Ми айде, като си големец, направи едно шоу. С авторски песни на участниците, ае каквото там искаш. Предложи си концепцията на телевизиите и работи, ще пълним твоите джобове.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Естествено![]()
Ми айде, като си големец, направи едно шоу. С авторски песни на участниците, ае каквото там искаш. Предложи си концепцията на телевизиите и работи, ще пълним твоите джобове.
sunscres92 написа:Илиев, ти постигни 1/100 от това което е постигнал Халваджян, а след това вече ще можеш да правиш такива гръмки изказвания.
Също така, ще ти припомня о дребния факт, че Х Фактор е най-гледаното музикално предаване в световен мащаб - и спокойно мога да ти изредя предостатъчно таланти превърнали се в звезди - но смятам, че е излишно след като отново ще кажеш, че не могат да пълнят дори клуб - и публиката в стадионите, които пълнят е платена от продуцентите им.
А и ще те помоля, след като не си гледал някое предаване НИКОГА, да си спестяваш адски компетентното мнение за себе си - правеше го и миналия сезон и през сезоните на "Като 2 капки вода"
rhaegar написа:Ааа, да, извинявай. И всичките участници в него вече пълнят зали, стадиони и арени, нали?
П.П.-аз по-скоро пълня джобовете на тия нещастници от БНТ с данъците си, отколкото тези на Нова и БТВ с това, че ги гледам (евентуално), ама карай.
iliev72 написа:rhaegar написа:Ааа, да, извинявай. И всичките участници в него вече пълнят зали, стадиони и арени, нали?
П.П.-аз по-скоро пълня джобовете на тия нещастници от БНТ с данъците си, отколкото тези на Нова и БТВ с това, че ги гледам (евентуално), ама карай.
И тъй като автора и водещият на това предаване му пука за изпълнители.Вече 2г осигурява на участие на български групи на най-стария рок-фестивал - Гитариадата в Зайчар.През 2016 година ще бъде 50-то издание на Гитариадата.А не някакъв мижав концерт пред оглупели индивиди.
*** Тази година българската група Sevi стана едва 4-тата родна банда, участвала на феста. Преди тях са участвали само Пиромания, Ахат и D2.
sunscres92 написа:Olly Murs/Little Mix/ One Direction
rhaegar написа:iliev72 написа:Всеки път като пуснете тема за тази глупост ще я осирам.Защо не ползвате минало годишната а ?!
Колко си прост.За Гитариада се записват тези които са в конкурсната част.А другите сред които са тези 4 участват само ако си поканен.
А за да те поканят трябва да си някой или по някой да каже , че ставаш за нещо.И трябва да те одобрят от самите организатори.Замисли се дали става само със записване.Защо ли групи от тази година не бяха от бивша Югославия не можаха да съберат публика ?! Помисли ли дали толкова лесно се събира публика и за без пари.И за да не съм голословен ще ти кажа , че миналата година Riblja Chorba събраха над 50к народ.Кога твоите смешници от X Factor ще съберат толкова народ за концерт а ?! Никога ! Дори и след 100 сезона !
Първо, ти си никой, че да казваш за какво да пускаме, или да не пускаме тема. Разбираш ли? Н-И-К-О-Й. Набий си го в главата. Можеш само да я осереш, нищо друго.
Второ-нали много класните изпълнители излизаха от това готино шоу по БНТ. Защо не ги канят на този (или който и да е) фестивал? М? Или никой не е казал, че стават за нещо.
Трето-да, публика без пари се събира по супер елементарен начин, особено на Балканите. Манталитет.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта