Планът Маршал за Съединените щати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Планът Маршал за Съединените щати

Мнениеот gzagorov » 05 авг 2015 13:22

Като сте тръгнали да го мерите на големите държави, да кажа и аз едно мнение. Хората по света не ползват Йотафон (с американската му операционна система), а ползват вече масово китайски и корейски телефони. Не карат руски коли, а карат доста японски, пак корейски, както и западно-европейски такива. Подобно е положението и с компютрите. Забележете, че дори не споменавам американските продукти. "Йотафон","Рубин" и "Лада Гранта" може да са хубави, но като се цитират неподходяща тема е редно да се даде сметка и за реалностите и предпочитанията на света. Но темата май беше за друго...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 05 авг 2015 13:23

balgarinrusofil написа:
demy27 написа:
balgarinrusofil написа:
Имам Лада , Йотафон, имам нов модел ЛЕД телевизор Рубин! Факт!

На мен ми се струва много странно някой да кара кола/лада/ за 500 лв.,а да говори по телефон за 1 500 лв.
Интересно ми е това чудо на Руският напредък - телефона, с каква операционна система е?
Понеже собственика няма да отговори, дано другите потребители знаят.

Не се притеснявам въобще да отговоря на този елементарен въпрос!
Операционната му система е android v4.4.2!

Толкова ли няма някоя читава руска операционна система, че си отишъл на робота? Ти как се кръщаваш русофил, пък ползваш хамерикански продукти? Не те ли е страх, че ще те следят и ще те облъчват с пропаганда?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 05 авг 2015 13:24

balgarinrusofil написа:
Madonna написа:
balgarinrusofil написа:

След още 10 години Русия ще бъде икономическа сила №1!
Точно това ви плаши вас хамериканофилите и русофобите !

:lol: след 10 години БВП на САЩ ще е над 27 трилиона,на Китай малко по-малко,а на Русия около 2 или 3 трилиона :lol: повярвай ми хамериканофилите не се страхуват от икономическата мощ на Русия :lol: Това ,че Русия имала най-силната армия ,а Китай са най-голямата икономика,мога само да се изсмея.
А другите държави само могат да си мечтаят за инфраструктурата на САЩ 8-)

Може, ама забравил си да споменеш 27 трилиона не БВП, а външен дълг!8-)
Защото в момента външния дълг на САЩ е 19 трилиона!Факт!8-)
А Русия и Китай от 15 години са в постоянен икономически растеж! Факт!8-)
Изостанал/а си във времето! 8-)

Ба тоя разтеж :mrgreen: както е казал българин клин, клин избива - накрая Русия ще вземе да фалира от тоя разтеж :mrgreen: Едно нещо не мога да ти отрека, много те бива да разсмиваш :lol: :)

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 05 авг 2015 13:27

HardWork написа:
balgarinrusofil написа:
Madonna написа:
balgarinrusofil написа:

:lol: след 10 години БВП на САЩ ще е над 27 трилиона,на Китай малко по-малко,а на Русия около 2 или 3 трилиона :lol: повярвай ми хамериканофилите не се страхуват от икономическата мощ на Русия :lol: Това ,че Русия имала най-силната армия ,а Китай са най-голямата икономика,мога само да се изсмея.

Може, ама забравил си да споменеш 27 трилиона не БВП, а външен дълг!8-)
Изостанал/а си във времето! 8-)

Ба тоя разтеж :mrgreen: както е казал българин клин, клин избива - накрая Русия ще вземе да фалира от тоя разтеж :mrgreen: Едно нещо не мога да ти отрека, много те бива да разсмиваш :lol: :)

В момента САЩ имат 19 трилиона дълг , а Русия 500 милиарда! Не знам кой ще фалира по-скоро! 8-)
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 05 авг 2015 13:31

fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:
demy27 написа:
balgarinrusofil написа:

На мен ми се струва много странно някой да кара кола/лада/ за 500 лв.,а да говори по телефон за 1 500 лв.
Интересно ми е това чудо на Руският напредък - телефона, с каква операционна система е?

Нова Лада не струва 5 стотака, елфиньо...
ама темата е за друга държава.

