Вижте новата „истина“ за смъртта на Апостола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ataman
Контакти:

Re: Вижте новата „истина“ за смъртта на Апостола

Мнениеот Ataman » 01 сеп 2014 12:08

Шврнц Тпрунков написа:В другата тема ясно се обясниха някои неща, но явно троловете не са им удобни фактологични отговори, а само псувни и тролизъм. Такива като тях ще закопаят окончателно България, а не соросоидните измишльотини.

ЕДИТ: А по отношение национални предателства, за "комунистите" и техните родители - "болшевиките" може да се напишат дебели романи само с предателства. Речта на "Дядото" за "българската окупация на Македония", действията на уж "родолюбивия" Димитър Влахов от ВМОРО/БРСДП, метежите от 1923-а година, Соболевите акции за вкарване на България в самоубийствен пакт със Сталинова Русия, македонизацията на Пиринския край... Това са само на прима виста "родолюбивите" действия на безродната шайка пиявици, впили се в нашия и други народи.

Не набърквай и македонците, защото там българската история е още по-силно скалъпена.И аз съм съгласен, че дечица в ранна възраст не бива да бъдат обременявани с истории за зверства и извращения.Не е нужно някой отвън да се опитва да затрива българина при наличието на толкова ликвидатори минали през Народното събрание.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 сеп 2014 12:12

Въпросът е дали тази нова "истина" за смъртта на Апостала ще повлияе по някакъв начин на децата? Дали ще ги научи как по-добре да се справят с живота и как да изкарват пари?
Защото в училище се учат какви ли не неща, но не и как да се тегли заем от банка или как да изкарвам пари.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 01 сеп 2014 12:27

Васил Левски е толкова омнипрезентен в България, че няма как учебник да изкриви нещо.
В този случай не мисля, че това е целта, ами просто е слабо написано.

Дали пише в учебниците на КНДР, че в 90те са загинали 3М от глад?
И до ден днешен загиват.

Заклевам автора, да има същата съдба като бедните хора в КНДР с които се подиграва.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 сеп 2014 12:28

-1914- написа:
И до ден днешен загиват.

Заклевам автора, да има същата съдба като бедните хора в КНДР с които се подиграва.

И това е изключително свързано с темата!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 01 сеп 2014 12:30

-1914- написа:Васил Левски е толкова омнипрезентен в България, че няма как учебник да изкриви нещо.

И до ден днешен загиват.

Извинявай, забравих, че учебниците в КНДР се ползват вече за отопление през зимата.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 сеп 2014 12:41

-1914- написа:
-1914- написа:Васил Левски е толкова омнипрезентен в България, че няма как учебник да изкриви нещо.

И до ден днешен загиват.

Извинявай, забравих, че учебниците в КНДР се ползват вече за отопление през зимата.

А ти от къде знаеш какво е там 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 01 сеп 2014 12:49

CTAHKO написа:
-1914- написа:

И до ден днешен загиват.

КНДР ми е нещо като хоби, гледам и чета всичко по темата.
2011 бях там за една седмица.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 01 сеп 2014 12:56

Не, те не само подменят историята ни, те я заличават. При това го правят нагло и агресивно. Гледах изстъплението им в сутрешния блок по бтв. Според тез академични умове, третокласниците асоциират „полиция“ с „турци“, тъй като след като са написали, че Апостола е заловен от полицията, то нямало коя друга да е тази полиция, освен турската. Т.е., вместо да опишат с простички думи делото на най-великия българин и факта, че е заловен от турската потеря, те „разчитат“ на асоциацията на 9-годишни деца, само и само да не нарекат нещата с имената им, тъй като това било, според професорката, в синхрон с европейската повеля. Асоциацията, обаче, не може да бъде контролирана и е всеобхватна. Така, че не ми се мисли каква асоциация ще предизвиква у децата изобщо думата полиция. Възхитена съм от директора на историческия музей в Добрич. Хората видяха и си направиха извода. Искам да кажа следното: ние, БЪЛГАРИТЕ, сме като тръстиката. Колкото и да ни мачкат, в момента, в който си махнат ботуша, ние се изправяме. И след като се одобряват подобни учебни помагала /сърце не ми дава да ги нарека учебници/, задължение на всеки българин е да преподава на децата си история в къщи.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 сеп 2014 12:58

-1914- написа:
CTAHKO написа:
-1914- написа:

И до ден днешен загиват.

КНДР ми е нещо като хоби, гледам и чета всичко по темата.
2011 бях там за една седмица.

Я кажи къде гледаш и четеш, че и на мен ми се гледа ;) Колко самолета сменяш до там 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 01 сеп 2014 12:59

Докато няма една институция ,която да одобрява учебниците и те да бъдат с истински данни- всеки ще си пише каквото му изнаса !Защо се разрешава толкова фирми да правят учебници ?Такива неща има в учебника за 3 клас, че да се чудиш как да го обясниш на детето, за да разбере кой крив кой прав, кой е герой и кой враг.То според новите възгледи врагове са само руснаците.... ;)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Свободна зона”