cska-632 написа:Спрете да четете Уикенд и подобните му извращения
Какво да четем? Медиите на еврейчето дето го хванаха, че подслушва половината свят ли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:cska-632 написа:Спрете да четете Уикенд и подобните му извращения
Какво да четем? Медиите на еврейчето дето го хванаха, че подслушва половината свят ли
counterstrike написа:...Застрахователи? Те не могат да покрият щети за няколко десетки милиона лева, какво остава за над 600 милиона лева? Нали ако всеки се застрахова, на следващият ден след бедствието застрахователите ни ще са фалирали всичките.
fcb_bg написа:До 2020-та ЕС отпуска 10 млрд за България. Някой сеща ли се за изискванията които наложиха за да се получат тези пари? Ами... пак няма да се вземат всичките. Просто изискванията са непосилни.
Аврамов написа:Американо-юдеите са изконни български врагове, които подкрепяха османската империя по време на 5 вековното турско робство; разпокъсаха Родината ни на Берлинския конгрес; съсипаха царска Русия и създадоха СССР и НРБ, а днес продължават да ни пият кръвта, превръщайки ни в безправни колониални роби.
За съжаление всички партии, регистрирали се за изборите, са марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка, като изключението се казва АТАКА.
Нищо добро не очаква българския народ, ако не избере да го управляват български родолюбци, а не безгласни слуги на Запада, САЩ и Юдея, както управляващите от 1989 г. до днес.
Да живее България!
forever bluet написа:Така да си направя една равносметка: По време на социализма взимах 135 лв. заплата,карах на баща ми Москвича ,когато имахме купони за бензин,чаках да дойде тока / от режима де/ за да гледам 17 мига от пролетта за 75 път,киснех по опашки ,за да купя кучешка радост ако не свърши преди мен,купувах долари на черно за дънки Райфел и нес кафе,говорех веднъж в седмицата с баба ми по телефона с шайба,живеех във ведомствено жилище и 15 дни в месеца нямах пари за мляко на детето си .... А СЕГА КАК СЪМ? Работя за себе си и за миналата година дохода ми е 215000 лева,карам Мазда 6 и Форд Фокус,гориво колкото искаш и без купони,ток си има,гледам каквото си искам че и на 3 Д ,опашки никъде и за нищо. Не купувам долари на черно,дънки каквито искаш и навсякъде,говоря си по Айфона когато и с който поискам,имам собствено жилище и още 2 наследствени,пари си имам винаги,мляко има за всички. АМИ НЕр НЕ ИСКАМ СОЦИАЛИЗЪМ. Искам си европейска България и руснаците далече. Майната им на бездарните олигофрени,като автора на темата. Марш в Северна Корея ,или където си искате. Никога повече комунизъм!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта