Американски танкове и военна техника в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Американски танкове и военна техника в България

Мнениеот pampi » 30 мар 2015 15:24

"Jorkorazporko"
Какво знаеш ти за руснаците бре, Ханс, та си тръгнал да ги оплакваш? Живял ли си там, общувал ли си с руснаци, чел ли си Пушкин, гледал ли си пиеси на Чехов? Що не съжаляваш бушмените бе? Ми те са най-щастливите хора на земята заедно с бутанците, пък даже ризи на гърба си нямат. Ти какво си мислиш бе, че всички хора на тая земя живеят само да плащат данъци и да купуват скъпи коли, телевизори и други простотии? Хал-хабер си нямаш ти от живота, щом си мислиш, че да бягаш като катеричка във въртележка е най-голямото щастие ... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 30 мар 2015 15:30

Понеже един тук от форума не видял военна техника ето я: http://www.bgl-biz.com/new-civilization ... occupation Явно е че, Америка се готви за война,Сорос щял да налиша 1 милиард долара в Украйна,ама първо трябва да му разчистят терена от руснаци.Това ли спечелехме от членството ни в НАТО?Разбита българска армия,без войска,без техника,без самолети и кораби.Военните с ниски заплати (там където останаха),каква ние ползата от НАТО не виждам,пазят ни от кого?От самите тях трябва да ни пазят!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 15:34

anihilator написа:Малко е техниката още трябва , и изобщо кой какво го бърка наши съюзници какви учения правят с нас и каква техника вкарва.Ако не сте наясно ученията се плащат от нато ако не са те нашите професионалисти ще видят учения през крив макарон :!:

Естествено, че военна техника ти требе на тебе. Що ли да не са например американски инвестиции.... аааа, те инвестират... в базите си на българска земя, които ъпгрейдват според своите нужди и стандарти. Наем не дават,ма карай - нали сме горди, че сме им авери и даже местните евроатлантоаборигени ще се радват ако домъкнат тука и ядрен арсенал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 30 мар 2015 15:35

Red Warrior написа:Какво са виновни американците, че блядовете анексираха чужда територия не мога да разбера? И какви са тези глупости да избираме между Русия и Запада. Ние този избор сме го направили още преди 18 години по времето на великият Иван Костов. 8-)

Какво са виновни американците,че албанците се отцепиха от Сърбия и сега искат да създават Велика Албания,исконни сръбски територий?Какво са виновни американците ,че има ислямска държава,какво са виновни американците,че има война в Сирия,Афганистан,Ирак,Либия и къде ли не по света и загиват мирни жители и има огроман бежанска вълна.НИЩО не са виновни нали?

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 мар 2015 15:39

[quote="manoll"][/quote]

Това днешното не е демокрация , а система на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Каква лична свобода ти дава НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД?
Да бъдеш следен , подслушван навсякъде и в един хубав слънчев ден да ти сложат чип и да те знаят всяка секунда къде си?
Да този път не ни вкарват по затворите , макар, че в САЩ вече се случва има концентрационен лагер Гуантанамо!
Русия ни освобождава от 500 годишно турско робство факт!
Ами не съм съгласен, че когато бяхме със СССР беше по-зле , отколкото сега! Циганите бяха малко наброй и всичките работиха , а българите бяхме 90-95 % от населението на България!
В България нямаше нито една съветска база , а сега има 4 американски, за които САЩ не плаща нито стотинка!Факт!
Тогава имахме поне армия , а сега и това нямаме! А народ, който не храни своя армия, храни чужда!
Ами колония сме ,редовно идват американски и западно-европейски сенатори и нареждат на нашите политици какво да се случва в България - в България се случва това , което наредят от Брюксел, Тел Авив и Вашингтон! За сметка на това нищо не получаваме насреща!
По времето, когато бяхме със СССР поне получавахме я евтин газ , нефт, я АЕЦ, която не само даваше евтин ток, но и изнасяхме навън , я безвъзмездни заеми, с които се строяха заводи и имахме производство!
Тогава имаше хляб и работа за народа и обикновения човек можеше да си позволи стоки от първа и втора необходимост!
Имахме социални придобивки, за които днес можем само да си мечтаем!
Днес хората няма какво да ядат и над 1 000 000 българи живеят под прага на бедността! Факт!
Имахме безплатно здравеопазване и образование на много високо ниво , за което западняците можеха само да си мечтаят!
Нашите политици тогава все нещо приискваха от СССР!А сега нашите подлоги от САЩ нищо не смеят да искат!
САЩ само вземат , но не дават нищо!Факт!
Последна промяна от aleksandrov77 на 30 мар 2015 15:46, променено общо 2 пъти.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 мар 2015 15:44

