Условно осъденият педофил почина или му помогнаха?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Условно осъденият педофил почина или му помогнаха?
Някой му е теглил въжето
Всички говорите без да сте запознати нито с човека,нито с конкретния случай.Венци беше мъжкар и като игра и,като поведение.Отричаше всички обвинения докато не му предложиха тази прокуроска сделка.Не се ли замисляте,че ако наистина имаше неоспорими доказателства,няма как да му дадат условна.Единственото доказателство е неговото "признание" и показанията на детето.Ако сте натопени за педофилия и ви чака затвор,където да ви изнасилват всекидневно какво бихте направили? Не бихте ли си "признали"? От няколко години в школата е пълен кошмар.Поради съсипията в Спартак масово родители спартаклии записват децата си в Черно Море въпреки,че ненавиждат отбора.Нямате си предства каква помия се излива по сайтове и форуми към легенди на отбора ,които сега са треньори в школата само защото децата на някой не са титуляри.Хора,които са способни да хулят безобранзо Тошко Марев,човек който е с най-много изиграни мачове за клуба(над 400 в а група)и всеки,който го познава знае ,че е безкрайно добър и честен човек.Ако прочетете всичката тази помия ще разберете,че тва са хора ,които нямат никакви спирачки да използват всички средства за да стане детето им футболист,нищо че от самото дете и колче за домат на става.Абсолютно е възможно няколко родители да са се обединили и измислили този сценарий.Не казвам,че е така,но за мен и за много други хора,които са във футболните среди от десетилетия истината ще си остане загадка,освен ако някой родител не пропее или някое дете.Същият тоз Венци на дербита със Спартак редовно им раздваше шамари на футболистите за кеф на зелените и всички сини го мразиха в червата.За мен той бешпе един истински мъжкар.Почивай в мир Венци и дано да си виновен,защото ако не си то цялата случка е много ,много по-долна от педофилията.
-
Onq написа:Всички говорите без да сте запознати нито с човека,нито с конкретния случай.Венци беше мъжкар и като игра и,като поведение.Отричаше всички обвинения докато не му предложиха тази прокуроска сделка.Не се ли замисляте,че ако наистина имаше неоспорими доказателства,няма как да му дадат условна.Единственото доказателство е неговото "признание" и показанията на детето.Ако сте натопени за педофилия и ви чака затвор,където да ви изнасилват всекидневно какво бихте направили? Не бихте ли си "признали"? От няколко години в школата е пълен кошмар.Поради съсипията в Спартак масово родители спартаклии записват децата си в Черно Море въпреки,че ненавиждат отбора.Нямате си предства каква помия се излива по сайтове и форуми към легенди на отбора ,които сега са треньори в школата само защото децата на някой не са титуляри.Хора,които са способни да хулят безобранзо Тошко Марев,човек който е с най-много изиграни мачове за клуба(над 400 в а група)и всеки,който го познава знае ,че е безкрайно добър и честен човек.Ако прочетете всичката тази помия ще разберете,че тва са хора ,които нямат никакви спирачки да използват всички средства за да стане детето им футболист,нищо че от самото дете и колче за домат на става.Абсолютно е възможно няколко родители да са се обединили и измислили този сценарий.Не казвам,че е така,но за мен и за много други хора,които са във футболните среди от десетилетия истината ще си остане загадка,освен ако някой родител не пропее или някое дете.Същият тоз Венци на дербита със Спартак редовно им раздваше шамари на футболистите за кеф на зелените и всички сини го мразиха в червата.За мен той бешпе един истински мъжкар.Почивай в мир Венци и дано да си виновен,защото ако не си то цялата случка е много ,много по-долна от педофилията.
+1. Абсолютно съм съгласен с казаното. И какво като признания дава дете на 12-13 години, вие не сте ли били на тази възраст, за да си спомните какви гадни и злобни характери сте срещали, защо да не натопи дете на подобна възраст - треньора си, защото не е доволно от нещо, то и родителите му...
Абе би трябвало да има начини да разпиташ едно 10-12 годишно, така че да разбереш дали лъже. Особено ако тези способности си ги учил на виШу.
Наистина се срещат и лъжливи малки демони по школите. Един приятел на баща ми така го бяха вкарали за 5 месеца в ареста едни пикли и треньорката им. Изнасилвал ги бил където свари... После ги разнищиха разследващите. И на всичкото отгоре още са си били девствени.
