suburban написа:sandi74 написа:dindan написа:Lenovo
Питам за модела не за марката.Примерно А800,s650,s820,a516.И от телефони бъкел не вдявате.Факт.
Кажи ми на каква цена ще ми доставиш Vibe Z?
Ako става въпрос за К910-260 долара.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suburban написа:sandi74 написа:dindan написа:Lenovo
Питам за модела не за марката.Примерно А800,s650,s820,a516.И от телефони бъкел не вдявате.Факт.
dindan написа:sandi74 написа:dindan написа:sandi74 написа:dindan написа:Lenovo
За който искаш ти щом вдяваш
Не вдявам а продавам.Факт.
Продаваш чушки на пазара
sandi74 написа:suburban написа:sandi74 написа:dindan написа:Lenovo
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:sandi74 написа:suburban написа:sandi74 написа:dindan написа:Lenovo
15 000 рублиКакво му плащаш
Може ли да си поръчам 10
Red_Teror написа:Бива но трябва ми тел дето се събира в джоба ми![]()
Де не е толкова голям...
iliyan написа:Фактолога ясно ли ти е , че ако загубя нещо важно и телефона няма гаранция и ти си ми го доставил ще е най-добре да си напишеш завещанието
Ясно ли се изразих а
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
iliyan написа:Фактолога ясно ли ти е , че ако загубя нещо важно и телефона няма гаранция и ти си ми го доставил ще е най-добре да си напишеш завещанието
Ясно ли се изразих а
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 79 госта