МВР плаща 25 хил. лева за побой

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: МВР плаща 25 хил. лева за побой

Мнениеот iliev72 » 16 авг 2015 14:57

Няма нищо такова иначе щеше да го има на сайта на ВКС. Ако имаше авторчето щеше да сложи линк , но няма такъв.Освен това си е чиста автореклама на адвокат Хаджигенов.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 16 авг 2015 15:01

Messi_fan написа:
kremi82 написа:Имала е късмет, че без документи се е дървила на полицаите в Надежда, а не в Америката, че тук са я оритали, а там направо стрелят на месо.

Има известна логика в това, което казваш. Но случая тук е по-скоро, че полицая има късмет, за дето са го осъдили тук, а не в "Америката". Защото, ако това се бе случило в САЩ, съда нямаше да сложи някаква смешна глоба, а поне едно 10-15 години затвор. А там, като научат, че новият обитател е ченге.... изнасилването е най-малкият му проблем. :lol: :lol:

Личи си ,че си"юрист".В САЩ ,както и в България осъдените полицаи се настаняват отделно от другите затворници.Кажи кога и къде си завършил"Право",че ми стана интересно.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 16 авг 2015 15:13

mirodes написа:
Messi_fan написа:
kremi82 написа:Имала е късмет, че без документи се е дървила на полицаите в Надежда, а не в Америката, че тук са я оритали, а там направо стрелят на месо.

Има известна логика в това, което казваш. Но случая тук е по-скоро, че полицая има късмет, за дето са го осъдили тук, а не в "Америката". Защото, ако това се бе случило в САЩ, съда нямаше да сложи някаква смешна глоба, а поне едно 10-15 години затвор. А там, като научат, че новият обитател е ченге.... изнасилването е най-малкият му проблем. :lol: :lol:

Личи си ,че си"юрист".В САЩ ,както и в България осъдените полицаи се настаняват отделно от другите затворници.Кажи кога и къде си завършил"Право",че ми стана интересно.

Ми сигурно там, където и въпросния адвокат, в НБУ...където незавършили няма.

Изображение

Изображение
Последна промяна от Yoda_ на 16 авг 2015 15:14, променено общо 1 път.
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 16 авг 2015 15:14

Такива адвокати като този щото со много грамотни,затова и после подзащитните им получават високи присъди.Карат подсъдимите да не признават вина,дори при ясни доказателства и после като им натряскат високите присъди почват да обвиняват кого ли не.
Самата статия е толкова неграмотно написана,че нищо не може да се разбере.Първо пише,че Административният съд е отменил заповедта за задържане на някаква жена,а после,че МВР било осъдено да плати обезщетение на някакъв мъж.Обезщетение се присъжда по Закона за отговорността на държавата за вреди ,причинени на граждани и сеп
присъжда от граждански съд,а не от Административен.Преплетени са два отделни случая и честно казано не се разбира какво точно се е случило.Те и репортерите са толкова грамотни юридически като автора на темата.
Последна промяна от mirodes на 16 авг 2015 17:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 авг 2015 15:51

Същата статия може да я видиш в блога на "адвокат" Хаджигенов.Поне за мен Меси_Фен и адвоката са едно и също лице което си прави самореклама.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 авг 2015 16:20

Да имала е късмет, че комунизмът го няма и полицаите не са милиционери :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 авг 2015 16:34

Messi_fan написа:
angelco77 написа:Нищо все още не е платено, казва адвокат Хаджигенов и обяснява, че никой не може да накара държавата да го направи, но все пак е обнадежден, че парите ще бъдат преведени.

Именно. Нищо още не е платено, но е редно да се плати. Когато си признат за виновен, трябва да си понесеш последствията. Тука по-скоро сам си вкара автогол, вместо да направиш някакво опитченце за блъф. Ама май не се усети.

Какъв си ми смешник само :!: :lol: :mrgreen: Нито съм си вкарал автогол,нито съм блъфирал.Просто ти цитирах какво е написал в блога си ''прочутия адвокат''! :!:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 авг 2015 17:15

Поредната тема от серията "Тъпи" на един от най-големите провокатори във форума, който с глупостите си се опитва да изкарва на хората банове. Явно е с протекции сред модераторите, няма друго обяснение защо още му се позволява да си развява коня.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 16 авг 2015 18:47

И мен са ме проверявали късно вечер в метрото, че даже бях пил и нямах лична карта. Полицая ме помоли за ЕГН да ме провери по телефона и това беше. Държеше се любезно, въпреки, че разбрах какво иска от мен след като ме пита няколко пъти... Не можем да знаем какво се е случило в случая. Хората са склонни да мразят полицаите и да хвърлят вината на тях, но дали е така?

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 16 авг 2015 19:22

Messi_fan написа:
angelco77 написа:Нищо все още не е платено, казва адвокат Хаджигенов и обяснява, че никой не може да накара държавата да го направи, но все пак е обнадежден, че парите ще бъдат преведени.

Именно. Нищо още не е платено, но е редно да се плати. Когато си признат за виновен, трябва да си понесеш последствията. Тука по-скоро сам си вкара автогол, вместо да направиш някакво опитченце за блъф. Ама май не се усети. 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мъкаааааа. Това, че имаш влязла в сила присъда не означава, че ще влезеш в затвора. Това, че са ти наложили глоба не означава, че ще я платиш. Това, че има жени не означава, че ще ги е*беш.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Върни се в “Свободна зона”