Простотията българска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivailo1403
Контакти:

Re: Простотията българска

Мнениеот ivailo1403 » 04 авг 2015 10:12

Нищо кой-знае какво не е станало, стреснаха ги малко ... Дано евреите са си извадили поука, и отсега нататък да не играят така дивашки, особено в контролна среща.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2015 10:24

BRF написа:
TristaNNN написа:Добави все пак, че същите тези варвари за по малко от месец също така метнаха една бомбичка на пистата, в резултат на което един журналист, отразяващ изявите на трупата им, е ранен. :!:
Абе, къде е моралиста-сребролюбец от село Плоски да изкоментира бомбичката и варварското нахлуване на терена? Той нали след случката със снежната топка, миличкият, се бореше за морал по родните трибуни и го раздаваше Майка Тереза? :roll:

В Египет е,ама явно мноооооооооого надълбоко ти е бръкнал :lol:

На мен никой и никъде не може да ми бръкне, освен някоя кака в гащите, виж при теб вече не знам как стоят нещата. ;)
Чакам спецът да прокоментира варварските изяви и бомбичката, в противен случай отново ще затвърди имиджа си на ревльовец и лицемер.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 авг 2015 10:27

orlando7 написа:Преди време гледах по телевизията как някакви неиндетифицирани елементи с качулки съблякоха един треньор! Щото много си обичали клуба и били длъжни да раздават възмездие! Целият свят го видя и какво мислите се случи с тия терористи? Едно голямо нищо! Сега гледам как публиката на другия набеден тоталитарен гранд гони из целия стадион еврейски футболисти да ги линчува,щото играели много грубо!!! Пак целия свят гледа и се чуди! И пак едно голямо нищо! Не става така другари сини и червени комуняги! Мислихте се за вечни,ама се разбра, че не сте! Време е да седнете на задните си части и да се примирите със съдбата.Футбола не е само за вас, а е за всички!

Добре бе човек - хем си изписал, че си от простотията българска, хем пак си изръсил голяма простотия...Защо???
Сетих се - щото си смачкан от съвремието българин от провинцията и като така, си съвсем смачкан! - съболезнования...
Та да ти кажа - когато феновете се грижат за отборите си, това е добре. Особено като трябва да се подгонят, че и изгонят такива груби селски говеда, като това футболно недоразумение, Ашдод!!! - апропо, надявах се съдията да прекрати мача, още първото полувреме, или пък, направо Ицко да извади отбора от терена! Уви...остави ни да гледаме простотиите на ония селяндури от Израел....
Но когато един човек, заедно със заобикалящата го власт, се грижи за един отбор,в противовес на цялата държава и нейното футболно първенство, то това е истински комунизъм от "онова време"!!!
Та след като си и комунист, повече не се изказвай тук!!! - ние, в София, робска психика нямаме и не случайно бяхме авангарда на промените, след 1989 г.!!! - за разлика от вас, провинциалистите, които се насвивахте и се чудехете, какво става, та веднага върнахте на власт БКП, още на първите избори, през 1990 г. Ей това е истинската простотия, другарю провинциален комунист!!!
Та най-добре, като не разбираш, какво е простотия, просто не се изказвай...просто ще ти бъде посочено, колко си смачкано провинциално прост...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 04 авг 2015 10:48

Гледаите вни м ател н о репортажа и ще видите един нагъл и тъп Бра н еков,който започна първи да удря един еврейски футболист след това наистина гру б о нарушение ,а след това някои негови колеги футболисти се опитаха да попречат на феновете да се саморазправятс чуждите футболисти.този същия Бранеков пречеше на колегите си да спират фе н овете.
Гледаите в н имателно този нали сте виждали как влиза в краката на противниковите футболисти ако не сте виждали аз щешеще ви кажа ,да ж е по грубо от този евреиски дървар.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 авг 2015 10:51

