Искат наказание за интернет троловете. АНКЕТА.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с въвеждането на наказания за интернет троловете?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Искат наказание за интернет троловете. АНКЕТА.

Мнениеот fcb_bg » 12 май 2015 23:46

diplomat написа:
fcb_bg написа:
Antananarivo написа:
fcb_bg написа:Следваме твърдо братската американска политика, заделила милиони за тролене против Рашка в бюджета си.
Твърдо не!
Отделно, че това противоречи на устоите на демокрацията.

Демокрация...хм, при нас е в много изкривена/да не кажа извратена/ форма. ;)

Това е част от речника на коректното политизразяване.
Тя самата тема е абсурдна, след като разбрахме, че РФ и ГЕБ също са ползвали тролове. ;)

СЪЩО?!? :shock: Хванахме те в крачка, товариш Жириновски. :lol:

Да, също.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 май 2015 23:51

Те добре искат, ама да накажат първо инициаторите, създателите, журналистите и водещите на помията Евранет плюс, дето трови всеки ден националния ни радио ефир. По-големи тролове и боклуци от тях не съм срещал (такива са и повечето от гостите им), ама за съжаление не можеш да осъществиш никаква комуникация с тях. Можеш само с достойнство да ги изключиш, нещо което обаче много хора не го правят. :roll:
Последна промяна от doktora25 на 12 май 2015 23:59, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 май 2015 23:54

locke написа:Вие ли сте, другарю Александров :?

http://news.ibox.bg/comment/id_1611779553

Сега разбирам защо посещавате този форум ;)

Като толкова познаваш "тролските фабрики" би ли ме запознал с някои от организаторите им поне да взимам някой лев за писането си във форума, че да гледам повече мачове на Зенит на живо? :mrgreen:
Пък и аз знам само български и руски език , английския почти нищо не разбирам от него! :mrgreen:
За съжаление не ми плащат! Пиша според убежденията си! А колко хубаво би било хем да пиша според убежденията си , хем да ми плащат! :lol:
Колкото до Дойче Веле - тва е медия, която разпространява хамериканска и антируска пропаганда! ;)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: aleksandrov77

Мнениеот Странджата » 13 май 2015 00:28

Александров, всички знаем за твоите нагласи - тебе никой не те напада за това, че недолюбваш "хамериканците" до момента, докато не започнеш да сипеш твоите квалификации. Тях също ги знаем. Покажи малко креативност, дай доказателства, че познаваш добре един проблем от много страни и тази, която ти пасва на концепцията, има най-убедителлни доводи за правдивост. Стига с тези декларации на проруските ти убеждения и клишета за новия световен ред - пак ти казвам, известни са на всеки и натякването им само ти вреди.
И все пак се замисли дали в нашата история сме получили нещо даром от т.н. велики сили, без да забравяш - надявам се, че от тях Русия е най-близката географски. И почети малко как един малък народ може да запази достойнството си - като си избере някой брат или като си отстоява интересите между големите братя, които също се недолюбват.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 13 май 2015 00:35

Неее, искаме си кашо. :(

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 13 май 2015 09:02

По-интересното е ако хванат та накажат някакви "тролове" (ха-ха), кой ще накаже тези, които са ги "поръчали"?
Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 май 2015 09:30

Интересно е защо дискусията се извъртя само и единствено към троленето в полза на Русия. В този форум, а и в тази тема, има поне няколко трола работещи в полза на Хамерика и колониите й (вероятно и за собствения си джоб).
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 13 май 2015 09:53

Против. Може коментарите им да са глупави, цинични и безсмислени, но също така са и безвредни. 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Искат наказание за интернет троловете

Мнениеот Player » 13 май 2015 10:35

aleksandrov77 написа:
Player написа:Вие сте форумните шутове и с вас дискусия не може да се води, защото нямате необходимия ценз за това. Но пък за шутове на който им гледаш сейра сте идеални. Я кажи ладата върви ли още или е като на Путин, да не може да запали въобще :mrgreen:

По-скоро ти си форумния шут, защото като чуеш думата Русия и се обриваш и цялата ти нервна система се разклаща! :mrgreen:
Иначе Ладата върви добре , догодина- две живот и здраве като посъбера малко повече пари ще я продам и ще си купя нова Лада от по-новите модели примерно Лада Гранта много ми харесва!
Иначе Ладата винаги върви прекрасно и никога не ми е спирала и не ме е предавала на пътя! ;)

Освен че си трол и шут си и роб. Знаеш ли какво е истински роб? Ще ти кажа - такъв който си желае господаря и иска винаги да му е верен и не желае свобода и друг живот. Ти никога не можеш да си помислиш да бъдеш свободно същество. Мислиш ли че ладата е най-доброто за парите които имаш? Има десетки автомобили които са по-добри, но ти не ги щеш, не защото за теб няма да е по-добре, а защото не са руски. Не е важно в единствения ти живот да гледаш всичко да ти е по-добро, по-изгодно, по-уютно а да е на господаря ти руснака. Ти избор не искаш. Ти искаш руско ако ще да ти трови живота и ще до хвалиш. Ето това е роб и има заслужено хора които си заслужават жалката нещастна съдба. Не че ти вярвам, че имаш лада ама щом с това парадираш така да бъде. На вас руснаците не може да се има вяра на нито дума. Иначе аз съм българин и си обичам страната и не виждам нищо лошо в това да я защитавам, от вредни паразити като вас руски тролове. В България се намираме и съм обиждан от шепа идиоти, че не се кланям на чуждо и защитавам България. Абсурд, но факт. Всички хора в този форум с изключение на вас, ви съжаляват или ви знаят че сте безнадежден случай и затова не се занимават с вас. И на мен са ми казвали, че няма смисъл да се занимавам с вас, обаче аз не съм човек който ще вижда нещо нередно и ще подмине и ще си мълчи. Все някой трябва да свърши черната работа и ще го правя с удоволствие. От мене No Mercy!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2015 10:48

fcb_bg написа:Следваме твърдо братската американска политика, заделила милиони за тролене против Рашка в бюджета си.

Репортери от германската телевизия АРД извадиха камерите си край прочутата „Фабрика за тролове" в Петербург, за да разберат кой работи там и по чия поръчка, но никой не пожела да разговаря с тях. В крайна сметка колегите откриха Марат - бивш „трол", напуснал „фабриката" поради голямото си омерзение. Марат разказва вече познати факти: работел без официален трудов договор, получавал 600-те евро месечно на ръка, потял се над клавиатурата по 12 часа на ден, после един ден почивал. А за атмосферата на работното си място обяснява: „Цареше пълно мълчание. Работата ни беше толкова много, че нямаше никакво време да се разхождаш нагоре-надолу. За да си изкараш нормата, трябваше доста да поблъскаш".

Тя "Америка" е ясна, ама Русия колко са заделили за тролене ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”