Сръбският президент обижда България пред руски сайт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: Сръбският президент обижда България пред руски сайт

Мнениеот Popokatepetal » 09 сеп 2015 23:06

sin4ec написа:
dream team написа:
sin4ec написа: Верно? Няма да споря. Не знам какво си разбил, но Србия и днес е в пъти по-добре от евроатлантическа и натовска България. Единственото, което се разби тогава, беше един Стелт, който осигури баяти продажби на руския ВПК.
Инак србите са ми през хОя, не ги обичам никак. Но да търсите изненада, че са ни насрали някъде си е несериозно...

Глупости. По-какви показатели са по-добре? България се развива, въпреки че имаме политици идиоти.

България има нужда от оптимисти като теб. Поздравления! :)

Синчец, уважавам мнението ти, но тук не си прав. Безработицата им е почти два пъти по-голяма от нашата. По БВП сме пак над тях. Почти по всеки един икономически показател сме по-добре. НАшите политици че ни обраха и продължават да го правят, спор няма. Но в Сърбия, освен че политическата класа също издевателства над народа си, им докараха и няколко безсмислени воини (възползвайки се от слепия национализъм на народа си), които съвсем ги върнаха в първи клас.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2015 23:21

Popokatepetal ти кога си бил за последно в Сърбия ?! Защото аз бях там преди месец !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 09 сеп 2015 23:25

Със сърбите си правим гадни номера от векове. Приемете го за част от традицията. Не е кой знае какво.

Иначе е тъжно, защото народите ни са практически един по кръв, обичаи и т.н.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 сеп 2015 23:28

sin4ec написа:
Player написа:
За уцелената къща в Горна Баня, защо не поясниш че американския самолет беше осветен от нашите. Стрелял е по БГА но горивото не е стигнало и ракетата падна по рано. После си платиха всичко американците и всички съседи завиждаха на уцелената къща и дори искаха и на тях този късмет да им кацне. Хем нашите виновни, че го осветяват около Ниш и той съвсем в реда на нещата реагира и хем си плащат американците. Американците плащат всичко дори без да са виновни. Това е истината, а не че им е бил крив мерника.
А сърбите да говорят и действат зад гърба ни. Винаги са го правили , защото ги е страх от нас да ни излязат очи в очи. Нека да си мрънкат и реват смешните жалки. Ние имаме право да им кажем в очите, че са предатели мръсни и окупатори долни!

Няма такова нещо. Американците прекрасно знаят къде са ни радарите. В това време имахме разгърнати С-300 да пазят Козлодуй и други обекти, с включени радари. Сърбите прекрасно знаят данните на противорадарните ракети и включват радарите си за допустимото време. Но тези ракети са с парашутче, което разтварят след загуба на целта, спират и чакат пак да се появи. Сърбите ползват много лъжливи радари-примамки. Задействат един на границата и ракетата пак тръгва. После засича сигнал на наша ПВО система и се насочва натам. Мерникът определено е крив...
Инак е прав Мистри, че без Австро-Унгария щяхме да ги покъртим от бой, но това е предположение. Историята се е случила другояче...

Има такова нещо. ;) Нашите са правили профилактика и са включили радара баш когато не трябва, затова ракетата се е отклонила... Американците знаят, къде са нашите радари, но ракетата не знае кои са наши и кои - не. ;) След този случай в МО взимат допълнителни мерки за безопасност... 8-)
П.П. По темата: Сърбите винаги са ни мразили и винаги са били любимите метреси на руснаците. Да напомня на състрадателните наши съфорумци, които ги оплакват заради бомбардировките на НАТО, че през Втората световна война, освен американски, английски и съветски самолети, България е бомбардирана и от югославски... ;) И още нещо: Двадесет и пет години съм работил в системата на българската външна търговия. Бил съм много пъти във всички балкански страни. Най-добро отношение към нас имат турците, най-лошо - сърбите и гърците... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 сеп 2015 23:40, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 сеп 2015 23:35

Руските боклуци пак са излъгали. Филмът не бил шведски, а съветски. :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 сеп 2015 23:36

wannabe написа:Руските боклуци пак са излъгали. Филмът не бил шведски, а съветски. :lol:

И стриптизьорката всъщност била съратничка на Ленин... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 09 сеп 2015 23:45

iliev72 написа:Popokatepetal ти кога си бил за последно в Сърбия ?! Защото аз бях там преди месец !

Аз и в Япония не съм бил, ама като им видя икономическите показатели и ми става ясно, че няма как да са в третия свят. В 2015 година няма нужда да ходя у дадена страна, за да получа представа каква е ситуацията там. Ако 22% безработица и 9 милиарда БВП по-малко от нашия не ти говори нещо, аз не знам какво да ти кажа. Иначе, те и тука идват разни чужденци и се чудят от какво се оплакваме, като гледат пълни заведения, ресторанти и барове, ама нека да поживеят с пенсията на баба ми, та реално да придобият представа от ситуацията.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 сеп 2015 23:47

Србе на врбе не се е родило днес или вчера.
Толкова за тях.
Скарата им е велика, спор няма.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2015 23:59

Player написа:За уцелената къща в Горна Баня, защо не поясниш че американския самолет беше осветен от нашите. Стрелял е по БГА но горивото не е стигнало и ракетата падна по рано. После си платиха всичко американците и всички съседи завиждаха на уцелената къща и дори искаха и на тях този късмет да им кацне. Хем нашите виновни, че го осветяват около Ниш и той съвсем в реда на нещата реагира и хем си плащат американците. Американците плащат всичко дори без да са виновни. Това е истината, а не че им е бил крив мерника.
А сърбите да говорят и действат зад гърба ни. Винаги са го правили , защото ги е страх от нас да ни излязат очи в очи. Нека да си мрънкат и реват смешните жалки. Ние имаме право да им кажем в очите, че са предатели мръсни и окупатори долни!

От километри ти личи, че не си ходил в казарма и си нямаш и грам понятие от военна техника, за това по-тихо че се излагаш като кифладжия 8-)За пореден път де 8-) Нищо ново под слънцето :)
Последна промяна от CTAHKO на 10 сеп 2015 00:00, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 09 сеп 2015 23:59

PFC Litex написа:Србе на врбе не се е родило днес или вчера.
Толкова за тях.
Скарата им е велика, спор няма.

Петев , ти ли си ? Капацитетите от Баховица винаги изпъкват ! :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Върни се в “Свободна зона”