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:Добави все пак, че същите тези варвари за по малко от месец също така метнаха една бомбичка на пистата, в резултат на което един журналист, отразяващ изявите на трупата им, е ранен. :!:
Абе, къде е моралиста-сребролюбец от село Плоски да изкоментира бомбичката и варварското нахлуване на терена? Той нали след случката със снежната топка, миличкият, се бореше за морал по родните трибуни и го раздаваше Майка Тереза? :roll:

В Египет е,ама явно мноооооооооого надълбоко ти е бръкнал :lol:

На мен никой и никъде не може да ми бръкне, освен някоя кака в гащите, виж при теб вече не знам как стоят нещата. ;)
Чакам спецът да прокоментира варварските изяви и бомбичката, в противен случай отново ще затвърди имиджа си на ревльовец и лицемер.

И що трябва да се изказва?Питай го ако ти е толкова любопитно!На мене не ми дреме той какво мисли по въпроса!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 авг 2015 10:53

Авторът на темата е тотален идиот. Какво значи българска простотия бе? Да се гаврят и да те провокират и ти да не претприемеш нищо ли? Това ли трябваше да е реакцията? Гордея се с агитката на ЦСКА, това е достойна постъпка. И децата на тия футболисчета от Израел ще знаят, че с българският ЦСКА шега не бива ;)
По неадекватна реакция от липсата на реакция, няма!

Браво, че има все още будни българи, а не мишоци, които ги страх да не се изложат пред Европа :!:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 авг 2015 10:56

Предлагам ключ на темата, тъй като е пусната от явно...прост човек, със смачкано самочувствие, което е ужасно вредно за България!!! - и без това ни останаха много малко неща с които да се гордеем...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

a4o_ba4o
Контакти:

Мнениеот a4o_ba4o » 04 авг 2015 11:03

Кириле това да нахлуваш на терена и да гониш да пребиеш чужди футболисти за теб е повод за гордост - "- и без това ни останаха много малко неща с които да се гордеем...". Като искахте да прекратите мача нахлуйте и извадете собствените си футболисти. Па нека онези се ритат сами. Ама да ги гоните така ставате за смях. Поне да ги бяхте набили като сте почнали.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 авг 2015 11:08

veselinsk написа:
miro_rz написа:Абе , че тези дървари заслужават бой спор няма , но това не е начина .

абсолютно си прав, начина за оправяне с тези е измислен още преди 70 години!

"По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото германците да ти го пуснат." (еврейска поговорка)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 авг 2015 11:11

a4o_ba4o написа:Кириле това да нахлуваш на терена и да гониш да пребиеш чужди футболисти за теб е повод за гордост - "- и без това ни останаха много малко неща с които да се гордеем...". Като искахте да прекратите мача нахлуйте и извадете собствените си футболисти. Па нека онези се ритат сами. Ама да ги гоните така ставате за смях. Поне да ги бяхте набили като сте почнали.

ачо, съжалявам ама и на теб ти куца конструктивното мислене - търсиш да се заядеш?...
Та, първо - на съдията е работа да прекрати мача!!! - трябваше да го направи още първото полувреме, след като се видя че тия са дошли да се ръгат, а не да играят футбол!
Второ - Ицко трябваше да извади отбора от терена, пак още първото полувреме, след като съдията не прекратява мача!!!
Да искаш още нещо да свършат феновете, вместо длъжностните лица?.... - ами ето, свършиха я работата, нали? - за съжаление, твърде късно! Аз очаквах, много по-рано такава реакция от публиката...може би, още първото полувреме?
Примерно, ако мача се играеше в Англия...Испания, вярвай ми че реакцията на публиката щеше да е овреме!!!
Та ха сега радвай се, че и ние имаме публика като в "белите страни", а не пак да се мачкаш сам, себе си...
И пак предупреждавам, всички отбори от "В" група, които не смятат да ритат топката, а играчите, че...бе лошо им се пише!

Върни се в “Свободна зона”