Четири манипулации на Левон Хампарцумян разобличени !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Четири манипулации на Левон Хампарцумян разобличени !

Мнениеот galin56 » 08 сеп 2015 14:18

Само едно немога да разбера, на някой като не му харесват условията в банките защо ходи там? Аз до сега не съм прочел за някой застрелян понеже е отказал да вземе кредит. Както казва един приятел попълваш МОЛБА за кредит. Тоест ти се молиш на тях, не те на теб.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 сеп 2015 14:40

galin56 написа:Само едно немога да разбера, на някой като не му харесват условията в банките защо ходи там? Аз до сега не съм прочел за някой застрелян понеже е отказал да вземе кредит. Както казва един приятел попълваш МОЛБА за кредит. Тоест ти се молиш на тях, не те на теб.

Пепел ти на езика ...... iPhone 7 излиза през 2016, как да седне със самочувствие човек на кафе със старата шестица? Нали ще стане за смях на квартала... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 08 сеп 2015 16:09

galin56 написа:Само едно не мога да разбера, на някой като не му харесват условията в банките защо ходи там? Аз до сега не съм прочел за някой застрелян понеже е отказал да вземе кредит. Както казва един приятел попълваш МОЛБА за кредит. Тоест ти се молиш на тях, не те на теб.

Галин56, сам разбираш, че въпросът ти е неуместен. България е част от една финансова система и всеки българин за да се храни, да се облича, да реализира идеите си, да си построи къща или просто да отиде да работи при някой на надница, трябва да стане част от тази финансова система. Такива се правилата - други няма! Дори да не теглиш кредит, ти се храниш и обличаш със стоки, които са произведени благодарение на кредити. Дори да не искаш собствен дом, ще плащаш наем на предприемач, който е построил благодарение на кредити и т.н. Със самото раждане, ставаш част от тази световна финансова система и отърване няма. Да, тя не е напълно единна - има няколко центъра в света, но това не променя правилата. Дори на баба ти на село в двора и нефтен кладенец да бликне, за да добиеш този нефт, да го преработиш или не, и да го продадеш трябва да станеш част от тази система за всеки един елемент от добива до реализацията. И на края пак пари ще получиш за да оправяш живота си. Но, не забравяй, че първо ще гарантираш печалбата на финансовия капитал, иначе и петролния кладенец няма да те оправи.

Грациани
Контакти:

Мнениеот Грациани » 08 сеп 2015 16:14

Хайде и тука няма почивка от тъпанари като тоя арменец веднага почват да ни поучават кое как и защо,горките ни банкери банки и те подобни мошеници,ей затова станахме 7 милиона овчедушие и спасяване по единично,няма нещо в България зад което да се застане и да не се намери мърша която да проваля всичко.До къде ни докараха изпечени мошеници да ни управляват и да определят общественото мнение.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 сеп 2015 17:28

Bradat-brat написа:
galin56 написа:Само едно не мога да разбера, на някой като не му харесват условията в банките защо ходи там? Аз до сега не съм прочел за някой застрелян понеже е отказал да вземе кредит. Както казва един приятел попълваш МОЛБА за кредит. Тоест ти се молиш на тях, не те на теб.

Галин56, сам разбираш, че въпросът ти е неуместен. България е част от една финансова система и всеки българин за да се храни, да се облича, да реализира идеите си, да си построи къща или просто да отиде да работи при някой на надница, трябва да стане част от тази финансова система. Такива се правилата - други няма! Дори да не теглиш кредит, ти се храниш и обличаш със стоки, които са произведени благодарение на кредити. Дори да не искаш собствен дом, ще плащаш наем на предприемач, който е построил благодарение на кредити и т.н. Със самото раждане, ставаш част от тази световна финансова система и отърване няма. Да, тя не е напълно единна - има няколко центъра в света, но това не променя правилата. Дори на баба ти на село в двора и нефтен кладенец да бликне, за да добиеш този нефт, да го преработиш или не, и да го продадеш трябва да станеш част от тази система за всеки един елемент от добива до реализацията. И на края пак пари ще получиш за да оправяш живота си. Но, не забравяй, че първо ще гарантираш печалбата на финансовия капитал, иначе и петролния кладенец няма да те оправи.

Само че тази финансова система, със своите посредници и финансови пазари, не е спусната от филанкишията, а се е наложила във времето заради своя безспорен принос за развитието на стопанската дейност на човечеството.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 сеп 2015 17:40

Captain Stottlemeyer написа:Преди няколко месеца:
"Лъсна връзката на журналиста Явор Дачков със злополучния банкер Цветан Василев.
ПИК бе първата медия, която още вчера разкри, че двете персони са се срещнали вчера в Белград (виж подробности в Още по темата).
Днес маските паднаха. В сайта на Дачков („Гласове”) бе поместено програмно интервю с бившия бос на КТБ, който месеци наред беше издирван с червената бюлетина на Интерпол.
Търсеният от българското правосъдие банкер сипе серия компромати срещу известни български политици и бизнесмени. Отговаря с охота на удобно зададените му въпроси. Посланието му е - всички са в черно, само аз останах в бяло!
Интересно как е подбрал именно Дачков за програмното си интервю. Защо не говори пред ПИК? Медията ни го е търсила десетки пъти.
Самият Дачков е изключително повратлив. Той с лекота измина пътя от Костов до Моника Станишева. Сега обслужва и Василев.
Интересно защо Василев не се прибере в България и да застане пред правосъдието, след като твърди, че е невинен?

