aleksandrov77 написа:Player написа:Вие сте форумните шутове и с вас дискусия не може да се води, защото нямате необходимия ценз за това. Но пък за шутове на който им гледаш сейра сте идеални. Я кажи ладата върви ли още или е като на Путин, да не може да запали въобще

По-скоро ти си форумния шут, защото като чуеш думата Русия и се обриваш и цялата ти нервна система се разклаща!
Иначе Ладата върви добре , догодина- две живот и здраве като посъбера малко повече пари ще я продам и ще си купя нова Лада от по-новите модели примерно Лада Гранта много ми харесва!
Иначе Ладата винаги върви прекрасно и никога не ми е спирала и не ме е предавала на пътя!
Освен че си трол и шут си и роб. Знаеш ли какво е истински роб? Ще ти кажа - такъв който си желае господаря и иска винаги да му е верен и не желае свобода и друг живот. Ти никога не можеш да си помислиш да бъдеш свободно същество. Мислиш ли че ладата е най-доброто за парите които имаш? Има десетки автомобили които са по-добри, но ти не ги щеш, не защото за теб няма да е по-добре, а защото не са руски. Не е важно в единствения ти живот да гледаш всичко да ти е по-добро, по-изгодно, по-уютно а да е на господаря ти руснака. Ти избор не искаш. Ти искаш руско ако ще да ти трови живота и ще до хвалиш. Ето това е роб и има заслужено хора които си заслужават жалката нещастна съдба. Не че ти вярвам, че имаш лада ама щом с това парадираш така да бъде. На вас руснаците не може да се има вяра на нито дума. Иначе аз съм българин и си обичам страната и не виждам нищо лошо в това да я защитавам, от вредни паразити като вас руски тролове. В България се намираме и съм обиждан от шепа идиоти, че не се кланям на чуждо и защитавам България. Абсурд, но факт. Всички хора в този форум с изключение на вас, ви съжаляват или ви знаят че сте безнадежден случай и затова не се занимават с вас. И на мен са ми казвали, че няма смисъл да се занимавам с вас, обаче аз не съм човек който ще вижда нещо нередно и ще подмине и ще си мълчи. Все някой трябва да свърши черната работа и ще го правя с удоволствие. От мене No Mercy!