Stanley_79 написа:GOLEADOR написа:Отдавна съм казал какво ми е мнението за състоянието на ЦСКА и кой е виновен за него.Разбира се,всеки от управляващите до сега клуба имат заслуга да се стигне до тези дългове.Но най-големия виновник е Титан.Те са килърите,а не Томов.Относно това дали тези 6 поредни носят нещо на ЦСКА - не знам дали нещо са донесли ,но явно много са отнели на противниците.Иначе защо ще го нападат така?Ако през 2013 го нямаше Томов,ЦСКА щеше да играе в А окръжна и нямаше да се стигне до тези 6 победи.Явно в това е проблема за да ме убеждават,че не Титан са хората фалирали ЦСКА,а Томов.Друга причина просто не виждам.
ПИЧ, ти или си к'х, или си т'п, или и двете.
Обясниха ти, че тези победи са единствено и само за статистиката. Как така не Ви увряха кратуните на всички от "ВСЕ СА КА ТО", че Ние имаме повече поредни победи от Вас и сега с тези намалихте малко разликата в победите между двата отбора. Тези са само за статистиката...
А, точно ЛУПИ започва фалита на "ВСЕ СА КА ТО" още през предишното си управление, когато го изгонихте с бутилки от стадиона. Титаните го доразвиха с умопобърканите трансфери, които правиха. А месията направо Ви го наби, след като се върна и изпрати "ВСЕ СА КАТО" там където му е мястото... на село!!!
Айде така да коментираш баща си,а не мен.Като нямаш аргументи си мислиш,че с обиди към опонента ще си решиш проблема.Ако искаш да дискутираме карай го човешки,ако не можеш продължавай с обидите.
Гледам хванал си се за тези 6 победи,защо?Нали нямат значение?
Относно темата и важните въпроси на които всеки трябва да си отговори.
1.Защо никой не напада Митал като собственик на клуба през 2008г,а се нахвърлят срещу Томов?
2.През 2013 ако Томов не бе взел ЦСКА клуба щеше да играе в А окръжна.Защо тогава сега се напада Томов ,а не Титан - главните виновници за състоянието на ЦСКА?