aleksandrov77 написа:
Jorkorazporko написа:
aleksandrov77 написа:
Jorkorazporko написа:Освобождавайте се бързо, че не останаха българи в България! Не виждате ли, че оставате само цигани и русофили в БГ?? Всички нормални хора емигрират в по - развитата част на ЕС, останали сте около 5 милиона в България! Малкото изключения стоят в България от патриотизъм и слепи надежди, но и те ще напуснат потъващото корито! Иначе аз съм на мнение, че българите сами сме си виновни за всичко! Нито САЩ, нито Русия са ни виновни, нито ЕС! Путин много розачарова, хората имаха надаежда, че той може да вдигне Русия, но той я пусна надолу по спиралата, и сега фалите изглежда наизбежен! Аз лично бих те посъветвал ако много обичаш Русия да емигрираш там, аз така направих с Германия. Винаги съм обичал Германия и затова дойдох тук да уча, работя и живея! Домът е там, където човек се чувства у дома!

За съжаление си прав че не останаха българи в Бълагрия почти! Все повече намаляваме като нация! Аз лично ще чакам още 5-10 години и ще се опитам нещо да променя в България, но ако положението не се промени поемам по маршрута София -Белград - Будапеща-Краков-Варшава-Минск-Вибетск-Псков-Санкт Петербург и се установявам там! Много по-добър вариант , отколкото мангализирания САЩ или мангализираната Западна Европа!
Поне ще си гледам мачовете на Зенит! 8-)
А иначе аз съм ходил в Германия преди 10 години и там беше пълно с турци и емигранти! Сега сигурно се е увеличило!
А за Англия, Франция, Холандия, Белгия и Италия да не говорим!

Емигранти има много, това е факт и е доста хубаво според мен! Най - много са славяните (Руснаци, Поляци, Укринци и пришълци от бивша Югославия), след това са турците и италианците, горе долу по равно! Създава се впечатлени, че турците са много защото видимо се различават от немците, докато повечето славяни и италианци след 5,6 годни в Германия по нищо не се различават от немците! Иначе за ЕС няма да се съглася, защото това е най - хубавото място за живот поне на тази палнета! Найстина е жалко, че Русия изгори мостовете с ЕС, а можеше толкова беди да си спести ...

И как разваля Путин всичко? Като води самостоятелна суверенна политика? Ти какво искаш - Русия да подвива опашка пред САЩ и ЕС - няма да стане - мина това време!
Да интереса клати феса - факт!
Обаче ние винаги сме на губещата страна историята го доказва! Никога не сме избрали печелившата страна в историята - факт! И сега ще сме на губещата страна!
САЩ и Западна Европа никакви инвестици не правят в България напротив - техните колониални фирми изнасят печалбата от България в Западна Европа и САЩ от джоба на българите!
България на практика е колония на САЩ и ЕС! САЩ само вземат, но нищо не дават! Дори и стотинка не плащат за базите си на България!
Принудиха ни да си разрушим икономиката , защото нашите стоки макар и не чак толкова качествени , бяха по-евтини от западните и бяха конкуренция и за да няма конкуренция ни заповядаха да си унищожим цялата икономика!
Ако ми се наложи да емигрирам предпочитам в Санкт Петербург много красив град , в който мога да разговарям на разбираем език с бели хора , да гледам мачове на Зенит , да пия истинска руска водка , да се наслаждавам на красивите рускини!
При това положение мангализирана Западна Европа ми е безразлична!
В САЩ няма да стъпя никога докато съм жив!
Махни високия жизнен стандарт на Запад и никой няма да иска да стъпи там!
А пък и жизненият стандарт в Западна Европа пада!
А пък и не всичко е пари!

Русия започна военен клнфликт в Украйна, анексира си чужда територия в разрес с меджународното право! Затова и бяха наложени санкции, тук не говорим за опашки и други животински телесни части! От всичко това Русия загуби връзките си с ЕС, и резултата е срив на рублата и криза! Вината не е на ЕС, а на Путин!
България е зле, факт, но кой го е допуснал? Българските политици, лигитимно избрани от Вас (аз никога не съм гласувал през живота си в България)! Кой е разпписал догворите с веонните бази на САЩ? Политиците! Кой разби индустрията? Политиците! Не е луд тоя който яде баницата! Много е лесно да хвърлим вината на лошите ЕС, САЩ и Русия, за краха на България, и за пореден път да абдикираме от собствената си отговорност като народ, да се погрижим за родината си! Много искаш Русия да се погрижи за България, ама Русия не я е еня за нас! Ние сме само интерес за тях! Очевидно си нямаш никаква представа какво означаваЕС, това е идеал! Това е бъдещето! Проблеми има, но те са решими! Основната пречка пред силен единен ЕС е САЩ и тяхните агенти Камеран, Льо Пен и Путин! И да Путин е бил двоен агент на ЦРУ и КГБ в източна Германия, и това е факт! Това обяснява и услугите му към САЩ последните години!От Подкрепата му към Асад и конфликта в Украйна печеливши са американците!

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 30 мар 2015 15:46

THE G.A.M.E написа:Одобрявам, категорично. 8-)

Даже са малко, трябва и поне 2-3 Дивизии "Тюлени".
Ще ги настаним в близост до циганските квартали, къде е проблема ? :mrgreen:

Проблема е, че циганите ще откраднат танковете и Бойко ще поиска нови 16 млрд заеми. Така де, треба да се възстановят щетите на американците.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 15:47

Я си заври международното право отзад. То само за там вече става.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 30 мар 2015 15:49

Jorkorazporko написа:
aleksandrov77 написа:
Jorkorazporko написа:
aleksandrov77 написа:
Jorkorazporko написа:Освобождавайте се бързо, че не останаха българи в България! Не виждате ли, че оставате само цигани и русофили в БГ?? Всички нормални хора емигрират в по - развитата част на ЕС, останали сте около 5 милиона в България! Малкото изключения стоят в България от патриотизъм и слепи надежди, но и те ще напуснат потъващото корито! Иначе аз съм на мнение, че българите сами сме си виновни за всичко! Нито САЩ, нито Русия са ни виновни, нито ЕС! Путин много розачарова, хората имаха надаежда, че той може да вдигне Русия, но той я пусна надолу по спиралата, и сега фалите изглежда наизбежен! Аз лично бих те посъветвал ако много обичаш Русия да емигрираш там, аз така направих с Германия. Винаги съм обичал Германия и затова дойдох тук да уча, работя и живея! Домът е там, където човек се чувства у дома!

За съжаление си прав че не останаха българи в Бълагрия почти! Все повече намаляваме като нация! Аз лично ще чакам още 5-10 години и ще се опитам нещо да променя в България, но ако положението не се промени поемам по маршрута София -Белград - Будапеща-Краков-Варшава-Минск-Вибетск-Псков-Санкт Петербург и се установявам там! Много по-добър вариант , отколкото мангализирания САЩ или мангализираната Западна Европа!
Поне ще си гледам мачовете на Зенит! 8-)
А иначе аз съм ходил в Германия преди 10 години и там беше пълно с турци и емигранти! Сега сигурно се е увеличило!
А за Англия, Франция, Холандия, Белгия и Италия да не говорим!

Емигранти има много, това е факт и е доста хубаво според мен! Най - много са славяните (Руснаци, Поляци, Укринци и пришълци от бивша Югославия), след това са турците и италианците, горе долу по равно! Създава се впечатлени, че турците са много защото видимо се различават от немците, докато повечето славяни и италианци след 5,6 годни в Германия по нищо не се различават от немците! Иначе за ЕС няма да се съглася, защото това е най - хубавото място за живот поне на тази палнета! Найстина е жалко, че Русия изгори мостовете с ЕС, а можеше толкова беди да си спести ...

