Съдийка се обяви против ЕГН-то си.Било сатанински ритуал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Съдийка се обяви против ЕГН-то си.Било сатанински ритуал

Мнениеот JohnnieWalker » 22 мар 2015 14:49

Направо ми е тъжно колко прости хора има на тоя свят...

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 мар 2015 14:57

JohnnieWalker написа:Направо ми е тъжно колко прости хора има на тоя свят...

Надявам се говориш за тези , които са регистрирани с номер и дори го приемат за "нормално", както видя това е незаконно посредством Нюрнбергският процес 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 мар 2015 15:01

South_Park написа:

Надявам се говориш за тези , които са регистрирани с номер и дори го приемат за "нормално", както видя това е незаконно посредством Нюрнбергският процес 8-)

Теб имаше предвид , но явно си прекалено "умен" за да го разбереш ! Много преди този процес е имало подобно номериране и по един или друг начин винаги има номериране.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 мар 2015 15:10

iliev72 написа:
South_Park написа:

Теб имаше предвид , но явно си прекалено "умен" за да го разбереш ! Много преди този процес е имало подобно номериране и по един или друг начин винаги има номериране.

Което не значи ,че е правилно , тъй като го е имало много отдавна 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 мар 2015 15:37

dreben23 написа::lol: :lol: :lol:
Ами моето име "Анастас" като ми съдържа три пъти "а" дете на дявола ли ме прави това, а защо тате ми вика всеки път "Ти си моят Бог" тогава. :lol: :mrgreen:
Ей, тотално ще ми изкривите представите за религии, футбол, егенета и имена, но поне мога да се насмея хубавичко и от сърце! :)
[offtopic]Я вижте каква съм машина в точните резултати, може и да имам няква сила свише де да знам, знам само, че веднъж като отидох при екстрасенс като малък, оня тип ме пипна по челото и го заболя главата каква енергия струи от мен. Няма майтап, истина е, а и тая седмица даже две нулеви ремита съм познал, нищо чудно и да съм бог или дете на дявола... По принцип на тате съм му викал "дявол", понеже се опитваше да прави сатанинските си ритуали в стаята ми, за да гони дяволи и я му викам: "Абе разкарай се с тия глупости, по-голям дявол от тебе няма тука". И ей го на, дете на дявола съм явно, ама поне хората ще им фънка малко като тръгнат да се занимават с дяволи като моя милост.. :lol: :mrgreen:
Не знам да се смея ли да плача ли с такива хора по света и теми! :lol:[/offtopic]

То бива, бива суеверия ама това на нищо не прилича..същите дяволи като тате. По цял ден ми дава наклони кое как се прави или неправи, а не маджата като върви да готви, все е пресолена- години си нашия дяволите, кво му пука,мче трябва хората да ядат! :lol:

Сатаната,Луцифер и както са му там всички прозвища също е бог и не е съвсем ясно кой е добрият и кой е лошият бог. ;)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 мар 2015 15:42

гражданин от село написа:
dreben23 написа::lol: :lol: :lol:
Ами моето име "Анастас" като ми съдържа три пъти "а" дете на дявола ли ме прави това, а защо тате ми вика всеки път "Ти си моят Бог" тогава. :lol: :mrgreen:
Ей, тотално ще ми изкривите представите за религии, футбол, егенета и имена, но поне мога да се насмея хубавичко и от сърце! :)
[offtopic]Я вижте каква съм машина в точните резултати, може и да имам няква сила свише де да знам, знам само, че веднъж като отидох при екстрасенс като малък, оня тип ме пипна по челото и го заболя главата каква енергия струи от мен. Няма майтап, истина е, а и тая седмица даже две нулеви ремита съм познал, нищо чудно и да съм бог или дете на дявола... По принцип на тате съм му викал "дявол", понеже се опитваше да прави сатанинските си ритуали в стаята ми, за да гони дяволи и я му викам: "Абе разкарай се с тия глупости, по-голям дявол от тебе няма тука". И ей го на, дете на дявола съм явно, ама поне хората ще им фънка малко като тръгнат да се занимават с дяволи като моя милост.. :lol: :mrgreen:
Не знам да се смея ли да плача ли с такива хора по света и теми! :lol:[/offtopic]

То бива, бива суеверия ама това на нищо не прилича..същите дяволи като тате. По цял ден ми дава наклони кое как се прави или неправи, а не маджата като върви да готви, все е пресолена- години си нашия дяволите, кво му пука,мче трябва хората да ядат! :lol:

Сатаната,Луцифер и както са му там всички прозвища също е бог и не е съвсем ясно кой е добрият и кой е лошият бог. ;)

Сатаната е паднал ангел, чадо.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 мар 2015 15:51

Така пише в т.н. Библия.В по-старите и достоверни шумерски,асирийски,хетски и др. източници е един от многото богове.Дори на него му се приписва създаването на човека,даването на знания и умения,че и спасяването на човечеството от Потопа.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 мар 2015 15:55

гражданин от село написа:Така пише в т.н. Библия.В по-старите и достоверни шумерски,асирийски,хетски и др. източници е един от многото богове.Дори на него му се приписва създаването на човека,даването на знания и умения,че и спасяването на човечеството от Потопа.

Дай цитата от Библията.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 мар 2015 16:06

За кое?А и освен това сигурно се досещаш,че Библията не ми е настолна книга.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 мар 2015 16:20

гражданин от село написа:Така пише в т.н. Библия.В по-старите и достоверни шумерски,асирийски,хетски и др. източници е един от многото богове.Дори на него му се приписва създаването на човека,даването на знания и умения,че и спасяването на човечеството от Потопа.

Изобщо не пише така в Библията. Сатаната (Луцифер) е бил най- красивия и силен ангел... най- близкия до Бога. Обаче се възгордял и започнал да не признава първенството на Бог, и започнал да се смята за равен на Бог. Затова бил прогонен от Рая и станал цар на Ада... Най- простичко казано. Това че е давал и дава знания и умения на хората е факт, също така той и лекува от болести, може да даде и свръхестествени способности на хора, и го прави. Дали ни е спасил от потопа не знам, но е правил и прави много неща за хората. Целта му е те (ние) да се отрекат от Бога и той да вземе душите им (ни)... 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”