baltimore написа:Red Warrior написа:fcb_bg написа:Не спомнял, а? Ми да ти пуснем видеото, а? Ебаси слабопаметния тарикат. Ама се сети да пусне молба за пенсийка и то със задна дата. К'во да си спомня, ебаси професионалното сгъване на двайсетачка дето демонстрира.

Смятай какъв тренинг има. По-добър е от Астор.

Между другото Томи каза, че това били само 20 лева, но я да сметне 18 години всеки ден 100 х 20 колко правят

На една колежка на майка ми брат й стана катаджия. За 6 месеца си купи кола. А след още година и половина апартамент. Колко кинти са това? Май не са само 20 лева.

Ми да кажем, че половината от това което си написал остава за него. Нали знаеш, има си хора по веригата и не "работи" за себе си.
Mи да кажа, че явно пак не му е било зле да си докарва още 2-3-4 заплати на месец.
Виж, пич, тези неща се знаят. Това, което разгневи всички е, че този път някой като нас пусна видео на лайната които стават. По-лошото което е, че всички, даже и ти си го казал е че има и покровители които знаят какво правят такива като Тъпков, а очакваме от тях да борят лошите. И още по-лошото което е, че всички знаят тая система от години, има я и по митниците, има я където се сетиш, а борба с нея реално няма. Ни от институциите, ни от обществото.
Бях направил тема с призив всеки да пуска нещо свързано с корупцията, с която почти всеки се е сблъсквал, ама не й провървя на темата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.