ЕС буквално се гаври с нас!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: ЕС буквално се гаври с нас!

Мнениеот Rafa » 13 сеп 2014 20:41

cska-632 написа:Спрете да четете Уикенд и подобните му извращения :!:

Какво да четем? Медиите на еврейчето дето го хванаха, че подслушва половината свят ли ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 сеп 2014 20:42

Не четем. Искаме да се преразгледат и договорите на Мариците и на тея каvали миньорите изнасящи толкова нещо без пари.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 сеп 2014 20:46

До 2020-та ЕС отпуска 10 млрд за България. Някой сеща ли се за изискванията които наложиха за да се получат тези пари? Ами... пак няма да се вземат всичките. Просто изискванията са непосилни.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 13 сеп 2014 20:49

Rafa написа:

Какво да четем? Медиите на еврейчето дето го хванаха, че подслушва половината свят ли ;)

Кой е този ереий, станко :?: 10 тона злато изнасяли :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 13 сеп 2014 20:50

Така да си направя една равносметка: По време на социализма взимах 135 лв. заплата,карах на баща ми Москвича ,когато имахме купони за бензин,чаках да дойде тока / от режима де/ за да гледам 17 мига от пролетта за 75 път,киснех по опашки ,за да купя кучешка радост ако не свърши преди мен,купувах долари на черно за дънки Райфел и нес кафе,говорех веднъж в седмицата с баба ми по телефона с шайба,живеех във ведомствено жилище и 15 дни в месеца нямах пари за мляко на детето си .... А СЕГА КАК СЪМ? Работя за себе си и за миналата година дохода ми е 215000 лева,карам Мазда 6 и Форд Фокус,гориво колкото искаш и без купони,ток си има,гледам каквото си искам че и на 3 Д ,опашки никъде и за нищо. Не купувам долари на черно,дънки каквито искаш и навсякъде,говоря си по Айфона когато и с който поискам,имам собствено жилище и още 2 наследствени,пари си имам винаги,мляко има за всички. АМИ НЕр НЕ ИСКАМ СОЦИАЛИЗЪМ. Искам си европейска България и руснаците далече. Майната им на бездарните олигофрени,като автора на темата. Марш в Северна Корея ,или където си искате. Никога повече комунизъм!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 сеп 2014 20:51

counterstrike написа:...Застрахователи? Те не могат да покрият щети за няколко десетки милиона лева, какво остава за над 600 милиона лева? Нали ако всеки се застрахова, на следващият ден след бедствието застрахователите ни ще са фалирали всичките.

И затова сигурно пак ще е виновен ЕС!?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 13 сеп 2014 20:52

Американо-юдеите са изконни български врагове, които подкрепяха османската империя по време на 5 вековното турско робство; разпокъсаха Родината ни на Берлинския конгрес; съсипаха царска Русия и създадоха СССР и НРБ, а днес продължават да ни пият кръвта, превръщайки ни в безправни колониални роби.

За съжаление всички партии, регистрирали се за изборите, са марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка, като изключението се казва АТАКА.

Нищо добро не очаква българския народ, ако не избере да го управляват български родолюбци, а не безгласни слуги на Запада, САЩ и Юдея, както управляващите от 1989 г. до днес.

Да живее България!

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 13 сеп 2014 20:52

fcb_bg написа:До 2020-та ЕС отпуска 10 млрд за България. Някой сеща ли се за изискванията които наложиха за да се получат тези пари? Ами... пак няма да се вземат всичките. Просто изискванията са непосилни.

По-скоро толкова ще платим като вноска и глоби!
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 13 сеп 2014 20:54

Аврамов написа:Американо-юдеите са изконни български врагове, които подкрепяха османската империя по време на 5 вековното турско робство; разпокъсаха Родината ни на Берлинския конгрес; съсипаха царска Русия и създадоха СССР и НРБ, а днес продължават да ни пият кръвта, превръщайки ни в безправни колониални роби.

За съжаление всички партии, регистрирали се за изборите, са марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка, като изключението се казва АТАКА.

Нищо добро не очаква българския народ, ако не избере да го управляват български родолюбци, а не безгласни слуги на Запада, САЩ и Юдея, както управляващите от 1989 г. до днес.

Да живее България!

Не знаех, че САЩ съществуват от толкова дълго време :mrgreen: атака иизключение :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 13 сеп 2014 20:56

forever bluet написа:Така да си направя една равносметка: По време на социализма взимах 135 лв. заплата,карах на баща ми Москвича ,когато имахме купони за бензин,чаках да дойде тока / от режима де/ за да гледам 17 мига от пролетта за 75 път,киснех по опашки ,за да купя кучешка радост ако не свърши преди мен,купувах долари на черно за дънки Райфел и нес кафе,говорех веднъж в седмицата с баба ми по телефона с шайба,живеех във ведомствено жилище и 15 дни в месеца нямах пари за мляко на детето си .... А СЕГА КАК СЪМ? Работя за себе си и за миналата година дохода ми е 215000 лева,карам Мазда 6 и Форд Фокус,гориво колкото искаш и без купони,ток си има,гледам каквото си искам че и на 3 Д ,опашки никъде и за нищо. Не купувам долари на черно,дънки каквито искаш и навсякъде,говоря си по Айфона когато и с който поискам,имам собствено жилище и още 2 наследствени,пари си имам винаги,мляко има за всички. АМИ НЕр НЕ ИСКАМ СОЦИАЛИЗЪМ. Искам си европейска България и руснаците далече. Майната им на бездарните олигофрени,като автора на темата. Марш в Северна Корея ,или където си искате. Никога повече комунизъм!

Стефчо, няма как служител в БДЖ да взима 215 000 лева. Спри фалшивия алкохол, гледай до къде те докара.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “Свободна зона”