И как разваля Путин всичко? Като води самостоятелна суверенна политика? Ти какво искаш - Русия да подвива опашка пред САЩ и ЕС - няма да стане - мина това време!
Да интереса клати феса - факт!
Обаче ние винаги сме на губещата страна историята го доказва! Никога не сме избрали печелившата страна в историята - факт! И сега ще сме на губещата страна!
САЩ и Западна Европа никакви инвестици не правят в България напротив - техните колониални фирми изнасят печалбата от България в Западна Европа и САЩ от джоба на българите!
България на практика е колония на САЩ и ЕС! САЩ само вземат, но нищо не дават! Дори и стотинка не плащат за базите си на България!
Принудиха ни да си разрушим икономиката , защото нашите стоки макар и не чак толкова качествени , бяха по-евтини от западните и бяха конкуренция и за да няма конкуренция ни заповядаха да си унищожим цялата икономика!
Ако ми се наложи да емигрирам предпочитам в Санкт Петербург много красив град , в който мога да разговарям на разбираем език с бели хора , да гледам мачове на Зенит , да пия истинска руска водка , да се наслаждавам на красивите рускини!
При това положение мангализирана Западна Европа ми е безразлична!
В САЩ няма да стъпя никога докато съм жив!
Махни високия жизнен стандарт на Запад и никой няма да иска да стъпи там!
А пък и жизненият стандарт в Западна Европа пада!
А пък и не всичко е пари!

Русия започна военен клнфликт в Украйна, анексира си чужда територия в разрес с меджународното право! Затова и бяха наложени санкции, тук не говорим за опашки и други животински телесни части! От всичко това Русия загуби връзките си с ЕС, и резултата е срив на рублата и криза! Вината не е на ЕС, а на Путин!
България е зле, факт, но кой го е допуснал? Българските политици, лигитимно избрани от Вас (аз никога не съм гласувал през живота си в България)! Кой е разпписал догворите с веонните бази на САЩ? Политиците! Кой разби индустрията? Политиците! Не е луд тоя който яде баницата! Много е лесно да хвърлим вината на лошите ЕС, САЩ и Русия, за краха на България, и за пореден път да абдикираме от собствената си отговорност като народ, да се погрижим за родината си! Много искаш Русия да се погрижи за България, ама Русия не я е еня за нас! Ние сме само интерес за тях! Очевидно си нямаш никаква представа какво означаваЕС, това е идеал! Това е бъдещето! Проблеми има, но те са решими! Основната пречка пред силен единен ЕС е САЩ и тяхните агенти Камеран, Льо Пен и Путин! И да Путин е бил двоен агент на ЦРУ и КГБ в източна Германия, и това е факт! Това обеснява и услугите му към САЩ последните години!От Подкрепата му към Асад и конфликта в Украйна печеливши са американците!

Абе Жорко,кой е анексирал Украйна бе пич?Нали си радетел за демокрацията и върл демократ.Имаш ели референдум в Крим-имаше,кой спечели?Народа си каза думата че иска с Русия,там са руснаци,Донбас и и другите области също са руснаци,искат си Русия.А Украйна защо води война,защото ще загуби огромни земни богаства!Защо позволиха на Косово да с еотдели от Сърбия?Защо бомбрадираха Сърбия,айде отговори ми?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 30 мар 2015 15:49

runnersa написа:
anihilator написа:Малко е техниката още трябва , и изобщо кой какво го бърка наши съюзници какви учения правят с нас и каква техника вкарва.Ако не сте наясно ученията се плащат от нато ако не са те нашите професионалисти ще видят учения през крив макарон :!:

Верно ли а Хамериканците колко плащат за 4 те бази в БГ :?:
Аз ще ти подскажа 0 долара, евро, лева или квото там си решиш 8-)

Това незнам предполагам и ти но си драскаш ;) Писах , че ученията се плащат от тях :!:

Върни се в “Свободна зона”