Полицаят с подкупа: Не си спомням случая

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Полицаят с подкупа: Не си спомням случая

Мнениеот Stahlgewitter » 19 ное 2014 20:45

Kris_men2000 написа:Добре де всеки плюе полицая а никой не казва нито дума за този мазен плужек който го подкупва.Значи да отървем акт от 200 кинта даваме подкуп от 20 лева и после плюем полицаите като хамали.Защо като мъж не каже -пиши ми акт щом съм виновен.Защото и той като полицая е подкупна пут****а и за 20 лева ще направи мин*т на катаджията само да отърве големият акт. ЗАТОВА НАЙ - СПРАВЕДЛИВО Е ДА АРЕСТУВАТ И ДВАМАТА И ДВАМАТА ДА ГИ СЪДЯТ ПО ЕДНО ЗА -ПОДКУП.

Купуването и продаването на гласове е престъпление викаш? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 ное 2014 22:07

Тоя наистина е доста тъп полицай или пък прекалено алчен. Вместо да се пенсионира по живо по здраво, той нашият до последно гледа да лапа...
Надявам се да го уволнят дисциплинарно , да изтърве всичките ползи от пенсионирането и това да бъде за урок на всички останали. Решението е ясно и американците са го открили преди 100 год. Слагаш камери на всеки един патрул и всичко се документира. Не, че корупцията ще изчезне, но значително ще се ограничи.

Brabam

Мнениеот Brabam » 19 ное 2014 22:15

Я дъртия тръпчо с ква жена се уредил от двасетолевки :lol:

Изображение
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 ное 2014 22:18

Балкански Орел написа:Тас сигурно му е дъщеря. :shock:

Е да,ама 20 кинта кой ти ги дава? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 ное 2014 22:26

baltimore написа:
Red Warrior написа:
fcb_bg написа:Не спомнял, а? Ми да ти пуснем видеото, а? Ебаси слабопаметния тарикат. Ама се сети да пусне молба за пенсийка и то със задна дата. К'во да си спомня, ебаси професионалното сгъване на двайсетачка дето демонстрира. :evil:

Смятай какъв тренинг има. По-добър е от Астор. :lol: Между другото Томи каза, че това били само 20 лева, но я да сметне 18 години всеки ден 100 х 20 колко правят :idea: На една колежка на майка ми брат й стана катаджия. За 6 месеца си купи кола. А след още година и половина апартамент. Колко кинти са това? Май не са само 20 лева. :roll:

Ми да кажем, че половината от това което си написал остава за него. Нали знаеш, има си хора по веригата и не "работи" за себе си.

Mи да кажа, че явно пак не му е било зле да си докарва още 2-3-4 заплати на месец.
Виж, пич, тези неща се знаят. Това, което разгневи всички е, че този път някой като нас пусна видео на лайната които стават. По-лошото което е, че всички, даже и ти си го казал е че има и покровители които знаят какво правят такива като Тъпков, а очакваме от тях да борят лошите. И още по-лошото което е, че всички знаят тая система от години, има я и по митниците, има я където се сетиш, а борба с нея реално няма. Ни от институциите, ни от обществото.
Бях направил тема с призив всеки да пуска нещо свързано с корупцията, с която почти всеки се е сблъсквал, ама не й провървя на темата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 ное 2014 22:27

Какво значение има спомня ли си или не?Тоя търбух е сгазил закона и трябва да го отнесе с цялата му тежест.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 ное 2014 22:32

Stahlgewitter написа:
Балкански Орел написа:Тас сигурно му е дъщеря. :shock:

Е да,ама 20 кинта кой ти ги дава? :lol:

:lol: :lol:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 ное 2014 22:40

organzata написа:
Kris_men2000 написа:Добре де всеки плюе полицая а никой не казва нито дума за този мазен плужек който го подкупва.Значи да отървем акт от 200 кинта даваме подкуп от 20 лева и после плюем полицаите като хамали.Защо като мъж не каже -пиши ми акт щом съм виновен.Защото и той като полицая е подкупна пут****а и за 20 лева ще направи мин*т на катаджията само да отърве големият акт. ЗАТОВА НАЙ - СПРАВЕДЛИВО Е ДА АРЕСТУВАТ И ДВАМАТА И ДВАМАТА ДА ГИ СЪДЯТ ПО ЕДНО ЗА -ПОДКУП.

Ето още един който само списващ е честен,типично по нашенски.
Но колко ли пъти е бутал двайсеттарата за да отърве акта.

Нямам кола отворко.Но за разлика от мен ти освен ,че си давал двайсетак и си му правил нещо друго на катаджията като ,ми,ми,ми,ми.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 ное 2014 22:51

Нека тук всички радетели за правда и законие да сложат ръка на сърцето си и да кажат честно никога ли не са взимали лесни пари когато са имали възможност .Всеки на този свят използва всеки и всеки лъже всеки за да го изработи и да му вземе парите по някакъв начин.Затова много моля не ми се правете на Дева Мария.Всеки човек вътрешно в себе си е звяр и мошеник.Просто не е попаднал в ситуация да си види тъмната и грозна стана от себе си.ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ Е ПАРИ И ВСЕКИ СЕ БОРИ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ДА ГИ ВЗЕМЕ ТЕЗИ ПАРИ ЗА ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНО И ДОБРЕ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Свободна зона”