Новото велико преселение на народите режисирано от зъл демон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Новото велико преселение на народите режисирано от зъл д

Мнениеот fcb_bg » 23 авг 2015 22:44

anihilator написа:Виали на заплатка си сигорен съм вече :!:

Българския до 5-ти клас ли го учихме, младеж? Ника ти е грешен, поста ти е грешен... Стегни се!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 авг 2015 22:47

гражданин от село написа:
fcb_bg написа:Та какво общо имал с темата Путин не разбрах? Или само защото Виали е казал нещото за което се надяваме да отмине без големи последствия, значи Пу е виноват?

За това им се плаща, за това пишат.Интересното е, че всички пишат все едно под индиго - един и същи стил, едни и същи лафове изрази и "смешки".Винаги обвиняват другите в собствените си прегрешения и престъпления, абе червената книжка на Мао е заменена с книжката на сорос.Същият фанатизъм и кухи тикви.Но са прихванали и от новите ИДИЛологии.

Точно в спортен форум не вярвам да се плаща за пропаганда. Виж, това не важи за други медии. Народа им вика вървежни. Добри пари вземат за правилна полит-линия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 авг 2015 22:55

Irish stout написа:Като гледам кой бие тъпана, по-вероятно това е проект на москва срещу Европа.

А руснаците предприемат поредната пропаганда с пари, медии и лъжи.

В исторически план, Русия е най-големият враг на България и винаги се е стремяла да заличи България. За руснаците български неутралитет означава враждебна към русия позиция. Мнения като горното са част от хибридната война и трябва да се трият.

Ти си абсолютен олигофрен!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 авг 2015 23:22

fcb_bg написа:
anihilator написа:Виали на заплатка си сигорен съм вече :!:

Българския до 5-ти клас ли го учихме, младеж? Ника ти е грешен, поста ти е грешен... Стегни се!

Ника ми не е на Български ;) и да знам , че липсва една буква и да няма да го поправя у - то в поста ми съм го сгрешил да случва се и какво от това ? Ако желаеш да коментираш това което съм написал давай , а с простотии от сорта кой до кой клас бил учил не ми излизай не сме тук да си следим граматиката и правописа .

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 23 авг 2015 23:23

Страхотна тема си пуснал виали , която показва кой създаде този имигрантски проблем!
Разбира се , че САЩ са в основата на това зло!
Със започването на агресивното нападение над суверенни държави като Ирак, Афганистан, Либия, Египет и Сирия САЩ създадоха този имигрантски проблем!
Да си ги прибират имигрантите или в САЩ , които им разрушиха държавите, или да ги връщат откъдето са дошли!
НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА!
Но подлогите на САЩ- ЕС изпълняват мръсната поръчка на САЩ да им се осигурят помощи и готови пари от банкоматите на нелегалните имигранти!
Аз прогнозирам , че всички държави от Еврогейския Съюз ще сме потърпевши от този проблем, включително и България и животът до10-15 години ще бъде ад в Западна Европа и Балканите!
И за всички тези злини виновникът е САЩ!
САЩ не трябва да имат повече влияние в Европа , ако иска Европа да се спаси!
България няма място в антибългарските структури на НАТО и ЕС!
Бъдещето на България е в съюз с братска Русия!
Иначе съществуването ни като нация е сериозно застрашено!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 авг 2015 23:24

fcb_bg написа:
гражданин от село написа:
fcb_bg написа:Та какво общо имал с темата Путин не разбрах? Или само защото Виали е казал нещото за което се надяваме да отмине без големи последствия, значи Пу е виноват?

За това им се плаща, за това пишат.Интересното е, че всички пишат все едно под индиго - един и същи стил, едни и същи лафове изрази и "смешки".Винаги обвиняват другите в собствените си прегрешения и престъпления, абе червената книжка на Мао е заменена с книжката на сорос.Същият фанатизъм и кухи тикви.Но са прихванали и от новите ИДИЛологии.

Точно в спортен форум не вярвам да се плаща за пропаганда. Виж, това не важи за други медии. Народа им вика вървежни. Добри пари вземат за правилна полит-линия.

Това е посещавана медия /демек голяма / .Колкото повече толкова по добре /туй в във 2ри калс съм го учил / да та таковам в професора.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 авг 2015 23:28

aleksandrov77 написа:Страхотна тема си пуснал виали , която показва кой създаде този имигрантски проблем!
Разбира се , че САЩ са в основата на това зло!
Със започването на агресивното нападение над суверенни държави като Ирак, Афганистан, Либия, Египет и Сирия САЩ създадоха този имигрантски проблем!
Да си ги прибират имигрантите или в САЩ , които им разрушиха държавите, или да ги връщат откъдето са дошли!
НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА!
Но подлогите на САЩ- ЕС изпълняват мръсната поръчка на САЩ да им се осигурят помощи и готови пари от банкоматите на нелегалните имигранти!
Аз прогнозирам , че всички държави от Еврогейския Съюз ще сме потърпевши от този проблем, включително и България и животът до10-15 години ще бъде ад в Западна Европа и Балканите!
И за всички тези злини виновникът е САЩ!
САЩ не трябва да имат повече влияние в Европа , ако иска Европа да се спаси!
България няма място в антибългарските структури на НАТО и ЕС!
Бъдещето на България е в съюз с братска Русия!
Иначе съществуването ни като нация е сериозно застрашено!

Теб ще те съдят някой ден сигурен съм :!: Не може да предаваш родината си и да не понесеш последствия .Ако си Руснак пък 10 години ти стигат и депортация после :!:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 23 авг 2015 23:53

anihilator написа:Теб ще те съдят някой ден сигурен съм :!: Не може да предаваш родината си и да не понесеш последствия .Ако си Руснак пък 10 години ти стигат и депортация после :!:

И с какво предавам Родината си?
Че искам да спася България от погубване?
Днес България е под ново робство - този път западно!
Осъзнавам , че само с помощ от Русия, България може да се освободи от колониалното робство на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!
Виждам , че за 25 години колониално робство Българското население е намаляло с 3 000 000 българи от България, а циганското, турското и имигрантите от Африка и Азия се увеличават!
Под дикатата на ЕС се дават всякакви привилегии на циганите и небългарите!
Истинската заплаха за България са САЩ и техните марионетки от ЕС! Братска Русия НЕ е заплаха за България - напротив , ако се съюзим с Русия може да ни бъде добър приятел , съюзник и закрила за България!
САЩ, Израел и техните подлоги от ЕС са колонизатори на България налагайки античовешката и антихуманна система НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Докато сме в сатанинските антибългари организации НАТО и ЕС няма и не може да има разрешение на циганския проблем! Напротив той ще се задълбочава!
За да се спаси България съм за незабавно напускане на ЕС и НАТО и влизане в ЕАС при братска Русия!
Национални предатели сте вие, които защитавате колонизаторите на България - САЩ и техните подлоги от ЕС и носите по улиците фланелки на хамериканците!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 23 авг 2015 23:53

САЩ И ЕС ще разкажат играта на света,очаквам скоро остро изказване от МОСКВА,,,,пак до 15 години сащ и ес ще се разпаднат благодарение на вноса на талибаните,най лошото е че те(сащ и ес) искат БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА,дано да оцелеем
и все пак по добре РУСИЯ отколкото сащ и ес
лично мнение,не ангажирам никой

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 24 авг 2015 00:22

И уличните кучета знаят, че злият демон се крие в дупката си във Фашингтон!
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “Свободна зона”