Купувате ли азиатска(китайска техника)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

organzata
Контакти:

Re: Купувате ли азиатска(китайска техника)?

Мнениеот organzata » 11 яну 2015 22:49

diplomat написа:
organzata написа:Аз не само купувам,а и препродавам китайска стока.Взимам нещо за 200-300$ и го препродавам за 2-3 хилки парчето.

Втора кооперация строя вече.

Я кажи кои са тези будали, че и ние да ги налазим. :mrgreen:

Ти си една,който търси намира.Аз за 2000$ не работя,разрови се из нета и ще намериш,аз ли да те информирам и уча нали сте много печени младите и от всичко разбирате.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 яну 2015 22:51

organzata написа:
diplomat написа:
organzata написа:Аз не само купувам,а и препродавам китайска стока.Взимам нещо за 200-300$ и го препродавам за 2-3 хилки парчето.

Ти си една,който търси намира.Аз за 2000$ не работя,разрови се из нета и ще намериш,аз ли да те информирам и уча нали сте много печени младите и от всичко разбирате.

Да не мислиш, че някой ти вярва, бе, старчок? :mrgreen: Бегай да си пиеш Валиума. :lol:

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 11 яну 2015 22:54

urkoto написа:
organzata написа:
urkoto написа:
GOLEADOR написа:Никой вече не може да си позволи да подценява китайските стоки.А що се отнася до GSM-ите,наскоро бе тиражирана новината,че Xiaomi са разработили мобилен телефон със заоблен екран от двете страни.Ако успеят да го направят удрят Самсунг в земята. Все пак Galaxy Note Edge е единствения който ползва такава технология (макар и заоблен само от едната страна) и е уникален със своя дизайн.Относно Nokia и Андроид - тотално съм разочарован от Nokia!Благодарение на тях оцених ОС Андроид.Моят съвет е какъвто и смартфон да си вземате,гледайте да е с Андроид,независимо коя версия на системата!

И какъв по-точно ти е проблема с Нокиа телефоните?

Вземаш, даваш, после го продава- пак е работа :idea:

Естествено,че е работа ,който може нека го прави.
Нали така.

Абсолютно. Уреца освен горд последовател на светите завети на знаеш-кой, силно вярва и в принципите на пазарното стопанство, които най-ярко биват изразни с фразата "докато има балъци, ще има и играчи да ги играят".

Да прав си,щом има търсене ще има и предлагане,няма лошо.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 11 яну 2015 23:02

diplomat написа:
organzata написа:
diplomat написа:

Да не мислиш, че някой ти вярва, бе, старчок? :mrgreen: Бегай да си пиеш Валиума. :lol:

Старчок ще казваш на баща си бе тънкопишковец.И никой не насилвам за да ми вярва.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 яну 2015 23:03

urkoto написа:
И какъв по-точно ти е проблема с Нокиа телефоните?

Преди Нокиа се славеха с така нареченото "френдли меню".Боравенето с телефона бе лесно и приятно.Сега за 30 минути Нокията ме изнерви.Примерно ако решиш да изчистиш кеша на някое приложение може да луднеш.Въобще напълно съм разочарован от Нокиа. :? :shock: :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 11 яну 2015 23:17

organzata написа:
diplomat написа:
organzata написа:
diplomat написа:

Старчок ще казваш на баща си бе тънкопишковец.И никой не насилвам за да ми вярва.

Ти утре ще идеш на работа,и колко лева ще ти платят 20-30-40 ли,аз само почивните дни съм $250 напред.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 11 яну 2015 23:24

demy27 написа:Ако на някоя техника не пише "made in China", значи е менте.

В Китай само се сглобяват чарковете.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 яну 2015 23:55

Къде сте тръгнали да обсъждате кои какви стоки били. Като нямате пари ще купувате, това което се предлага. Къде сте ми тръгнали да проявявате претенции ? Това като ония, къде ми говорят за айфона - "мрън, мрън аз никога не бих дал еди си колко пари за айфон, защото отстъпвал по параметри бля-бля". Еми не, ти няма да дадеш пари за айфон, не защото не искаш, а просто, защото ги нямаш тези пари. Защото не може да извадиш пари за един айфон. Може и да искаш да си купиш, но като си беден и необразован как ще извадиш пари. :mrgreen: :mrgreen: хахаха бедняк.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 яну 2015 00:19

Messi_fan написа:Къде сте тръгнали да обсъждате кои какви стоки били. Като нямате пари ще купувате, това което се предлага. Къде сте ми тръгнали да проявявате претенции ? Това като ония, къде ми говорят за айфона - "мрън, мрън аз никога не бих дал еди си колко пари за айфон, защото отстъпвал по параметри бля-бля". Еми не, ти няма да дадеш пари за айфон, не защото не искаш, а просто, защото ги нямаш тези пари. Защото не може да извадиш пари за един айфон. Може и да искаш да си купиш, но като си беден и необразован как ще извадиш пари. :mrgreen: :mrgreen: хахаха бедняк.

Купувай на воля, богати човеко, купи си 20 Айфона, много си заслужава, даже по-добре купи 200, ще се почувстваш страхотно. 8-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 12 яну 2015 00:33

diplomat написа:
Messi_fan написа:Къде сте тръгнали да обсъждате кои какви стоки били. Като нямате пари ще купувате, това което се предлага. Къде сте ми тръгнали да проявявате претенции ? Това като ония, къде ми говорят за айфона - "мрън, мрън аз никога не бих дал еди си колко пари за айфон, защото отстъпвал по параметри бля-бля". Еми не, ти няма да дадеш пари за айфон, не защото не искаш, а просто, защото ги нямаш тези пари. Защото не може да извадиш пари за един айфон. Може и да искаш да си купиш, но като си беден и необразован как ще извадиш пари. :mrgreen: :mrgreen: хахаха бедняк.

Купувай на воля, богати човеко, купи си 20 Айфона, много си заслужава, даже по-добре купи 200, ще се почувстваш страхотно. 8-)

Именно. Сам го каза. 8-)

Върни се в “Свободна зона”