Лупи Невиний

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лупи Невиний

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2015 20:02

Stanley_79 написа:
GOLEADOR написа:Отдавна съм казал какво ми е мнението за състоянието на ЦСКА и кой е виновен за него.Разбира се,всеки от управляващите до сега клуба имат заслуга да се стигне до тези дългове.Но най-големия виновник е Титан.Те са килърите,а не Томов.Относно това дали тези 6 поредни носят нещо на ЦСКА - не знам дали нещо са донесли ,но явно много са отнели на противниците.Иначе защо ще го нападат така?Ако през 2013 го нямаше Томов,ЦСКА щеше да играе в А окръжна и нямаше да се стигне до тези 6 победи.Явно в това е проблема за да ме убеждават,че не Титан са хората фалирали ЦСКА,а Томов.Друга причина просто не виждам.

ПИЧ, ти или си к'х, или си т'п, или и двете.
Обясниха ти, че тези победи са единствено и само за статистиката. Как така не Ви увряха кратуните на всички от "ВСЕ СА КА ТО", че Ние имаме повече поредни победи от Вас и сега с тези намалихте малко разликата в победите между двата отбора. Тези са само за статистиката...
А, точно ЛУПИ започва фалита на "ВСЕ СА КА ТО" още през предишното си управление, когато го изгонихте с бутилки от стадиона. Титаните го доразвиха с умопобърканите трансфери, които правиха. А месията направо Ви го наби, след като се върна и изпрати "ВСЕ СА КАТО" там където му е мястото... на село!!!

Айде така да коментираш баща си,а не мен.Като нямаш аргументи си мислиш,че с обиди към опонента ще си решиш проблема.Ако искаш да дискутираме карай го човешки,ако не можеш продължавай с обидите.
Гледам хванал си се за тези 6 победи,защо?Нали нямат значение?
Относно темата и важните въпроси на които всеки трябва да си отговори.
1.Защо никой не напада Митал като собственик на клуба през 2008г,а се нахвърлят срещу Томов?
2.През 2013 ако Томов не бе взел ЦСКА клуба щеше да играе в А окръжна.Защо тогава сега се напада Томов ,а не Титан - главните виновници за състоянието на ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2015 20:05

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:
sin4ec написа:Ами не знам-Титан че са марди, марди са. Но и този не пада по-долу...този си е обикновен мазен мошеник, който ти говори два часа и всъщност нищо не казва. Не може по негово време ЦСКА да не е платил и една стотинка на НАП. и да казваш, че е невинен. И не неговият директор ли изрече сакралните думи " Решихме да не плащаме данъци, за да правим отбор?". Не е сериозно това.

Кой е собственик на ЦСКА когато са произнесени тези думи?Не е ли Митал?

Митал се снима два пъти и взе самолета. Сашо командваше парада на Армията. Но проблемът не е в това, а че не се взе поука и нещата продължиха в същата плоскост със страшна сила. И така от ситуацията на Левски тази пролет стигнахте до 30+ милиона задължения. На война с Държавата, на война с БФС, на война с всеки...е, няма как да стане.

Ако аз съм шеф на Левски и по вереме на управлението оставя своите подчинени да се оправят както могат в дни на световна криза,аз ли ще съм виновен за състоянието на Левски или подчинените ми?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 окт 2015 20:08

GOLEADOR написа:
Stanley_79 написа:
GOLEADOR написа:Отдавна съм казал какво ми е мнението за състоянието на ЦСКА и кой е виновен за него.Разбира се,всеки от управляващите до сега клуба имат заслуга да се стигне до тези дългове.Но най-големия виновник е Титан.Те са килърите,а не Томов.Относно това дали тези 6 поредни носят нещо на ЦСКА - не знам дали нещо са донесли ,но явно много са отнели на противниците.Иначе защо ще го нападат така?Ако през 2013 го нямаше Томов,ЦСКА щеше да играе в А окръжна и нямаше да се стигне до тези 6 победи.Явно в това е проблема за да ме убеждават,че не Титан са хората фалирали ЦСКА,а Томов.Друга причина просто не виждам.

Обясниха ти, че тези победи са единствено и само за статистиката. Как така не Ви увряха кратуните на всички от "ВСЕ СА КА ТО", че Ние имаме повече поредни победи от Вас и сега с тези намалихте малко разликата в победите между двата отбора. Тези са само за статистиката...
А, точно ЛУПИ започва фалита на "ВСЕ СА КА ТО" още през предишното си управление, когато го изгонихте с бутилки от стадиона. Титаните го доразвиха с умопобърканите трансфери, които правиха. А месията направо Ви го наби, след като се върна и изпрати "ВСЕ СА КАТО" там където му е мястото... на село!!!

Айде така да коментираш баща си,а не мен.Като нямаш аргументи си мислиш,че с обиди към опонента ще си решиш проблема.Ако искаш да дискутираме карай го човешки,ако не можеш продължавай с обидите.
1.Защо никой не напада Митал като собственик на клуба през 2008г,а се нахвърлят срещу Томов?
2.През 2013 ако Томов не бе взел ЦСКА клуба щеше да играе в А окръжна.Защо тогава сега се напада Томов ,а не Титан - главните виновници за състоянието на ЦСКА?

