Спасението от жегата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Спасението от жегата

Мнениеот barca4ever » 29 юли 2015 16:43

През лятото, морето е с предимство, както е написал един колега преди мен, на морето стават едни от най-яките спомени. Тази година вече ходих на Приморско, вечер по крайбрежната алея е супер разходката единственото, което се чува е звука на вълните и тука там някоя чайка или гларус.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юли 2015 09:06

На морето признавам за много яко градината и двореца в Балчик 8-) Уникално място :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 30 юли 2015 10:29

boabbb написа:На морето признавам за много яко градината и двореца в Балчик 8-) Уникално място :!:

Изградено от румънският окупатор, избил хиляди българи и пратил десетки хиляди на смърт в концлагери в Молдова- факт.
И да - ходил.съм там
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юли 2015 11:43

South_Park написа:
boabbb написа:На морето признавам за много яко градината и двореца в Балчик 8-) Уникално място :!:

Изградено от румънският окупатор, избил хиляди българи и пратил десетки хиляди на смърт в концлагери в Молдова- факт.
И да - ходил.съм там

Извинявай, но ти за мен си ментално болен ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 30 юли 2015 11:50

boabbb написа:
South_Park написа:

И да - ходил.съм там

Извинявай, но ти за мен си ментално болен ;)

Кой си ти че ми се извиняваш - някаква анонимна писарушка.
Не си извинен, тъй като не те познавам лично и не се обиждам от анонимници.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Boom_Boom_Pow

Мнениеот Boom_Boom_Pow » 31 юли 2015 22:16

Почивките по планините са за старите хора, които си чакат последния сърдечен удар.
Младите хора нямат нужда от почивка, по-голяма от 2-3 дни. Нормалните. Ама като ви знам силите... 8-)
[center]И врагът ми знае, че съм прав! :-D[/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 31 юли 2015 22:40

Boom_Boom_Pow написа:Почивките по планините са за старите хора, които си чакат последния сърдечен удар.
Младите хора нямат нужда от почивка, по-голяма от 2-3 дни. Нормалните. Ама като ви знам силите... 8-)

Мне, по скоро който не ходи на планина рано или късно заприличва на това от аватара ти :lol: .

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2015 22:47

Колегата над мен го е казал прекрасно, нямам какво да допълня. :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 авг 2015 20:55

Синьо сърце написа:Изображение

Това е. България има разкошни планини. Курортните селища предлагат голямо разнообразие от места и пакети-луксозни хотели, семейни къщи, вили и хижи. След 1000-1200 метра надморска височина, температурите дори следобед трудно достигат 27-29 градуса, а вечер си е нужна връхна дреха. Далече от нагрятия бетон и асфалт, свежестта на горите и потоците дава съвсем друго усещане. Доколкото аз лично не съм страстен фен на морската почивка, ходенето на планина си е истината. 3-4 часа ходене на ден, после с чиста съвест може да се сяда на катък с орехи и още нещо, плюс ледена изворна вода. А който иска-да се пържи по пясъка и в градовете... :)
( на снимката е Мальовица, където бях миналата седмица)

Има ли още сняг над хижата или го стопи?
пп.Редовно ходя.Тази година ,заради детето отидох на море.
От третия "ръкав" на Халкидики (гр.Сивири) има уникален изглед към Олимп и Митикас.
Последна промяна от FLANKER на 01 авг 2015 21:00, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 авг 2015 20:56

fcb_bg написа:В Антарктида било хладновато съм чувал...

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”