Този път ме размесели. Може ли да ми обясниш какво точно е Радон-ът?
Иначе аз си свалих старата боя от дървените черчевета, боядисах отново, занесох рамките на стъклар, после ги монтирах някак си да напаснат, сложих самозалепваши линти от дунапрен и съм много доволен от вентилацията през отворчетата пробити в рамката. С ПВЦ дограмата някак си е задушно.
Без да пишеш повече по тази тема се върни на кражбата от ГЕРБ!
Санирането причинявало рак
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Санирането причинявало рак
Санирането причинява рак само ако има азбестов материал в пряк досег с обитателите !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
hajitsu написа:trokadero_ написа:За санирането не знам ,ама уж хвалените тухли Ютонг са канцерогенни . А в днешно време повечето сгради използват Ютонг ...
Итонг бе, това да не ти е Ю-Ги-О.
Смеха е, че много хора от бранша (строителния) използват и двете имена, нормално човек да започне да се бърка накрая.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
doktora25 написа:Дървената дограма си е най-добрата. Вече 50 години караме с нея. Освен някой заблуден дървояд никакви радони или други канцерогенни газове не сме завъдили. Да съберем някой левец след някоя година с нова дървена ще я заменим. Тя е и най-красива - иначе все едно не си вкъщи ами в офис.
Прав си ама само ако не пестиш пари и търсиш наистина качествена дървена дограма.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Stahlgewitter
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:doktora25 написа:Дървената дограма си е най-добрата. Вече 50 години караме с нея. Освен някой заблуден дървояд никакви радони или други канцерогенни газове не сме завъдили. Да съберем някой левец след някоя година с нова дървена ще я заменим. Тя е и най-красива - иначе все едно не си вкъщи ами в офис.
Прав си ама само ако не пестиш пари и търсиш наистина качествена дървена дограма.
В България качествена дървена дограма има ли?

Stahlgewitter написа:Betchualeng Arnaikem написа:doktora25 написа:Дървената дограма си е най-добрата. Вече 50 години караме с нея. Освен някой заблуден дървояд никакви радони или други канцерогенни газове не сме завъдили. Да съберем някой левец след някоя година с нова дървена ще я заменим. Тя е и най-красива - иначе все едно не си вкъщи ами в офис.
В България качествена дървена дограма има ли?
Има, ако си намериш добър майстор и хубав материал

Леевски, оле