По същата система разкараха и Пранди- курвенски номерца, бате... 

Наистина се срещат и лъжливи малки демони по школите. Един приятел на баща ми така го бяха вкарали за 5 месеца в ареста едни пикли и треньорката им. Изнасилвал ги бил където свари... После ги разнищиха разследващите. И на всичкото отгоре още са си били девствени.

Onq написа:Всички говорите без да сте запознати нито с човека,нито с конкретния случай.Венци беше мъжкар и като игра и,като поведение.Отричаше всички обвинения докато не му предложиха тази прокуроска сделка.Не се ли замисляте,че ако наистина имаше неоспорими доказателства,няма как да му дадат условна.Единственото доказателство е неговото "признание" и показанията на детето.Ако сте натопени за педофилия и ви чака затвор,където да ви изнасилват всекидневно какво бихте направили? Не бихте ли си "признали"? От няколко години в школата е пълен кошмар.Поради съсипията в Спартак масово родители спартаклии записват децата си в Черно Море въпреки,че ненавиждат отбора.Нямате си предства каква помия се излива по сайтове и форуми към легенди на отбора ,които сега са треньори в школата само защото децата на някой не са титуляри.Хора,които са способни да хулят безобранзо Тошко Марев,човек който е с най-много изиграни мачове за клуба(над 400 в а група)и всеки,който го познава знае ,че е безкрайно добър и честен човек.Ако прочетете всичката тази помия ще разберете,че тва са хора ,които нямат никакви спирачки да използват всички средства за да стане детето им футболист,нищо че от самото дете и колче за домат на става.Абсолютно е възможно няколко родители да са се обединили и измислили този сценарий.Не казвам,че е така,но за мен и за много други хора,които са във футболните среди от десетилетия истината ще си остане загадка,освен ако някой родител не пропее или някое дете.Същият тоз Венци на дербита със Спартак редовно им раздваше шамари на футболистите за кеф на зелените и всички сини го мразиха в червата.За мен той бешпе един истински мъжкар.Почивай в мир Венци и дано да си виновен,защото ако не си то цялата случка е много ,много по-долна от педофилията.
+1000000...
И аз това им казвам на големите моралисти тука - ние във Варна винаги ще си останем с големи съмнения какво се е случило наистина...а за школата...смешно е да се говори за школа на Черно море, такава истинска, работеща - няма.
Школа има и работи.Ако Тимаджиите направиха нещо тва е школата,въпреки липсата на база.Ако твърдиш,че няма школа си същият като въпросните родители.Мога да ти говоря с факти до сутринта,но не това е темата.
Onq написа:Школа има и работи.Ако Тимаджиите направиха нещо тва е школата,въпреки липсата на база.Ако твърдиш,че няма школа си същият като въпросните родители.Мога да ти говоря с факти до сутринта,но не това е темата.
Колега, добра школа без база не става. Предимство и то огромно за нас е това, че в цяла Варна няма друг читав отбор с школа съответно, така че искаш не искаш отиваш да тренираш в Черно море (говоря за децата от Варна). Това, че ти си доволен от условията и работата в школата, не означава, че всички фенове на Черно море са доволни...
Първо не съм ти никакъв колега.Школа има щом има национали от нея.Аз подкрепям отбора от 30 години тва да имаме по 4-5 национали във възрасти до 17 и 19 никога не е било.Темите за Черно море си ги разисквайте във форума на отбора.Там е пълно с "разбирачи" дето не са се събличали по физическо.Едните мразят необосновано,другите възхваляват пак необосновано.Тук темата е за Венци Маринов и за това как днес се самоуби и дали името му бе очернено.Бъди така добър и се съобразявай с нея.
Според мен е много съмнително да е виновен.Никой виновен няма да се самоубие.Явно за него обвиненията са чиста лъжа и той човек,който има съвест не е могъл да приеме решението,че е виновен без вина и е нямало как според него да продължи да живее с това нанесено му петно.
talpata написа:Според мен е много съмнително да е виновен.Никой виновен няма да се самоубие.Явно за него обвиненията са чиста лъжа и той човек,който има съвест не е могъл да приеме решението,че е виновен без вина и е нямало как според него да продължи да живее с това нанесено му петно.
Именно