Официално: Samsung представи Galaxy S6 и Galaxy S6 edge
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
forever bluet
Re: Официално: Samsung представи Galaxy S6 и Galaxy S6 edge
Абе хора кой ви кара да го купувате? Човека пуснал тема за нещо ново и вие плюете ли плюете. Та кой очаква да си го купят смрадливци с по 5 лева в джоба и кой иска това? Един пък Нокия щял да си ползува и то смарт. Ами то токова чудо няма вече бе. Има Майкросфт Лумияне Нокия
Смешници! Стига плюхте бе та вие и сметките не си плащате ,а камо ли скъп телефон да си купите. Ама като плюете нито ще откажете уинърите нито ще им вземете мангизите,нито мадамите,нито колите нито телефоните. Просто ще си плюете докато остареете изкривени от злоба и завист. Така като ви отива и са ви учили. Прости,невежи и бездарни олигофренчета.
Членестоногите са примитивни създания
-
forever bluet
sandi74 написа:Братята китайци отдавна са превзели пазарите за всякакъв вид техника.Факт.
Факт е че има статистики които показват че твоите китайски братя ,плюс Епъл,плюс Сони,Ел Джи и Ейч Ти Си продават общо толкова телефони колкото Самсунг сами. Просто напиши в Гугъл. Ако можеш де.
-
forever bluet
becks32milan написа:forever bluet написа:becks32milan написа:Абсолютно копиран от Айфона. Телефона на годината ще е LG G4.
Пластмасова сапунерка с около 50-60 пъти по-малко продажби отколкото Галакситата на Самсунг!
LG G3 Беше обявен за телефон на годината. Ако си работил с такъв ще разбереш защо
Вземи си Ел Джи,твоя си работа. Аз знам че като дойдат в магазина и склада ни хората казват ,хубав е ама я дай да си взема Самсунг
-
forever bluet
Очевидно след толкова плюене от хора ,които не са го хващали в ръце Самсунг Галакси С 6 ще има шеметен успех. Хора които трябва да отидат в някой магазин,за да го подържат и никога няма да имат нито Ел Джи Джи 4,Айфон 6,Експерия Зет 3-4,Ейч Ти Си уан м 9 ,или Самсунг Галакси С6 ще си плюят. Така де това поне е безплатно
! Ама на кой му дреме
!
- DrAvalanche
- Контакти:
forever bluet написа:sandi74 написа:Братята китайци отдавна са превзели пазарите за всякакъв вид техника.Факт.
Факт е че има статистики които показват че твоите китайски братя ,плюс Епъл,плюс Сони,Ел Джи и Ейч Ти Си продават общо толкова телефони колкото Самсунг сами. Просто напиши в Гугъл. Ако можеш де.
Ужас. Направо да ги ожалиш ябълките. Корейчетата така са ги подпукали, че едвам успяха да добутат до рекорден оборот и печалба за първото тримесечие
CUPERTINO, California—January 27, 2015—Apple® today announced financial results for its fiscal 2015 first quarter ended December 27, 2014. The Company posted record quarterly revenue of $74.6 billion and record quarterly net profit of $18 billion
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
forever bluet написа:sandi74 написа:Братята китайци отдавна са превзели пазарите за всякакъв вид техника.Факт.
Аз също съм фен на Самсунг и съм минал през всички С серии, а сега съм на Ноут 4, но това, което си написал не е вярно.
Самсунг далеч не са толкова напред, дори съм на 99% сигурен, че Ейпъл продават повече от Самсунг.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Megatron_69
- Контакти:
forever bluet написа:Абе хора кой ви кара да го купувате? Човека пуснал тема за нещо ново и вие плюете ли плюете. Та кой очаква да си го купят смрадливци с по 5 лева в джоба и кой иска това? Един пък Нокия щял да си ползува и то смарт. Ами то токова чудо няма вече бе. Има Майкросфт Лумияне НокияСмешници! Стига плюхте бе та вие и сметките не си плащате ,а камо ли скъп телефон да си купите. Ама като плюете нито ще откажете уинърите нито ще им вземете мангизите,нито мадамите,нито колите нито телефоните. Просто ще си плюете докато остареете изкривени от злоба и завист. Така като ви отива и са ви учили. Прости,невежи и бездарни олигофренчета.
Ти верно не си в ред,а за комплексарщината ти-коментар нямам.....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Megatron_69 написа:1600 кинта за телефон,пълна лудост и комплексарщина.Пък и стъклен,че като падне все едно е чаша или чиния...
Аз бих казал просто стандарт.А за останалите има поговорки-"Гроздето е кисело...".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Megatron_69 написа:1600 кинта за телефон,пълна лудост и комплексарщина.Пък и стъклен,че като падне все едно е чаша или чиния...
Аз бих казал просто стандарт.А за останалите има поговорки-"Гроздето е кисело...".
Мхм... както вече се спомена, хладилника празен, тенджерите ръждясали, гоуфа се движи веднъж седмично ама... Галакси на лизинг и пей сърце.
... и после внезапно си направих секуро.