90 години от комунистическия атентат в черквата “Св. Неделя”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: 90 години от комунистическия атентат в черквата “Св. Нед

Мнениеот balef » 16 апр 2015 17:52

Комунист = терорист !

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 18:05

Комунистически отрепки, ако ви набарам ще ви изкъртя кости. Оня нещастник тръгнал в темата да пише за нещо съвсем различно. Сульо, мантрата с Ран-ът отдавна се изтърка. Ако Ран-ът беше приложен щяхме да сме като любимите на СТАНКО Хонг Конг и Сингапур, но комунистическите отрепки като теб са го отсвирили, защото нямаше да могат да окрадат парите. Как няма да избягат хората, когато 40 години са ги държали насила в една изостанала държава на чобани? Тъпанар. Пожелавам ти да умреш горейки. България е изостанала държава следствие на БКП. Благодарение на ценностната система и образование изградено по него време. 40 социализъм и не можем да отлепим. 500 години чуждо управление и за 25 години в елита на Европа. Добре, че тогава не е имало родоотстъппници (комунисти) в упавлението, че сега щяхме да сме по-зле и от Сомалия.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 апр 2015 18:11

Агент Буда ни управлява в момента. 8-)
Къде са протестиращите анти-комунисти от деформаторския блок ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 апр 2015 18:12

TheKoi4i написа: Виали, успя и тая тема да опорочиш мастио долна. Можеше едно мир на праха им да напишеш, ама платената ти особа не се въздържа. В тоя дух без капка свян ти казвам следното: Да ти еба путката майчина!

На мен не ми е жал за някакви големци. И днес да гръмне бомба в Народното събрание няма да ми е жал.
Няма да кажа: "Мир на праха им !"
Мен ме боли за обикновения български народ. Жалко за обикновените хора загинали в църквата без вина.
На политическия елит в България винаги е имало защо да му изпълниш смъртната присъда. И преди, и сега !
Ако познавате по-добре истинската българска история ще разберете защо ...

И ти поздрави майка си от мен ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Финголфин
Контакти:

Мнениеот Финголфин » 16 апр 2015 18:13

Преди време четох някакво интервю с ветеран от ВСВ. Той разказваше как комунисти са поставяли бомби в самолети на българските летци... И след войната, същите тези атентатори, заемат пикантни постове в администрацията. Да организираш атентат срещу собствения си народ - това е отвратително!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 апр 2015 18:17

Всичките ст много наежени, ама иначе хич ви нЕма батко, големите анти-комунисти, ама съм сигурен че 90% от вас са гласували за някой от управляващите партии в момента.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 апр 2015 18:19

viali69 написа:
TheKoi4i написа: Виали, успя и тая тема да опорочиш мастио долна. Можеше едно мир на праха им да напишеш, ама платената ти особа не се въздържа. В тоя дух без капка свян ти казвам следното: Да ти еба путката майчина!

На мен не ми е жал за някакви големци. И днес да гръмне бомба в Народното събрание няма да ми е жал.
Няма да кажа: "Мир на праха им !"
Мен ме боли за обикновения български народ. Жалко за обикновените хора загинали в църквата без вина.
На политическия елит в България винаги е имало защо да му изпълниш смъртната присъда. И преди, и сега !
Ако познавате по-добре истинската българска история ще разберете защо ...

И ти поздрави майка си от мен ! :mrgreen:

Радваш смъртни присъди на поразия. Ама първо трябва един снайпер за този на подписа ти. Ще стане много добре.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 апр 2015 18:20

Финголфин написа:Преди време четох някакво интервю с ветеран от ВСВ. Той разказваше как комунисти са поставяли бомби в самолети на българските летци... И след войната, същите тези атентатори, заемат пикантни постове в администрацията. Да организираш атентат срещу собствения си народ - това е отвратително!

По времето на социализма такива ветерани разказваха как фашистите са избивали невинни жени и деца. Как са рязали партизански глави и са ги разнасяли на показ из селата. Как са разстрелвали всеки български военен симпатизиращ на идеите на комунизма и Коминтерна ...
Тези ветерани обикаляха училищата и правеха срещи с учениците ...
Промиваха ни мозъците.
С две думи пропагандата винаги е вървяла в посоката удобна на управляващите и силните на деня ...
Така беше преди. Така е и сега.
Истината винаги е някъде по средата .... ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 апр 2015 18:30

БКП става БКП под влияние на съветските болшевики. Септемврийското въстание, атентатът в "Света Неделя", по-нататъшната антидържавна дейност е дело на хора, обучени в СССР.
Добре, че не се е стигнало до гражданска война, каквато идеолозите на тази работа направиха да речем в Русия след революцията и по-късно в Испания.
Мир на праха на жертвите и пази, Боже!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 апр 2015 18:48

Балкански Орел написа:А защо бсп съществува ?

Много уместен въпрос. Защото има достатъчно много тъпи българи които да гласуват за тях и други не по-малко тъпи да не гласуват изобщо.

Върни се в “Свободна зона”