Защото Митал беше в Лондон,а лупи ни беше под ръка.
А кой ти каза,че през 2013 г щяхме да играем там.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 окт 2015 20:11

Ето едно мнение по темата за Лупи на праволинеен красноармеец: "Този профайлър ли е какъв е....невероятен смешник...събрали се една нагла, не възпитана.... и един смешко да плюят по човека....има си документи и доказателства...и точно заради такива като тези двамката всички намразиха Томов, човекът който наистина първият път направи ЦСКА шампион, а втория път го остави на 1-во място с разлика пред Лудогорец! Не мога да повярвам, че подобни поплювковци като тези двамата успяха по медиите да настроят и феновете срещу Томов! Не заради Томов, а заради Манджукови сме във В група!"

http://gong.bg/bg-football/drugi/multim ... mov-348388

Както казват германците в такива случаи: Jedem das Seine!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2015 20:14

petko.h.markov написа:Гледам хванал си се за тези 6 победи,защо?Нали нямат значение?

Защото Митал беше в Лондон,а лупи ни беше под ръка.
А кой ти каза,че през 2013 г щяхме да играем там.[/quote]
Ми новото дружествоЦСКА - 1923 трябваше да започне от там.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 окт 2015 20:17

GOLEADOR написа:Ако аз съм шеф на Левски и по вереме на управлението оставя своите подчинени да се оправят както могат в дни на световна криза,аз ли ще съм виновен за състоянието на Левски или подчинените ми?

Сиреч, искаш да хвърлиш вината на Митал, а Лупи да е чист? Така да е, аз нямам нищо против, но защо тогава го гониха с камъни? След време пак го приемат, но този път нещата отидоха в ряката...не ми е ясно, това е някакъв мазохизъм.
Преди три години казах какво става в Левски и че докато битката за власт при нас не приключи, нищо добро не ни чака. Малко пак познах. Ваште 6 победи са нищо, тука разни тъпани, дет не бяха виждали победа на Герена от времето на бай Тошо направиха и победи, че и исторически серии, то па кой ли не ни би тез години, голяма хвалба :) !
Има място и време за всичко, както би казал Ван Хален...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 окт 2015 20:18

Разбираемо е, че тези 6 победи са важни за вас. Все пак такова чудо над Левски не бяхте си и мечтали да видите. :) Лошото е, че все още го боготворите заради тях и не виждате какво причини на отбора ви. 8-) Разбира се той не е единствения виновник, но е един от главните виновници сега да ритате във В група.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 11 окт 2015 20:20

GOLEADOR написа:
Stanley_79 написа:

Такаааа, почна се...
Кого и как ще коментирам си е моя работа. Всичко, което съм написал е поради простата причина, че ти в четирите си поста преди моят коментар само прословутите ти 6 победи са ти в устата. Друго не знаеш. А, това че си се обидил на две думи в които липсват букви си е твой проблем. Представи си, че съм написал "ких" и "тип".
Хайде сега да дискутираме.
Когато Прамод Митал Ви взе всички от "ВСЕ СА КА ТО" боготворяхте него и ПУЛИ, като месии и очаквахте да потекат реки от пари, понеже бе милиардер. Той само се водеше собственик на "ВСЕ СА КА ТО", а всичките далавери се въртяха от ЛУПИ. Кой излизаше да дава интервюта по медиите? Като виден фен на отборът си, колко пъти си виждал Митал тук?
Кого изгонихте с бутилки от прословутият Ви стадион?
Още тогава трябваше да изпратят "ВСЕ СА КА ТО", където му е мястото... на село.
След това като дойдоха боклукчиите, Ви зариха с боклук и то така, че да не можете да се отриете.
А, като се завърна на бял кон Сашко Пулеско, направо Ви закла.
Хайде сега ти отговори с доводи на моите въпроси.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2015 20:23

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Ако аз съм шеф на Левски и по време на управлението оставя своите подчинени да се оправят както могат в дни на световна криза,аз ли ще съм виновен за състоянието на Левски или подчинените ми?

Сиреч, искаш да хвърлиш вината на Митал, а Лупи да е чист? Така да е, аз нямам нищо против, но защо тогава го гониха с камъни? След време пак го приемат, но този път нещата отидоха в ряката...не ми е ясно, това е някакъв мазохизъм.
Преди три години казах какво става в Левски и че докато битката за власт при нас не приключи, нищо добро не ни чака. Малко пак познах. Ваште 6 победи са нищо, тука разни тъпани, дет не бяха виждали победа на Герена от времето на бай Тошо направиха и победи, че и исторически серии, то па кой ли не ни би тез години, голяма хвалба :) !
Има място и време за всичко, както би казал Ван Хален...

Дали победите ни са нищо личи по реакцията на сините фенове срещу Томов.Що сините не нападат старите и новите Боклуци?Щото те съсипаха ЦСКА.Както и да е - Long live Van Halen!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 окт 2015 20:25

Лупягата се превърна в една от най-големите легенди в историята на футболен клуб Левски Сф.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Свободна зона”