Явно предпочита да се къпе в разкоша на Белград и оттам да се надсмива на ограбените вложители в КТБ!"

http://pik.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA% ... 07107.html

Хахаха, какво ми цитирашмедията на Недялко Недялков, станал известен с това, че си изтеглил милионите(незнайно откъде дошли) от КТБ само часове преди да започнат проблмите...странно такъв голям познавач на банките у нас ли е? А нали знаеш какво се говори в журналистическите среди, че се крие зад абвиатурата ПИК???? ПИК = Пеевски иска да каже...ама явно знаеш.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 08 сеп 2015 18:50

boabbb написа:За пореден път Левон Хампарцумян се появи по телевизията, за да ни убеждава, че банковият картел, чийто говорител е той, не съществува. Това твърди и Комисията за защита на конкуренцията, която в последните години се утвърди като комисия за защита ОТ конкуренцията, но да се върна на г-н Хампарцумян. В какво се опита да ни убеди той?

Второ: нямало смисъл да се залагат ограничения по отношение собствеността на капитала, защото чистотата на произхода на средства, които се влагат в институции – елемент на национална сигурност, била въпрос на морал.
Моралът и тройните стандарти на г-н Хампарцумян са публична тайна, която може би е убягнала само на зрителите на кулинарни предавания. Питаме се дали доста сериозното участие на Кадафи и компания в „Уникредит” е било разглеждано навремето в морален аспект, при условие че той беше официално набеден за финансов стълб на световния тероризъм. Явно някои офшорки са „морални”, а други – „неморални”. За съжаление Търговският регистър все още не публикува такава информация.

Докога подобни елементи ще бъдат оставяни да си разиграват коня, а и на всичкото отгоре да лъжат най-нагло и безочливо хората по телевизията :?:

Вярно по 24кичен и по Фиеста не са давали на Харапацумян, освен покрай мачовете да съм го изпуснал :roll:

То самата "продажба" на банката си беше жив подарък на талянците.А левончо си е "наш" момък, проверен.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 08 сеп 2015 19:13

Bradat-brat написа:

Много се отклоняваш от темата с твойте разсъждения. Банковия кредит е механизъм за постигане на целите на изтеглилия го, обече е изцяло по желание на изтеглилия го. Да се храня, да работя, да се обличам, да ходя на почивка не се нуждаеш от никакви кредити. Ако не ти стигат парите не е причината в условията на банките. Просто изкарваш недостатъчно, а кредита не е решение да си набавиш разликата. Единствено при покупка на дом нямаш много други опции, но то пак е въпрос на сметки. Някои пък имат по наследство. Други които нямат този късмет си правят сметката - за колко години да е, каква вноска, колко да е сумата, нормално е да имаш и спестени пари, не може да имаш 2 лева в джоба и да искаш жилище. И т.н. Банковата система в България в момента си е съвсем нормална(като изключим случая КТБ). На мен ми предлагат кредит на 6% лихва потребителски и 5% ипотечен от Булбанк. Имам добри доказани доходи от 5 години насам, заплатата ми е при тях, виждат как се движи и ми предлагат преференциални условия. Дали ще се възползвам си е мой избор. Не виждам рекет или т.н. От банките най-много се оплакват хората с ниски доходи и големи кредити. Е не може да ти е заплатата 500лв чисто, да изтеглиш 20-30-40 бона и да искаш после да живееш нормално. А масово случаите са такива.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 сеп 2015 06:45

Чукнете в гугъла ,,чудовището наречено Ротшилд'' и ще видите манипулациите чрез банковата система.100 милиона евро спечели Германия от гръцката криза.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 сеп 2015 08:42

vayk написа:
Captain Stottlemeyer написа:
aleksandrov77 написа:Вие сега ли разбрахте, че Левон Хампарцумян е манипулатор!

Затова пък Цветан Василев и неговата метреса - повратливото журналистче Явор Дачков са целите в бяло, като хористи в църковен хор ... 8-)

А пък ПИГ е най-достоверния източник на информация :lol:

Собственикът на ПИК никога няма да прости на Василев, затова че разкри публично, колко и какви кредити са взимали двамата с Петьо Блъсков от злополучната КТБ. В такъв случай, нали не очаквате от техните медии да излизат цветя и рози за Василев...!? ;)

Върни се в “Свободна зона”