

Къде ги тия вечни интереси бе капитанче? Аз от България, освен едно вечно нагъзване, друго не съм виждал. Ако не се гъзим на турци, ще се гъзим на руснаци... ако не на руснаци, на американци... и така до края на света. :twisted: Имала България вечни интереси- Да се гъзи! :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”