Готови ли сме за защита на България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Готови ли сме за защита на България?
Да,готови сме.Но дали са готови народните избраници да защитят България след като се навеждат на този или онзи,заради партийни и лични интереси.Не случайно няма пленено българско знаме,но има загубени територии.В историята на българската армия няма заповед ,,на зад'',но отеква в ушите на враговете ,,по пет на нож''.
Коя България да защитавам тази дето толерира циганите за сметка на българите ли? Няма как да стане.
dunavfc написа:. В Европа знам, че има задължителна казарма само в Турция.
И само в Австрия,Дания,Естония,Финландия,Гърция,Литва,Молдова,Норвегия,Русия,Грузия,Армения и Кипър.В Норвегия е задължителна дори за жените.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Когато български цигани, търговци на плът, закарат дъщерите ви някъде из мюсюлманска Европа, и същите тези "бедни, изстрадали и нещастни" емигранти започнат да ги чукат и да ги бият по цели дни, или когато заколят синовете ви пред някоя телевизия, тогава ще ви се иска да знаете какво е Калашник и как се разглобява... 
Бели роби сте младите, нищо друго !

Бели роби сте младите, нищо друго !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Аз съм убеден, че две трети от наборните войници след 1990 не знаят как се борави с АК, а уж са обучавани. Армията ни беше пълен ташак последните 25 години. По-добре, че закриха казармата. Вместо стрелби и тактика, ходихме да чистим оранжерии, за да може поделението да купи цветен телевизор за дневалната. Жалка история.
А при добра мотивация - боравенето с АК се учи за дни.
Аз съм готов, а децата на продажните ни политици и депутати дали са готови 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Много сложно авторът на темата представя това АК-47.За тези,който не знаят това животно се нарича Автомат Калашников.Стрелял съм и с 5/45 и със 7/62.И двата вида си имат някои предимства пред другия.Служил съм година и половина,седем-осми от това време го считам за загубена част от моя живот.Но другата 1/8 е много важна.Научи ни всички нас на много неща.Неща,които у Фейса ги няма!И сега съм убеден,че тези които изкарахме казарма,макар и вече на 35+ години,сме много по-подготвени и по-готови да защитаваме България при евентуална обозрима заплаха.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Аз си мисля ,че казармата трябва да се върне .И всеки годен младеж да мине по реда си ,поне за шест месеца.
С оглед на цялостната картина в Европа и света ,смятам ,че е редно.
С оглед на цялостната картина в Европа и света ,смятам ,че е редно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Жълто-черен Пловдив написа:Аз съм убеден, че две трети от наборните войници след 1990 не знаят как се борави с АК, а уж са обучавани. Армията ни беше пълен ташак последните 25 години. По-добре, че закриха казармата. Вместо стрелби и тактика, ходихме да чистим оранжерии, за да може поделението да купи цветен телевизор за дневалната. Жалка история.
АК е най-простото(като заучаване) и едно от най-опасните автоматични оръжия в света.
пп.Разглобявах го за 7 секунди.Сглобяването траеше 12.5 секунди...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Мен в казармата ме научиха основно на някакъв ред. да ставам рано да си оправям леглото да ям по едно и също време всеки ден и че автомата по време на пост се наси с приклада нагоре
по удобно е.
Иначе съм стрелял 4 пъти и два пъти хвърляхме гранати. Окопа на противника с граната не успях да уцеля но при стрелбите като цяло всички имаха доста добра успяваемост и то при положение че 90% от момчетата стреляхме за първи път с някакво оръжие

Иначе съм стрелял 4 пъти и два пъти хвърляхме гранати. Окопа на противника с граната не успях да уцеля но при стрелбите като цяло всички имаха доста добра успяваемост и то при положение че 90% от момчетата стреляхме за първи път с някакво оръжие