viali69 написа:pomiqr257 написа:Темата е за танкове
Не, темата не е за танкове. Темата е за това, че един българин е развял руското знаме на фона на руския химн и е влязъл на препълнен американски стадион с руски танк.
Па макар и всичкото това да е шоу !
Вие май не разбирате, че американците се имат за богоизбраната нация и нещо подобно е недопустимо за тях ?
Прочетохте ли, че появата на Русев не е била отразена в медиите, а само последвалия мач ?...
Вярно - шоу ! Вярно - има сценарии ! Но ... аз не знам друг да е правил подобно нещо в Америка.
Ако греша, моля да ме опровергае някой с факти !
Ти си тъп, та вдлъбнат. Каква медия да го отрази бе, паляк? Кеча си има канал по който го отразяват. Един канадец преди две десетилетия им ходеше по знамето, тъй че не е нищо ново. Американците се мислили за богоизбрани и нещо подобно е недопустимо за тях

Как така американци са дали пари за реквизита на Русев, че и пари е получил от американци да се появи по този начин, че и публиката се кефи

Колко си тъп! Да вземат ББС, СНН и Евронюз да отразят как севернокорейци са влязли в "Белия дом". Нищо, че било на филм

Прост си. Твърде много. Някоя медия отразили как "Кремъл" беше взривен в "Мисията невъзможна"

Колко си кух. Това е театър с каскади, но ти си тъп и няма как да го разбереш.