Взрив в Горни Лом! 15 загинали!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Взрив в Горни Лом! 15 загинали!

Мнениеот FLANKER » 03 окт 2014 01:05

Red Warrior написа:Бог да прости хората! Докато няма промяна в Конституцията, а оттам в съдебната система ще е така. Само тогава ще намалеят трагедиите, които ни се случват нон-стоп заради престъпна безотговорност към язовири, речни корита, незаконно строителство, изсичане на гори, банкова система, условия на труд и т.н. и т.н.

Няма как да не съм съгласен ,човече!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 окт 2014 01:08

Долно уйно написа:Цеха е изравнен със земята http://news.ibox.bg/news/id_1194137414 мир на праха на загиналите.

Б.си м..та :shock: Да почиват в мир!!!! Няма народ,няма закон,има взрив,има УМРЕЛИ! Няма държава!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 03 окт 2014 13:16

Бог да ги прости хората.Като човек работещ в държавна институция тук не става въпрос за корупция, а за шапка.Винаги има разни специални фирми който каквото и да направо редовият служител се спира отгоре. Тук мисля, че случаят е такъв виновен е този, който покровителства собственика на вероятно някой политик или местно величие. Не знам кой е има слухове, че е Първанов но аз лично не знам дали е така.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 03 окт 2014 15:19

Кой присъства във ВИП ложата на мача с Рела Мадрид и каква веселба е там 4 часа след инцидента в Горни Лом . http://www.sportal.bg/galery.php?catego ... =287304#23
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 03 окт 2014 18:41

Нека почиват в мир хората :cry: . Собственика дано го вкарат в затвора, но не ми се вярва, все пак живеем в България :x :cry: .

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 15:51

ivan56 написа:Бог да прости загиналите.
Едно нещо не мога да разбера в тази скапана държава.
Кога институциите като ГИТ,и тем подобни във България ще започнат да си вършат работата както трябва?
Направил си му 7 акта от началото на годината,КОС са констатирали и те преди месец сумати нарушения, и няма да го затвориш този завод.
Това не е нормално бе изроди :evil: :evil:
Не може на мен в пикливият магазин тези същите от ГИТ да идват да ми пишат акт,че съм нямал достатъчна осветеност и не знам си кви други глупости,а да не затворят този завод след системни нарушения.

Тъжната истина,Ванка! :(Знам,че се дублирам,ама ми е тъжно и гадно! :(
Изображение

На линия
Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Трагедията в Горни Лом умишлена!!!

Мнениеот obi4am_pirin » 07 окт 2014 19:08

Току що по Нова Тв дадох част от интервю със собственика на завода Валери Митков, който заяви,че инцидента е предизвикан умишлено!Направо не вярвам на ушите си!!!Но се сещам че в изборната нощ и ББ намекна за нещо такова!Ужасяващо!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Трагедията в Горни Лом умишлена!!!

Мнениеот Red Warrior » 07 окт 2014 19:20

Дано не е вярно, защото вече олигархията ще се превърне в терористична организация, която цели да накара българите да не гласуват.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 19:22

И предните инциденти ли са умишлени? Заводът му е трябвало да бъде затворен след проверките, не сега да се прави на умник.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 окт 2014 19:26

Глупости!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”