fcb_bg написа:Възрастта не прощава на никого. Даже и на Мадона. Факт!
От критическата е!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Tzar_Kiro написа:fcb_bg написа:Възрастта не прощава на никого. Даже и на Мадона. Факт!
От критическата е!!!
fcb_bg написа:Tzar_Kiro написа:fcb_bg написа:Възрастта не прощава на никого. Даже и на Мадона. Факт!
От критическата е!!!
Искам да прехвърлят тука една травеститска натовска част за 5 месеца и да им дават свободно да се разхождат по градовете. Ще бъде много яко да ги види некой ветеран от войната.
ivan56 написа:fcb_bg написа:Възрастта не прощава на никого. Даже и на Мадона. Факт!
Тя Мадона може от възраста, ама Александров е младо момче за него няма оправдание
aleksandrov77 написа:
Хамериканците се наакаха от един руски самолет от кораба "Доналд Кук"!![]()
aleksandrov77 написа:ivan56 написа:fcb_bg написа:Възрастта не прощава на никого. Даже и на Мадона. Факт!
Тя Мадона може от възраста, ама Александров е младо момче за него няма оправдание
Млад , млад , колко да съм млад -38 годишен!![]()
Пък и аз съм чел доста книги и доста интернет статии , интернет за разлика от повечето млади хора го използвам с образователна цел!![]()
Аз умея да разсъждавам, за разлика от повечето хора на моята възраст и по-млади от мен, на които мозъкът им е промит от хамериканската пропаганда!
Madonna написа:aleksandrov77 написа:
Хамериканците се наакаха от един руски самолет от кораба "Доналд Кук"!![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zdAGW0MfHMI[/youtube]
наистина изглеждат "наакани" снимайки с айфона си или там с каквото снимат минаващият самолет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tzar_Kiro написа:Поздравявам те!!!Разсъждаваш прекалено трезво и реално за възрастта си!!!Аз започнах да разсъждавам по този начин едва като наближих петдесетата си годишнина!!!Явно наистина си много начетен и си изпреварил времето си и връстниците си!!!Сполай ти,младежо!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта