Трагедията с този вестник е голяма. Факт.Но реакцията на "световната общност" ми идва в повече.Защо ли?
Ами защото все още никоя световна общност не е скочила задето изверги загърнати с украински знамена изгориха 50 живи човека в Профсъюзния дом на Одеса на 01.05.2014г. Не виждам шествия на световни политици заради повече от 4000 убити и над 500 000 изселени руснаци от Донбаска и Лугански области.Действия извършени от редовна украинска армия.....!!!!!Няма популярни личности,които да са издигнали глас за избитите 20 деца и техните родители на закъснелия Първи учебен ден в Донбас (01.10.2014г.). Не виждам пострадалата от хитлеристка Германия Франция да надига глас заради свастиките по каските и знамената на украинските доброволци унищожаващи живота на хората в Новорусия,за факелните шествия в памет на хитлеровия съюзник Степан Бандера.Двоен стандарт?Вие кажете.
Как след липсата на реакция от "световната общност" по гореописаните трагедии да повярвам на сълзите и възмущението им.А вие приятели?Вярвате ли им?
Истината за Шарли лъсна!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истината за Шарли лъсна!
action66 написа:Трагедията с този вестник е голяма. Факт.Но реакцията на "световната общност" ми идва в повече.Защо ли?
Ами защото все още никоя световна общност не е скочила задето изверги загърнати с украински знамена изгориха 50 живи човека в Профсъюзния дом на Одеса на 01.05.2014г. Не виждам шествия на световни политици заради повече от 4000 убити и над 500 000 изселени руснаци от Донбаска и Лугански области.Действия извършени от редовна украинска армия.....!!!!!Няма популярни личности,които да са издигнали глас за избитите 20 деца и техните родители на закъснелия Първи учебен ден в Донбас (01.10.2014г.). Не виждам пострадалата от хитлеристка Германия Франция да надига глас заради свастиките по каските и знамената на украинските доброволци унищожаващи живота на хората в Новорусия,за факелните шествия в памет на хитлеровия съюзник Степан Бандера.Двоен стандарт?Вие кажете.
Как след липсата на реакция от "световната общност" по гореописаните трагедии да повярвам на сълзите и възмущението им.А вие приятели?Вярвате ли им?
+1
Най-накрая някой мислещ потребител да напише смислен коментар, освен тези на неуките и неграмотни деца, жертва на соросоидната образователна система, възпитани единствено в духа на омразата към Русия и фалшивите, пeдерастки, европейски ценности
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
sunscres92 написа:Имам чувството, че тук 1 човек си пише сам с 2-3 ника и разбирам поне да пускаше различни теми, но няма разнообразие.
То не е тайна, че въпросният пише от няколко ника. Жалка история.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:sunscres92 написа:Имам чувството, че тук 1 човек си пише сам с 2-3 ника и разбирам поне да пускаше различни теми, но няма разнообразие.
То не е тайна, че въпросният пише от няколко ника. Жалка история.
Колега action66, ей за тези говорех в предния си пост
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:sunscres92 написа:Имам чувството, че тук 1 човек си пише сам с 2-3 ника и разбирам поне да пускаше различни теми, но няма разнообразие.
Имам чувството, че пишеш без да си прочел и един ред от статиятаРазбирам хора чели темата да дават мнения и да дискутират, но няма четящи
![]()
Че нормален човек би ли седнал да чете тези помии ?! Те са изсрани специално за такива като теб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- М. Стоилов
СТАНКО гледай и това видео задължително 
http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4% ... c8523.html
А на болните мозъци не обръщай внимание. Само комунизма и национал-социализма могат да спасят света
Факт.
А на болните мозъци не обръщай внимание. Само комунизма и национал-социализма могат да спасят света
- М. Стоилов
sunscres92 написа:М. Стоилов написа:СТАНКО гледай и това видео задължително
А на болните мозъци не обръщай внимание. Само комунизма и национал-социализма могат да спасят света![]()
Факт.
Е кога ще спасиш света? Почна ли да го спасяваш или Волен и той ли спасява света?
Волен е просто един източник на интересна и достоверна информация - подкрепена с факти, снимки и статии. Преди да ми опонираш изгледай първия 1 час или частта когато говори за Шарли и Бен Ладен и тогава ела да ми опонираш
-
sunscres92
- Контакти:
М. Стоилов написа:СТАНКО гледай и това видео задължително
А на болните мозъци не обръщай внимание. Само комунизма и национал-социализма могат да спасят света![]()
Факт.
Е кога ще спасиш света? Почна ли да го спасяваш или Волен и той ли спасява света?
- South_Park
Трите етапа на истината :
1.Осмиване
2.Жестока съпротива
3.Приемане
1.Осмиване
2.Жестока съпротива
3.Приемане
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
1982 написа:Rafa написа:sunscres92 написа:Имам чувството, че тук 1 човек си пише сам с 2-3 ника и разбирам поне да пускаше различни теми, но няма разнообразие.
Имам чувството, че пишеш без да си прочел и един ред от статиятаРазбирам хора чели темата да дават мнения и да дискутират, но няма четящи
![]()
Че нормален човек би ли седнал да чете тези помии ?! Те са изсрани специално за такива като теб.
Те такива като теб, не четат нищо по дифолт