Прав си, не струва и 5 стотинки.
А след като другата държава е закъсала толкова от към инфраструктура, да взима пример от великата Русия - там няма пътища, нямат такива проблеми.
Освен това преди месец когато Гърците закъсаха, Русия веднага изрази готовност да налива милиарди и да ги спасява. Някой съмнява ли се, че богатият, щастлив руски народ ще остави други човешки същества да тънат в мизерия като американците.

За теб може би. Щом се прави и продава значи има далавера. Те и Дачиите са тотални дървета, ама пазар има, нали?

Естествено. Лада и Дачия са собственост на концерна Рено и те използват основните си марки да развиват новите технологии, а в бюджетните автомобили монтират остаряла техника. Далаверата е за французите и японците.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 05 авг 2015 13:33

balgarinrusofil написа:
HardWork написа:
balgarinrusofil написа:
Madonna написа:
balgarinrusofil написа:

:lol: след 10 години БВП на САЩ ще е над 27 трилиона,на Китай малко по-малко,а на Русия около 2 или 3 трилиона :lol: повярвай ми хамериканофилите не се страхуват от икономическата мощ на Русия Това ,че Русия имала най-силната армия ,а Китай са най-голямата икономика,мога само да се изсмея.

Може, ама забравил си да споменеш 27 трилиона не БВП, а външен дълг
Изостанал/а си във времето!

Ба тоя разтеж :mrgreen: както е казал българин клин, клин избива - накрая Русия ще вземе да фалира от тоя разтеж :mrgreen: Едно нещо не мога да ти отрека, много те бива да разсмиваш :)

В момента САЩ имат 19 трилиона дълг , а Русия 500 милиарда! Не знам кой ще фалира по скоро! 8-)

Представяш ли си, и въпрекит това САЩ са супер богати а Русия са пред фалит :mrgreen: тоя дълг да не те притеснява, той е умишлено направен и ще расте още, за да не бъде платен на края ;) топлата връзка Китай - САЩ ще се окаже доста по силна, но по нататък...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 05 авг 2015 13:34

demy27 написа:
fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:
demy27 написа:
balgarinrusofil написа:

Нова Лада не струва 5 стотака, елфиньо...
ама темата е за друга държава.

Прав си, не струва и 5 стотинки.
А след като другата държава е закъсала толкова от към инфраструктура, да взима пример от великата Русия - там няма пътища, нямат такива проблеми.
Освен това преди месец когато Гърците закъсаха, Русия веднага изрази готовност да налива милиарди и да ги спасява. Някой съмнява ли се, че богатият, щастлив руски народ ще остави други човешки същества да тънат в мизерия като американците.

За теб може би. Щом се прави и продава значи има далавера. Те и Дачиите са тотални дървета, ама пазар има, нали?

Естествено. Лада и Дачия са собственост на концерна Рено и те използват основните си марки да развиват новите технологии, а в бюджетните автомобили монтират остаряла техника. Далаверата е за французите и японците.

Е са що им каза :evil: Са ще кажат, че са ниско качествени защото са европейски :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 05 авг 2015 13:35

balgarinrusofil написа:В момента САЩ имат 19 трилиона дълг , а Русия 500 милиарда! Не знам кой ще фалира по-скоро! 8-)

Една банка ако има двама длъжници - един милионер дължи 10 000 лева и един циганин дължи 500 лв., банката за кой дълг ще е по притеснена?
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 05 авг 2015 13:36

demy27 написа:
balgarinrusofil написа:

Е това е напредък от смърфиети станахте елфи ама то годината си сменихте карай това е друга тема :lol:

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 05 авг 2015 13:38

Абе трябва и един Маршал план за Русия да направим,там хората се избиват правейки си СЕЛФИТА по трагичната им инфраструктура,трагедия след трагедия по лошите им пътища,не случайно колите им имат тези камерки ,че трябва да се изясняват не спиращите трагедии по пътищата......вчера пак трагедия в Хабаровск...дано БРИКС им даде парички за една магистрала,че са зле нещата.

Върни се в “Свободна зона”